Kādu iemeslu dēļ Latvijas vīrietis ir tādā seksa badā?

Pat spējot ar gadiem nodzīvot bez tā, jo...? varianti?

Vi_Vitas  Jautā: Epifanija >> [Kādu iemeslu dēļ Latvijas vīrietis ir tādā seksa badā?
Pat spējot ar gadiem nodzīvot bez tā, jo...? varianti? ]

...... manuprāt, zemapziņā transformē savas vājības - sexsi, sezsi...mīlēties un nokniebties pēc būtības ir dazādas lietas pēc satura.

neko  Iespējams tāpēc, ka kā te jau Liga2 norādīja - Tev kaut kā park specifikas vēlmes attiecībā uz pretējo dzimumu, Aiz kam normālie turas pa gabalu, bet uzmanību pievērš tik tādi kam aiz bada patiešam vienalga ar ko. Bet tu no tā kaut kādus vispārināts dabas secinājumus izdari.

Liga2  kapec tev ir radies tads iespaids ka viriesi dzivo bez seksa? un nodalit nost heterosexualu sievieti no sis temas ir nedaudz nelogiski. sievietes tacu nodarbojas ar seksu un noteikti ar viriesiem.negribetos domat ka LV ir tikai homosexualas sievietes.

Agatem  Labāk badā, nekā katru nakti izbauda citu gultas veļu un brokastis bezmaksas, jo sievietes pabaro....

HardSoftDunk  Otrā tēmā nezkapec nevaru vairs rakstīt bet pateikt varu ka visiem nosaukrajiem tās dūdas ir vismaz 20 gadu jaunākas.Par to es rakstu ka 60+veiksmīgi veči arī meklē sev jaunākas nevis aplaimo kādu pensionāri,tāpat arī večiem ap 40 vilks pie jaunākām poļubomu.

Liga2  ja nesprotu no kurienes tu esi nemusi sadu statistiku, esmu neizpratne. ja reiz uzsaki so temu apgaismo cilvekus

neko  Tak neviens tevi "neapdirsa".... ne es viens Tev norādu ka tēma ir visnotaļ "no pirksta izzīsta". Gribētos domāt, ka tikko sadzejoji lai vienkārši publiku pakaitinātu ne visā nopietnībā tā domā. Jo citādi patiešam rodas jautājums ar ko Tu tur komunicē ka tāds viedoklis un pieredze.

meizu  to ka prasa nenozīmē ka nav. Skraiduļiem vnm būs par mazs variantu.
Ja es braucu ar sabiedrisko, nenozīmē ka man nav mašīnas.

Liga2  varbut meitene katru svetdienu apmekle baznicu, un tiesi sodien macitajs spredikoja par miesas grekiem un par seksa destruktivo ietekmi uz sabiedribu. cilveki ir dazadi

minnijai  Epifānij- Dzīvē (kaut kur ārpus Oho) tu arī nevari kaju paspert bez veča, kurš Tagad un tulīt tevi jau pogā vaļā, novērš tev uzmanību un jau ar pietupienu, tevi ....?
Noteikti ka nē...

Līdz ar to, tas, ka te ir daži desmiti veči/puikas/cietumnieki/salašņas, kuri caur citiem desmit feikiem profiliem, izpaužās kā seksa apsēstie, un dumiķi- tas nedrīkst likt zīmogu virsū- VISIEM LV vīriešiem. Esmu optimiste

VECA_PIEPE  Ne jau letiņu vīrieši ir seksuāli izbadējušies,...bet gan PA virtuāļi ir kā no mieta norāvušies un mūždien badu cieš.
Teikšu atklāti: palasot tēmu komentārus, es nezinu kam būtu jānotiek, lai man rastos ta jebkāda vēlme ar tik klaji nogribējušiem virtuāļiem realitātē sarandiņot. Pārdon me!

werdi2  medicinisks fakts -katram attistitam cilvekam -atkartoju normali attistitam- sekss ir loti vajadzigs
pilnvertigai attistibai un vecumam te nav nozime -nocikleties tikai uz to varbut ari ne -bet mediciniski tas ir nepieciesams- tuvak varat uzzinat pie arstiem-vini ari labak noformules - bet tiesi atbildot uz jautajumu - Epifanijai jabut lepnai ka Latvijas viriesi ir tik varosi ka var dalities ar to ar LATVIJAS SIEVIETI - un domaju ka daudzas sievietes ir apdalitas un tapec ari nelaimigas
vientulas un pamestas novarta .......it seviski vecuma no 40-60 gadiem.......

havjiers  pārāk daudz normālu un garīgu sieviešu .

aaalis  ...interesanti.....

janisb  Tāpēc, ka tu vēl ar aziātiem neesi iepazinusies, savādak zinātu, ka latvieši patiesībā uz diētas sēž...

hiacintee  tāpēc , ka viss ir galvā. bet ar smadzenēm ne visi grib darudzēties, lai izprastu , kas notiek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu