Par seksa biežumu attiecībās

Kā pāris esam kopā gandrīz gadu, nu jau pāris mēnešus arī dzīvojam kopā. Viss labi, tikai attiecības bojā tas, ka viņam seksu vajag retāk kā man. Man (40) ideāls variants būtu vismaz katru otro dienu, bet vīrietim (41) reizēm pat pietiek ar vienu reizi nedēļā.
Runāts par to ir, it kā vīrietis pārāk nogurstot darbā, mani gribot un mīlot, tikai vakaros miegs nākot... Pati arī strādāju un bieži jūtos pagurusi, bet seksu gribu šā kā tā. Un bieži es par šīm viņa atrunām sadusmojos, jūtos nenovērtēta, atgrūsta un negribēta, beigās par spīti vairs negribu mīlēties, tad, kad viņš grib, un sākas "kasīšanās uz līdzenas vietas".
Attiecības pārtraukt vai pagādāt mīļāko negribu. Vai ir kāda laba pieredze šādā situācijā?
Paldies par sakarīgām atbildēm!

coldlands  Man tikai viena bijusi, tāpēc nezinu ka tur ar citam tas seks notiek.

Aukstums  nu, ja ikdienā, un vēl tik mazu laiku kopā , ir seksuāla nesaderība, nekā laba jau tur nav,... un sievietēm, paliekot vecākām vairāk gribās, vīriešiem (ar izņēmumiem, paldies dievam) mazāk... jāatrod KOMPROMISS....ja tas ir tā vērts, ja vīrietis ir svarīgs... attiecības ir dārgas...

janisb  Piejauc vakariņām viagru, un problēma būs atrisināta...

Danaja  Vai šis, gadījuma pēc, nav jautājums, kuru vajadzētu izrunāt divatā ar savu vīrieti?

Kristine_78  Saka nogurst, tātad tā arī ir. Normāls vecis tev pēc tevis teiktā, tici man. Neuzvelcies lieki , iestājies adīšanas pulciņā

Gunitaa  Nu ja esi dzirdējusi kaut ko par bioloģiskajām šķērēm, tad tak zini, ka 40+ gados reti kad sievietei un vīrietim sakrīt libido līmenis, - sievietei tas vēl kādu laiku paaugstinās, bet vīrietim jau krītas, tāpēc nav ko gaidīt brīnumus šajā ziņā...plaisa pakāpeniski var būt tikai lielāka. Tiesa, es nedomāju, ka attiecībām jābalstās tikai uz sexu, tāpēc, ja visā pārējā Jums lielākoties sakrīt, nesteidzies saraut šīs attiecības. (Tas ir jautājums arī par vērtībām un prioritātēm!)

bella_  sagādā vibratoru un palūdz partnerim, lai izlaiza un izmasē un pēc tam drāz pati sevi cik vajag .....
un viss atrisinās

animato  Tālāk būs vēl trakāk/ retāk/, jo vīriešiem pēc 40 potence sāk mazināties. Protams, viņi lielās ka vēl ir baigie mačo, bet nu skats smieklīgs.
Ko darīt. Ja "cilvēks labs" un mīļāko negribas, jāpacieš. No seksa trūkuma vēl neviens nav nomiris un ja reizi nedēļā ir, tad jau pavisam labi.Ar varu taču nepiespiedīsi un Viagru lietot kaitīgi veselībai. Vispār dīvains gadījums, nav redzēts vīrietis, kurš grib maz. Ka nevar, saprotu, bet ka negrib, jocīgi.

aquaserpente  Vai nu nomaini dekorācijas, vai arī izlīdzies ar vibratoru.

vellata  Jā, kas uzlicis liegumu kniebties no rīta, pusdienlaikā un citos brīvbrīžos? Personīgi es arī pārsvarā vakaros neesmu lietojama, jo darbā ļoti nogurstu...kāds tur vēl sekss!??
Un tas jau ir pašsaprotami, ka , iestājoties attiecību rutīnai, nav viss rozā un arī seksuālā spriedze pazūd.

lasminaxxl  Es gan Tevi saprotu, ja man būtu tikai reizi nedēļā, nomirtu aiz garlaicības .
vajaga dažādot to procesu, visu ko jaunu mēģināt, nu tā - lai interesanti un patīk abiem, tad arī gribēsies biežāk.

Inguciuna  Pieļauju, ka ilgi šitas "gribu tagad un tūlīt, bet par spīti nedošu" neturpināsies. Un katram savs temperaments. Vismaz man bija viens uz gadiem 42 laikam, ka neviena jaunuļa šujmašīna klāt nestāv. Ar pieredzi un varošs vīrietis, tas ir zelts..... tādu būtu kā acuraugu jāglabā, bet dura pakāsu pati ar šito "došu-nedošu" :(

SaintSin  Incanti, un ko teiktu, ja šim gribētos katru dienu - rītā i vakarā. I vēl bikiņ? Ko tad Tu teiktu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu