Vai piekrītat apgalvojumam, ka vīriešiem sekss ir jānopelna?

Kādā savā intervijā VR apgalvoja, ka ne visiem vīriešiem pienākas sekss. Tas ir jānopelna. Autors minējis dažādus pētījumus, kas veikti pērtiķu kopienās. Tika novērots, ka ne visi vīriešu īpatņi kvalificējas seksam. Mātītes izvēlas vērtīgākus tēviņus, kas kaut ko sasnieguši un izcīnījuši. Autors apgalvo, ka tāpt ir arī cilvēku pasaulē, tāpēc jāskatās patiesībai acīs. Ja vīrietis neko nevar, tad sekss nepienākas.
Kā jums šķiet, vai tā varētu būt?

mikse  Piekrītu.! Bet tos,kuri nav pelnījuši, un pelnījuši nav plānprātīgie un nespējīgie, jāizsūta uz vientuļas salas. Domāju viņiem tur vientuļi nebūtu...

Geisha  Ja ģimene ir balstīta uz jūtām tad neviens neko nepelna, bet mīļi apskaujas.

Turmas  Visas sievietes ir "pērkamas". Viss ir atkarīgs no tā kāda "valūta" nepieciešama. :)

miers2  Pafantazēt jau jūs, šmīzītes, varat par to, kā pēc jums kniebējiem rindā jāstāv ar sasniegumu sarakstu - atļausiet iesmīnēt, pieklājīgi izsakoties :))) Faktiski gan uz visām šīs laimes nepietiek ..un tad visu nosaka reālais piedāvājums - ja neviens rindā nestāv, tad atliek vien nogrābt to, kas neuzmanīgi gadījies pa ķērienam

Gvena  Protams ka janopelna!Pat pa snuki tapat vien nedabut,kur nu vel seksu.:)

havjiers  piekrītu ,ka jānopelna .bet sievietes tur patiesībā nav nekādas lēmējas,bet tikai algas izsniedzejas .grāmatvedība ir kaut kur citur .lūk tādas manas ezoteriskas pārdomas .

baluba  Tā iespējams ir, un mātītas kuras neatpelnās tā arī paliek vienas..... bet ne vienmēr tas ir sliktākais.

aaalis  Jā, piekrītu....., un tāpēc veiksmīgākie atrod....., mīl...., gūst baudu...., un galvenais- spēj dot....

veeja_roze  dažam nepienākas, dažam pienākas. Vispārīgi nevar spriest.

miks5  Jāsaka, ka seksā nav nekādu noteikumu un standartu. Tas var būt kā priekšspēle , kaislīgam turpinājumam bet ne kājas sperts noteikums...

fargo  seksam nav jābūt precei. to gan var par tādu padarīt un tas notiek.
ja tas vr uzskata, ka ir pērtiķis, lai turpina studēt pērtiķus, bet pie cilvēkiem, seksam var būt tikai ģimenē. un primārais seksa piepildījums ir bērni, tikai tad nāk klāt jutekliskās baudas kā patīkama piedeva.

tātad, ja lietu kārtība nav nostādīta no kājām uz galvas, viens miljons un vagons ar jautājumiem atkrīt vispār. tie pārtrauc eksistēt kā problēmas.

tāpēc, nē. apgalvojumam nepiekrītu. kā gandrīz visam, ko nereti citētais personāžs kārtējo reizi izdēj.

Karlitoooo  kāds sakars? 😂 😂 😂

av2  nee,absaluuti nav taa, ka tikai viirietim buutu jaapacenssaas - gan sievietei, gan viirietim ir jaanopelna vienam otru. Un lai rastos veelme to dariit, ir izdomaata love, kad mums abiem jumtinnss aizbrauc, un lloti daudzas praktiskas lietinnas, kaa naudinna un viss ko te iepriekss mineeja...paliek otraa plaanaa.
Taa kaa nav tik traki. Tikai viens noteikums, ir jaamiil tas otrs cilveeks no sirds, neviltoti, neteelojot. Laimi nevaram nopirkt, lai kaa tas gribeetos muusdienu sabiedriibai.

lauki  Jaaa seksis ir janopelna)))))))) Labs teiciens kartigi sasmejos!!! Tapec jau te to vecmeitu ir tik daudz kas iedomajas no sevis nez ko!! Bet realitate jau ir ta ja vecim nav naudas tad seksa ari lielakoties nav! Busim atklati sievietem jau tikaj intrese veci ar maku,pie pareja jau ir tikaj pieradums!))))))))))

lapukoks  Ja nav mīlestība - tad jānopelna, taču sekss bez mīlestības kvalificējas kā prostitūcija.

Vaukskis  Es nepiekrītu apgalvojumam, ka sekss ir jānopelna vīriešiem ! Tad kā ir- sievietēm seksu vispār vajag vai tomēr praktiski nevajag ,vai to tikai "izsniedz""ar gariem zobiem" ķeksīša dēļ ? Kāpēc un vai vajag saistīties ar sievietēm, kuru rakstīto izlasot rodas iespaids, ka TAS ir sievietēm tikai liels apgrūtinājums, nevis citstarp pieaugušo izklaides veids ?! Ir taču pasaulē vēl palikušas arī tādas daiļā dzimuma būtnes, kuras raksta, ka viņām sekss pat svarīgāks nekā vīriešiem, tad jāvēršas pie tādām līdzīgi kā upe atrod vieglāko ceļu, kur izgrauzt sev gultni, jo citādi pelnot TAM var laika vairs nepietikt saņemt nopenīto vai galugalā partnerpuse "uzmetīs".

Araabs  Nu gan iesmējos:)) Vajadzētu sievietēm kaklā nēsāt cenu birkas,lai būtu pilna skaidrība par katru kandidāti"))

euromens  Protams jānopelna, kamēr pelna un krāj dārgo sexu pie vienas, pa lēto ikdienā var aiziet pie citām
Vispār jau sievietei arī būtu jānopelna, lai viņai kāds rāptos virsū

seenju_medniece  Sekss varbūt... ar to daudzi manipulē. Mīlestību nevar nopelnīt, tā vai nu ir, vai nav. To nevar ne nopirkt, ne pārdot.

AivarsN  Runājot par tām cenu zīmēm. Sieviešu valkāto apģērbu un aksesuāru brendi jau ir tās tās cenu zīmes. Ar pārējām pastāv plašas kaulēšanās iespējas.😀

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu