Par seksa biežumu attiecībās

Kā pāris esam kopā gandrīz gadu, nu jau pāris mēnešus arī dzīvojam kopā. Viss labi, tikai attiecības bojā tas, ka viņam seksu vajag retāk kā man. Man (40) ideāls variants būtu vismaz katru otro dienu, bet vīrietim (41) reizēm pat pietiek ar vienu reizi nedēļā.
Runāts par to ir, it kā vīrietis pārāk nogurstot darbā, mani gribot un mīlot, tikai vakaros miegs nākot... Pati arī strādāju un bieži jūtos pagurusi, bet seksu gribu šā kā tā. Un bieži es par šīm viņa atrunām sadusmojos, jūtos nenovērtēta, atgrūsta un negribēta, beigās par spīti vairs negribu mīlēties, tad, kad viņš grib, un sākas "kasīšanās uz līdzenas vietas".
Attiecības pārtraukt vai pagādāt mīļāko negribu. Vai ir kāda laba pieredze šādā situācijā?
Paldies par sakarīgām atbildēm!

aaalis  ...iespējams ka vecim ir vēl kāda draudzene......, bet Tev pretī arī kāds "jāatrod".....

helgucis1  Tā ir samērā liela problēma vīriešiem pēc 40 gadiem un samērā ļoti izplatīta. Neieteiktu gan ar mīļāko šo problēmu risināt, ja šis cilvēks ko vairāk nozīmē tikai par sex. Saprotams, ka sieviete kā īsta sieviete paliek tikai pēc 40 gadiem un kungi netur tam līdzi. Tāpēc daudz sievietes meklē jaunākus vīriešus, lai nebūtu šī problēma.
Varbūt tiešām ir ir viss jāņem savās rokās un šis vīrietis jāiekārdina, ja ir tik liela vēlme. Parasti jau mēs gaidām, lai to izdarītu vīrietis, bet tas tomēr nav pareizi. Tā kā , lai veicas Jums šādā versijā.

coldlands  ...vakariņas sveču gaisma....
Pēc vakariņām gribas gulēt, seksot labāk ar tukšu vēderu.
Kad sāks tantam likt iekšā katru vakaru, tad tiks radīta nākamā tēma, par to ka onka tik par seksu doma.
P.S. Bīstamais ir idinsj.

Rondijs  Manuprāt, kompromiss arī ir pie vainas. Ja viņam kompromisa dēļ nākas darīt kaut ko, kas nepatīk - vai kompromisa dēļ viņš nesaņem, ko pats vēlas - tas var būt iemesls kāpēc negrib tik bieži. Neticu, nav tāda scenārija - ka vīrietim piedāvā kaut ko, ko viņš grib seksā, un viņš atsakās! Tas nav vīrieša dabā. Viņam ir apnicis, tas process šķiet garlaicīgs, iespējams vienveidīgs. Prasīt viņam ko viņš grib- ir par maz - nu nevar atklāti tev vīrietis pateikt ko viņš grib seksā, nu nevar. Viņš tev pateiks ka grib pieslēgt kādu citu meiteni tajā procesā, kā variants. Un strīds momentā.

Araabs  Kas tur ko nesaprast.Sievietei pietrūkst seksa un gaida OHO palīdzību .

miks5  Sievietei pašai jāpaņem savs vīrietis nevis jārausta lapiņas margrietiņai ar gribēs-negribēs...

av2  un kad ieapzinaaties, cik biezzi tad bija sex? Ir cilveeki, kam reizi nedeella tiessam ir ok, un vinni savaadaaki neklluus. Un nekada sakara ar "visi peec 40 taadi utt "
Un ir kam vajag biezzaak, kaa Tev. Ko dariit? Sex rotalllietas, vai miillaakais. Bet, ar to miillako jaabuut baigi uzmaniigai, jo ..juus, sievietes, bez miilestiibas nevarat ar sex nodarboties. Un arii ar sex rotallietinnaam, nu ja gribi lai viirietis arii piedalaas, arii vinnam ir jaabuut intresei, bet izklausaas , ka vinnam nav intreses. Un veel , peedejais, katram viirietim ir kautkaadas sex fantaazijas, nerealizeetas....kuras vinna pamodnaatu tiiggeri , ja Tu peekssnni vinnam piedaavaatu realizeet taas....buutu kas jauns nebijis jums abiem.

Tessa  kapec jus sagajat kopa? bez zemtekstiem, vnk jautajums. jo, cik noprotu, temperamenti jums ir dazhadi. atmetiisim to sesku reizi nedelja.
tatad, kapec?

Tinte  Jūs dzīvojat kopā tikai 2 mēnešus, bet ir jau problēmas vienā no svarīgākajām attiecību sastāvdaļām.
Te nekādi kompromisi nelīdzēs. Vēl pēc dažiem mēnešiem Tu būsi pārvērtusies ne uz to labāko pusi, jo nekas nemainīsies - viņš nesagribēs biežāk vai Tu retāk. Iedzīvosiez vēl neirozēs no neapmierinātībàs, jo viņś sāks Tevi kaitināt arī citās jomās. Pamet.

neko  Nu kamēr nedzīvojāt kopā tikāties tikai tad, kad abi gribējāt, tagad tiekaties vienmēr neatkarīgi nogribēšanas un uzinnat viens par otru šo to jaunu.

Tessa  un vel viens jautajums, ja vakaros ir nogurums, kapec nevar mociit to sesku no riitiem? ne, nu es sapratu, ka tas oralais riebj un ta. bet nu tomer?

pawermen  Priecajies, ka reizi nedeljaa!( pagaidaam) veelaak bus savaadaak.

meizu  Paprovējat to darīt ne vakaros, bet no rītiem :)

coldlands  Aga no rīta, ja man uz darbu puspiecos, piecos no rīta jābrauc, tad seks tieši laika. Sāc tā ap trijiem, prelūdija, lai tantam vēlēšanas būtu, mol svecītes aizdedz, masāža, salda bubinasana par mīlu..., tad nu līdz braukšanai uz darbu ka reiz viens kniebiens sanāks.

neko  coldlands: nu tomēr labāk kā vakara seksa klasika - zīmīte uz galda: "sveces aizdedzini pats/-i, šampānietis ledusskapī, kad drāzīsi, nemodini":))

Tessa  bedu ieleja ar jums. cik sievieshu (ne reižu) jums vispar ir bijis? divas? un abam vajadzeja 2 stundas iesildiishanai, sveces, masazhu un bubinashanu par miilu? nu taisni negals. /liidzjutiiba skalji izšnjauca degunu/

bruce  Situācija neapskaužama.
Pamēģini porno un "mārupes garo". Varbūt vecais to ieraudzīs un iežēlosies.
Grūti dot padomus par nesaprotamu situāciju, jo pašam vajag daudz, bieži un netiklā formā :)

adamsone  Nu lāb. Ja trollim nepatīk ieteikums nerunāt par izdomātām pusmūžnieku problēmām sieviešu žurnālu stilā, tad padoms ir tikai viens - pieliec plikus elektrības vadus pie plika *** un problēma atrisināta.
Vai kādreiz te parādīsies īsts cilvēks ar īstu stāstu????? /čisto v kosmos/

miers2  Nekad nebūs tā, ka viss reizē būs labi - vienmēr gribēsies kauko vēl labāku :) Ja būs daudz seksa, tad būs maz prāta. Ja būs daudz prāta, tad pietrūks sirsnības, ja pietiks sirsnības, tad būs dzērājs, ja nebūs dzērājs, tad izskats liksies nepietiekami labs vai naudas par maz :) Bet ja viss būs lieliski, tad viņam ar vienu sievieti būs par maz

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu