Kāpēc vīriesiem bieži sastopamas seksuālas novirzes?

Sievišķi tomer vairak grib seksu ar viriski milestibas del,nevis ka pipsis lielaks vai mazaks vai ari kajas likakas vai taisnakas vai lai butu kadas citas fiziskas iezimes.Tapat sieviski to vecumu ta neskatas.Toties viriski var meklet vai nu loti jaunas vai loti vecas.Tapat pupu lielums var but svarigs vai vel kadas citas blakus lietas kas vispar nav saistitas ar sievietes personibu ka tik ir tie lielie pupi un ta var nemt prieksā.Kapec virikiem ir tik izplatitas seksulas novirzes?Ja kada detala ir tikai svariga,ta tak ir novirze?

Karlitoooo  Oj un sievietēm tādā gadījumā nav novirzes? :D :D Nesmīdini!

Dimdis  Sievietes, kad uzticas, tad ne ir mazāk "dullas" un kāras... Iespējams, viss ir tajā apstāklī, kad sākās uzticēšanās.

Dimdis  Sorrrry: Sievietes, kad uzticas, tad ir ne mazāk "dullas" un kāras... Iespējams, viss ir tajā apstāklī, kad sākas uzticēšanās.

Trusis1983  12:06 Epifanija Tu esi rupja :D

Felde  sieviski...viriski....pipsis..... pupi.... (prasti)

ari sievietes izvelas, tas ir tikai normali! Kam man vecss,vai parak jauns?! Un izvele-nav novirzes...

Ananda_A  Manuprāt vīrieši ir godīgāki pret sevi un netēlo vai nespēj notēlot to, kā nav. Sievietes ir vairāk atkarīgas no dažādiem viedokļiem, standartiem un normām. Tagad sievietes sāk vērties.

Tie vīrieši, kas jau ir pratuši savu sievieti atvērt, droši vien mēmi paliek no tā, kas izlien no sievišķās dabas dziļumiem. Domāju, ka tur vairāk ir šausminoša nekā prātam saprotama. Tikai liela pieņemšana un pacietība palīdz vīrietim nemukt prom.

Tā kā vīrietis ir pētnieks un radītājs, viņš var, verot vaļā savu sievieti, veidotviņu tādu, kādu viņam vajag-ja viņš viņu mīl. Tas ir nebeidzams process.

zefiirinsh  Njaaaaa, kas kuram novirzes, Ananda_A ļoti precīzi, Sievietes arī tā izvēlas.... Un sievietēm arī ir savi fetiši, kas ir tikai vizuāli....

bocmanis  ... seshdesmit viens gads un tik tupi jautajumi

bocmanis  novirze ir zoofilisms...,bet ja virietim staav uz kuplaam kaunuma luupaam taa nav novirze... :)

bratka  Sievietēm ir krūtis, bet pupi ir novirze uz dzīvnieku valsti.

bocmanis  ... esi palikusi gribopt... ?

Geisha  Nevajag pīties ar zoofļiem, nekrofīliem un būs viss kārtībā. Ja vīrietim patīk sieviete tad tā nav novirze, bet norma. Kāda? Tas nu ir gaumes jautājums.

aaalis  ...mēs visi esam dažādi...., katram kaut kas patīk vairāk.....

Vilksatkal  Ir,ir novirzes, it sevišķi ar tām vecajām, kurām ir izļurkārts tā, ka var iebāzt abas rokas un vēl aplaudēt ! :))

ULTRA  Vai tad sievietēm vienalga, kāds vīrietis? Līdz šim domāju ka vēlas tikai garus, slaidus, ar 32 zobiem, tvirtu dibenu un locekli.
Jā, man patīk lielas krūtis. Maldās tie, kuri domā ka mazās nenošļūk.

Riiza  Man gan nav tāda novērojuma, ka vīriešiem bieži novirzes.

betrilo  Taas vispaar nav nekaadas novirzes-taa večiem ir normaala paraadiiba...

miers2  Ja pipsis valdā pār prātu, tad tā nav novirze - tas ir dabas aicinājums! :) Sievietes pēc savas būtības tāpat piešķir nozīmi niansēm, kuras tām šķiet svarīgas - pamatā ir nianse - ka tik neiedot par daudz lēti

havjiers  labi ,ja tomēr ir no kā novirzīties .

multi  Ka tik pašai nav "novirzes" ja vīrieša vēlmi pēc lielākām krūtīm uzskati par novirzēm. Sievietes jau ar uz pipukiem ir izvēlīgas un nedzīvos ar 5cm pipuka īpašnieku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu