Vai šeit ir kada sieviete kura velas tikai sex ?

Vanesa15  Šejienes publikai nav jēgas skaidrot, ka vislabākais ir emocionāli piesātināts sex ar mīlamu cilvēku. Nesapratīs.

Ko tik te neiesaka, sākot ar mauku saitiem, viegli dabūnamiem caurumiem, kam pāri gājis vesels bataljons, gumijas lellēm un pat Mašu Kulakovu... Vāks. Vienalga ko, tikai ne meklēt kaut ko savu. Nožēlojami, lai neteiktu vairāk.

veeja_roze  Iespējams, ka Tev jāgriežas pie precētajām. Viņas noteikti nevēlēsies neko vairāk, kā 1 fikso. Tikai rēķinies, ka no sākuma būs atrunas, ka neko nemeklē, kāds vēl sekss, bet tas lai pārliecinātos, ka rakstītājs nav pašas vīrs.

Drole  Reklaama nedriikst buut maldinosha.

Teeminjas autoram niku vajadzeetu nomainiit uz ko patiesiibai tuvaaku : "haļavščiks33" vai ko tml.

LaskovijMerzavec  Garamejot painteresējas...

Kā gan svaru cilāšana un "stiprums" var palidzēt seksā???

/... ja protams nesalidzina ar tadu, kas uz divana ir atrofejies.../

Tuftalogs  Stipriniek, ja esi pietiekami labi situēts, varbūt pamēģini nopirkt smadzenes, mūsdienu medicīna, kā runā, tagad darot brīnumu lietas ;)

Tuftalogs  Bet nu es tā čista v kosmos... šis topiks ir tāds kā sludinājums jeb kur atkal neapmierinātajām mātītēm un nelietīgajiem cūkām tēviņiem izpaust savus mūžam konfliktējošos principus?

Maribella15  Veeja_roze> vai pēc savas pieredzes ieteici, jo tā uzvedies, kamēr biji precēta?! Kā gan var šitā spriest par visām?! Un tad brīnās, ka vīrieši tā arī domā par sievietēm, jo ir kas tā dara un tā arī domā, ka visas ir līdzīgas viņai domāšanā un uzvedībā! Phē!

pusnakts21  Viriesi, kuri nodarbojas ar sava kjermenja uztjuuneesannu ar muskulju masu, biezji vien kljuudaini iedomajas, ka tas ir tiesi tas, kas vajadzigs sievietei un nodrosinas vinjiem bezierunu simpatijas, dievinaasanu utt...diemzeel sieviesu gaume ir dazaada..

Maribella15  Radās interese - vai tiešām stiprajam33 muskuļu masa ir tik smaga, ka bildē izskatās slaids, muskuļots jauneklis, bet anketā minētajam vecumam neatbilstoša foto un tāds izskatīsies ar 173cm augumu = 100kg?! Hmmm... vai tiešām...

guntina123  Velns,kas ta par sievieti ,kura negribes seksu ar savu draugu ,viru utt, domaju ,ka seit frigidu sieviesu nav. Tatad, tik roc, un uz prieksu

baluba  Seksu vēlas daudzas, daudzas pat to pieprot. Kļūda bij vārdā - tikai, jo lielajam vairumam tas uzreiz galējība - satiekas, noliek četrāpus un izdrāž. Un ja sievietei ir doma ka viņa tiek drāzta - ar tām ne tikai seksu, bet arī runāt vai kino neieteiktu apmeklēt.

Ananda_A  09:15 Kā man patīk vārds "manifests":DDD

Vai nav skaisti...XXI gadsimta seksa manifests:DDD

Pirmais bauslis varētu būt: Riekstu izšaušana nav sekss.

Cafe_Noir  gan jau ka šeit un tur ir tādas sievietes. iespējams, ka pat daudz, tikai viņas pašas par to diez gan skaļi ziņos.

es vairāk domāju par vīrieti - cik jābūt dvēseliski bankrotējušam, lai spētu vienu diezgan svarīgu ķermeņa atribūtu izmantot, teiksim, kā spermas izmetēju kaut kur, un ne vienmēr kvalitatīvi. sava stingrā un rūdītā roka ir saskaņā ar savu ne pārāk attīstīto smadzeni, bet vienalga lielā saskaņā, tātad, smadzene darbina roku tieši tādā veidā un intensitātē kā pašam to gribas un patīk. sveša sieviete 11 minūtēm pat ar visu savu nevaldāmo vēlmi pēc seksa nespēs paveikt labāk par šī vīrieša roku. un viņš vienalga domā tikai par vienu - pofig par savu baudu, man vajag izmest sēklu kaut kur, piemēram, absolūti no seksuāli transmisīvajām slimībām nepārbaudītā vidē.
nja, un mēs ar tādiem sastopamies vienās biroju ēkās, ar tādiem saskrienamies kafejnīcās, viņi pirms mums pērk maizi un desu. pilna pasaule garīgo nabagu.
palika baisi!

988  Eh...nu neiet...tema nav atsegta...nu nav...labakaja gad. atsegta apgriezti proporcionali
sadrukato zimju skaitam

Sallija2 - Tu izsaucies - Nē tādu sieviešu te nav! Sallij - pilns! Cita lieta, Tev u.c. gribas domat, ka MES tadas neesam...varbut

Ananda_A - pateicu Manifests un par to man 25 minusi :( Vairs neko nesaprotu. Kur beidzas "riekstu izsausana", un kur sakas "sex", un vai tads vispar ir

Cafe_Noir - Tev az baisi palika :) Zini, man ar dazx..

Paula6  Izlasot tikai jautājumu, palika žēl autora..pat labs sekss ar baudu viņam iet garām un ja būtu tāds lielisks seksa guru, tad tā šeit nereklamētu sevi. Piekrītu sheriff...

_Biezaa_oome  A tu uzraksti visaam peec kaartas ctrlc ctrlv - caukodariseksugribi
Tad jau zinaasi.
Seksa deelj sieviete var iztikt ar rotalljlietaam. Parasti meklee otru cilveeku, nevis tikai sesku.

edding  Biezaome, sievietes meklē cilvēku un daļa vīriešu arī. Taču ir vīrieši, kuri vēlas prostitūtu, bet maksāt negrib. Haļavščiki.
Provē sadaļā Vakara plāns, lai arī nedaudz, bet tomēr ir sievietes, kuras tur ieķeksējušas "nodarboties ar seksu", varbūt nospīd, kaut konkurence liela, vīriešu-gribētāju reizes 30 vairāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu