Vai piekrītat apgalvojumam, ka vīriešiem sekss ir jānopelna?

Kādā savā intervijā VR apgalvoja, ka ne visiem vīriešiem pienākas sekss. Tas ir jānopelna. Autors minējis dažādus pētījumus, kas veikti pērtiķu kopienās. Tika novērots, ka ne visi vīriešu īpatņi kvalificējas seksam. Mātītes izvēlas vērtīgākus tēviņus, kas kaut ko sasnieguši un izcīnījuši. Autors apgalvo, ka tāpt ir arī cilvēku pasaulē, tāpēc jāskatās patiesībai acīs. Ja vīrietis neko nevar, tad sekss nepienākas.
Kā jums šķiet, vai tā varētu būt?

bumpastiks  Nu ja seksu uzskata par preci,tad protams bez naudas nevienu preci nevar nopirkt.Un tagad jau citi laiki.Nav jābūt smukam,gudram,spēcīgam lai nopelnītu seksu.Pietiek tikai samaksāt un tur nu kāda kurai dāmai tā cena.Es gan to uzskatu par visprastāko prostitūciju.Normālās attiecībās nerodas jautājums par seksa pelnīšanu,jo to tak grib abi un abi ir viens otru pelnijuši ja jau ir kopā un nodarbojas ar seksu.

AivarsN  Lai tiktu līdz attiecībām,vīrietim ir jābūt līdzvērtīgā,vai nedaudz dārgākā iesaiņojumā kā sievietei. Tāpēc jau rakstīju par tiem brendiem. Protams,ir jau arī no ,,modes" atpalikušie, kuriem topā citas vērtības.

Epifanija  Geisha nav brīnums, ka tu savu veci atradi citas apskāvienos, tikai ne roku, bet kāju... :D

...cik sapratu, tad jautājums bija par seksu, ne lielo mīlu, tad arī protaties par to maksāt!

adamsone  Ja viņš vēlas sesku no kādas vienas, konkrētas sievietes, kura tā īpaši nekvēlo pret viņu, tad, protams, jācenšas, jāpelna, kā citādi. Bet ja sesku principā, tad vnk līdzīgas intereses un avīze, ko uzsegt uz ģīmja.

amareto5  viss atkariigs no taa kura dzimuma paarstaavji ir vairaakumaa. Tiem kuri ir vairaak, arii jaapelna. A tie , kas ir mazaak, tie arii taa pat dabuu ;))

shining  Danaja: uzmanīgi izlasi, kas intervijā tiek intervēts - nevis VR, bet viņa pacients GF. Apbrīnojami, ka cilvēkiem atliek laiks un pacietība lasīt visādus nepamatotus savārsmojumus.

shining  Danaja: nopietni? :D nu, vēl labāk! tātad VR jau ir pārņēmis savā argumentācijā daļu tā rasola :D
pieņemu, ka Tevi varētu maz interesēt "pirmavoti", taču, ja nu tomēr, tad VR savā blogā publisko sarunu sesijas ar saviem "pacientiem".. tur arī viena, kas ir precīzi par šo tēmu ar kādu GF :D

shining  Danaja 00:58, es tieši par to - ir taču jēdzīgākas tēmas lasīšanai-apspriešanai par retoriskiem (tātad atbildes neprasošiem) jautājumiem par murgainām VR tēmām.

Kristine_78  :) kāds viltīgs jautājums . Nē, nepiekrītu šim apgalvojumam.

Hustler_  Kāds šodien ir seksa kurss attiecībā pret eiro?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu