Kāpēc vīriesiem bieži sastopamas seksuālas novirzes?

Sievišķi tomer vairak grib seksu ar viriski milestibas del,nevis ka pipsis lielaks vai mazaks vai ari kajas likakas vai taisnakas vai lai butu kadas citas fiziskas iezimes.Tapat sieviski to vecumu ta neskatas.Toties viriski var meklet vai nu loti jaunas vai loti vecas.Tapat pupu lielums var but svarigs vai vel kadas citas blakus lietas kas vispar nav saistitas ar sievietes personibu ka tik ir tie lielie pupi un ta var nemt prieksā.Kapec virikiem ir tik izplatitas seksulas novirzes?Ja kada detala ir tikai svariga,ta tak ir novirze?

baluba  Kā gan viņas nebūs, ja tik daudz sieviešu ar psiholoģiskām problēmām....

Reflex33  Tās nav novirzes,bet gan gaume.Jautājums patiesībā ir ekstra stulbs!Tad jau pēc autores domām ja tā ir novirze tad ko teikt par sievietēm?Vienai patīk jauni,citai veci,vienai spalvaini,citai skūti,vienai lieli krāni citai mazi..Varētu ilgi uzskaitīt!Mums katram ir lietas kas piesaista pretējā dzimumā un saukt tās par novirzēm ir nepareizi!Izskatās ka autore ir vienkārši kompleksu nomākts cilvēks :)

armyman  Personīgi es Gvenas rakstītajam nepiekrītu, ja iet runa par mani 2018-01-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu