Kā var nemocīt sirdsapziņa?

Es esmu godīgs pret savu dāmu un neizmainu viņai ar citām dāmām.Kaut arī apkārt ir tik daudz seksīgu dāmu, ka pat rodas nekaunīgas, neķītras domas.Un domās esmu riktīgs izvirtulis, bet pēc tam paliek pašam kauns par savām nekaunīgajām domām un sāk mocīt sirdsapziņa.:(Ja jau mani sirdsapziņa moka no domas vien.Kā citus kungus tā nemoka pat pēc reālām, neķītrām darbībām?Viens paziņa jau 20 blandās pie citām dāmām kaut pašam ir sieva un saka ka nekas viņu nemoka.Kā var nemocīt?Un vispār ko es tik godīgs esmu?

kvarts  nesatraucies, sirdsapziņa tevi mocīs tad, kad vairs nestāvēs, ka tad kad stāvēja visas iespējas palaidi garām...veltīgi notērēts laiks....fui tev...

senga  Cilvēki ir tik dažādi...Kas vienam škiet pieņemams,arī protams grēcīgas domas,darbības,otram nepieņemami.

N4Y  Bumbastik - ar vēlmi vien nepietiek , vajag arī spēju. Ir jābūt liekiem ienākumiem mīļākajai sievietei ( tā nosauksim ) , jābūt labai veselībai - Tev ; jābūt labai potencei .

Luusila  Nē, baklažān, es, kas visu mūžu nostrādājusi starp večiem, galīgi nevaru iedomāties, par ko gan viņi tā runā? :)))
Un tu taču šaubies par mana kunga esamību, bet nezin kāpēc tas ne mazākajā mērā netraucē tevi nešaubīties par to, ka viņam ir piedzīvojumi svešās gultās,...nu kaut kāda konsekvence un loģika nenāktu tomēr par ļaunu: kā mani var krāpt tas, kura man neesot?

Aukstums  Iesaku savas neķītrās ( es gan nezinu, kas autoraprāt ir neķītrs) fantāzijas īstenot kopā ar savu draudzeni..

Baklazans  arikot man tur kustas
tad kad pakratu vai nopurinu pēdējo pilīti

luusila vai tiešām domā ka izglītoti un intiliģenti vīrieši (tu tachu nestrādā kaut kāda bomžaņikā) sievietes klātbūtnē stāstīs savus gūltas piedzīvojumus

tas izklausās tāpat ja es sāktu stāstīt ka zinu vairāk par tevi piemēram par pieniņa atslaukšanu

izlasi vēlreiz manu iepriekšējo ierakstu un tad tu sapratīsi ka konsikvences trūkums ir tev

Dzhaz  vecumdienās tu nožēlosi,ka tev bija sirdsapziņa ! :)

Luusila  Baklažān, vai tu tiešām domā, ka kaut kādā veidā panāksi, ka es turpmāk domāšu pēc tava baklažāniskā parauga? Nesanāks, ciparniek.
Varbūt piedevām man tev atgādināt vai iepazīstināt ar oho noteikumiem, ka aizliegts reģistrēt citu niku, lai piedalītos sadaļā, no kuras esi banots? Padomā par to, pirms uzcep atbildes pļurkšķi. :)))

Vanesa15  Mierini sevi ar domu, ka monogāmās ilgstošās attiecībās ir milzīga priekšrocība sexot bez prežiem nebaidoties no visādām zarazām.

Baklazans  luusila no tava ieraksta nesapratu vairākas lietas
kas ir ciparnieks
kāda banošana un kāds cits niks
laikam esi no tām niecībām kas te atļaujas regulēt kuru nobanot ja kāds ierakstu kaut ko tādu kas jums nepatīk tas ir reizē smieklīgi un skumji ka sievietes vecumā ap 50 ar kaut ko tādu nodarbojas
uzklausu citu argumentētu viedokli ja ir ko iebilst tad sniedz argumentētu atbildi nevis pļūtī šķidru
domā pēc realitātes parauga nevis caur izkropļoto prismu

vai tagad skriesi un lūgsi lai nobano mani
tad zemāk vairs nav kur krist

Luusila  Vispirms, ciparniek, noliec galdā argumentus, pēc kuriem var secināt, ka mana kunga darbabiedri (kas ir arī mani darbabiedri) būtu informēti par mūsu gultas lietām. (Ja tu apgrozies aprindās, kur apspriež, kura labāk sūkā un kurš vairāk izmauca, tas nenozīmē, ka pilnīgi visa pārējā sabiedrība arī ir tādā līmenī, tātad nederēs kā arguments.)

Pēc tam noliec galdā argumentus, kas apliecina, ka man nemaz nekāda kunga nav.

Tad pasaki vēlreiz, ka tie, kuri izvēlas, ko nobanot un ko ne, šeit ir niecības- apliecini vēlreiz necieņu pret saita darbiniekiem, kurā tu esi tikai viesis.

Un pēc tam iemācies ar cieņu pieņemt, ka citiem cilvēkiem ir savādāks viedoklis, un tāpēc tā nav vis "šķidra pļūtīšana", kā tu atļaujies neargumentēti paust savu verbālo nesaturēšanu.

fargo  baklažān. tu katru reizi zaudēsi šādās cīņās. vienmēr. nav izņēmuma. kad vīri sitas ar sievām vārdu batālijās... kā lai saka... hm, mēs nolaižamies. pat ja ir taisnība, kur nu vēl kad nav. vienmēr zaudētāji, jo mēs tad izmantojam vārdus, dusmām pielādētus ieročus, lai kaut ko panāktu, bet tas nestrādā. jo tikai tad var nostrādāt, ja otrs pieņem tevis teikto par patiesību, bet ja ne... tāpat kā visas manas glupsīgās batālijas ar sieviešiem ir vai nu beigušās ar mieru, vai nekā, tā tavas. tur nav uzvara. jo tas nav bijis mērķis. tur nav pašas saknes par kuru cīnīties. vienīgais veids kā runāt ar sievietēm ir caur respektu. lai cik patētiski laikam tas var skanēt. tikko mēs nolaižam savu līmeni, tā sjo... kā vecāki ar bērniem. bērns ļoti uzmanīgi mani klausas, kad es skaidroju, to var redzēt. just. bet kad notiek maurošana, viņiem ieslēdzas tāds kā aizargmehānisms. patiesība vairs nav svarīga. tas ir kā staigāt pa ciemu dauzot sev uzkarinātus tukšus zupas katlus. skan tālu, jēgas nekadas, tik troksnis. tā mūzika neveidojas. otrs tikai taisa ciet ausis vai bļauj pretim.

Baklazans  varbūt kāds paskaidros kas ir ciparnieks

fargo paldies par komentāru

par kādu cieņu mēs varam runāt par cilvēkiem kuri ir raustāmleļļi šejienes elites dāmu rokās
būtu priecājušies ka kāds spēj opanēt un neblēj līdzi kā pelēkās avis

ļusja tu taču esi nu tu saproti kas
iemācies pati pieņemt savādāku viedokli it īpaši tēmā kas jebkuram vīrietim ir daudz labāk zināma nekā sievietei

nu ko atkal lūgsi lai kādu islēdz no čata
kādu kurš spēj uzrakstīt argumentēti bet tev nepatīkami

uz priekšu varone

fargo  baklažān, ja tu esi rakstījis tās cūcības svešai sievietei. vienīgais veids kā tam kaut kā tikt pari kā vīram ir 1.atzīt. 2. lūgt piedošanu. ne visi piedos. un ne visu. vārdi nav darbi un... tas ir iespējams. tā nedrīkst. tā pulgojas visa mūsu būtība, vīriešu sakne, ja gribi. mēs tā nevar, nedrīkstam. es saprotu, ka dusmas un tā. saprotu. tev ir jāatvainojas par saviem vārdiem. un nopietni. ir... ir cilvēki, kuri piedod citiem cilvēkiem pārkāpumus. cilvēki ar sirdsapziņu. tur.
tā ir cūcība, tu sievietēm nedrīksti rakstīt tādas lietas.

Baklazans  luusila es atdzīstu visu to ko tu raksti
lūdzu piedod mani
lūdzu nevērsies ar lūgumu lai mani nobloķē

tev taču ir kaut drusku sirdapziņas
un vai tad tevi pēc tam nemocīs sirdsapziņa ja tu tā izdarīsi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu