Vai šeit ir kada sieviete kura velas tikai sex ?

Tuftalogs  Vēl jau ir tādas kurām vajag "veselības" draudziņus, bet tām jau nekad nebūs gana, būsi tikai kārtējais tajā barā, kurš pārgājis pāri, bet ja tas ir pieņemami vai Tu netiec par to informēts - karogs Tev rokā...

Lele  Man vienmeer izraisa smaidu shitie teksti un veestules: vai Tu grieetu forsu sexu?

Johaidii...kaa Tu zini, kaa Tu zini, ka speej sniegt forshu sexu? Tu to pats savaa galvinjaa esi izdomaajis, kas esi sexa gigants, idenficeejis sevi ar porno zvaignzi un viss.

Bet nezheeliigaa realitaatee ir tada, ka, ja Tu speetu sniegtu forshu sexu, tad Tev jau sen buutu pastaaviiga sieviete vai apbuseeji izdeviigi draudzene..!

Sallija2  av2, nu nemāni sevi, nebūs tā foršā sexa ar 5-ciem orgasmiem, ja nebūs emocionālās saskaņas. Un emocionālā saskaņa nav iespējama brīvajās attiecībās, kur katrs paralēli vēl pinas ar citām. Būs tur greizsirdība, neuzticība utt. Tas nav tā kā Tu apraksti. Av2 neapšaubāmi būtu labāks kandidāts tādām attiecībām, jo vismaz teorētiski vēlas arī sievietei ko sniegt, kaut baudas veidā, bet ar 988 es neieteiktu sapīties nevienai, jo tur būs auzas šā kā tā.

Laimnese  Nav jau slikti diviem paķert kaifu(av2), bet man ir arī citas intreses....ceļošana, teātris, koncerti, dejas....un to man visu baudīt kopā ar draudzenēm vai vienai....

988  Sallija2 - iesaistos, dzivoju lidz, neesmu vienaldzigs...Re, ka ar otro piegajienu "aizgaja" :)
Pamaniji tacu, kads troksnis sacelas par un ap musu viedokliem tema par "sex 1 randina". Un to jau nevar zinat, kas isti paslepts zem nika - V, S vai kas cits, ja vien nepazisti to personigi.
Interesanti formuleji "neesi PAT sieviete". Ko tadu vel dzirdejis nebiju :D

Tessa  ok, atmetiisim autora nogurusho un sastradato roku, lai ciinas cilveks.
bet onkuliem zoliida vecuma (av2) ta ka butu laiks zinat, ka forshakais sesks bus ar emocionalo un juteklisko piesitienu, nevis satiekamies un izdaram to. traki, ka piplz dziivo savos ramjos un parliecinoshi deklare patiesiibas, pretruniigi pinoties tajas. seska ar jums vieta sievietes arii izvelas
citas intreses....ceļošana, teātris, koncerti, dejas....un to man visu baudīt kopā ar draudzenēm vai vienai(c)
traki, ne? :)

verso  Te ir vīrieši, kas gatavi apprecēt pirmo, lai tikai nav jāstrādā un, lai ir ko no mājas iznest. Te smuki runā, meičas plusiņus liek, kamēr viņu policija meklē. Drosmīgs džeks, es teikšu... Meitenes, uzmanieties no vietējiem PA varoņiem! Piedziedās ausis acis nepamirkšķinot.

Melinda  "Pliks" sekss, bez attiecībām, piemēram, man teorētiski būtu interesants. BET! Tas būtu interesanti reizes 3 - 5 un tad, visdrīzāk, sāktu gribēties, lai ar mani arī uz kafejnīcu aiziet (par kafiju varu maksāt arī pati), lai ir ar ko parunāties utt.. Vienvārdsakot, sāktu gribēties kādas nebūt saistības. Ja "plikais" sekss paliks tikai "plikais", tad man vienkārši drīz sāks "nestāvēt" uz šādu piestaigātāju, kurš tik savas dabas noteiktās vajadzības apmierināt sagribējis.

Sallija2  Ak, svētā jaunava Melinda tūlīt Tev būs pilna pastkaste ar plika seksa piedāvājumiem :) Tāds naivums Tavā vecumā. Tak viņiem tikai viens testdraivs interesē un punkts. Uzgriezīs tev noskrējienu ka maz neliksies šitā testējot. Kamēr viņš Tevi nav aizvedis uz kino un kafe nekādi testi!!!! Nedari muļķības, domā par sevi!

draboss  Melinda samērā precīzi aprakstīja :)

988  Tessa - beidz te reproducet savu tuftu. Labak pasaki, kapec Tu, Tessa, esi tik nenovidiga. Vai Tev patiesam tik loti gribas, lai es butu "vecs, slims, impotents, nogribejies" un vel sazin kads. Tev tik tiesam to ta gribas? Tu daudz doma par to, raksti publiskus komentus. Tev no ta labak paliek, atvieglotak? Vai Tev neka cita, ko iebilst, pateikt neatrodas. Man, Tessa, tici vai netici, ir pilnigi vienalga, vai Tev kas karajas, noslid, ir plakans, bezizmera utt. Man drizak gribetos, lai Tu butu jauna, ok, ne obligati jauna, tacu skaista, apbrinota, pielugta. Patiesam gribetos. Tada gad. uz zemes butu par 1 pievilcigu radijumu vairak. It nemaz negribas, lai Tu butu prasta,
vulgara, nez cik ilgi nedabujusi fumlja-mumlja. Kas ar Tevi notiek. Saproti tacu pati, ka kkas nav ta, ka vajag. Nav neviens, kas "piecert"? Nu sanemies, kada jauka diena ari Tev Fortuna var uzsmaidit. Tacu pasai jabut tam gatavai visupirms. Gan Tev paveiksies.
Ticu, sirdi esi daudz labaka, neka prezente sevi saja asambleja. Tev noteikti piemit slavu sievietem raksturigais "razmah, scedrostj dusi", ka nereti pietrukst manam tautietem. Protu to novertet. Nenonivele to letos vardu karos ar neta trolliem. Pasmaidi :)

Lele - kad kersies pie nakama nika veidosanas, iesaku "Mele". Un atbildi - tos "daiktus" saskaitiji
vai ne. Un netelo mulki

Tessa  raksti vel :DD taisni zhel iedomaties, cik daudz cilveki otrpus monitora shis tavas varsmas, Tessai adresetas, lasa un iesmaida :)
shad un tad oho paradas "mesijas", kuri par tadiem sevi uzskata un nedaudz saduljkjo PA diikji. bet nez kapec visbiezhak vinji nogrimst pat neliela dziljuma.
aiz ko ta? laikam jau megjina iet pa to udens virsu ar karogu, ka to dariija Mironivs "Briljantu roka"". Filma tas arii neveikli izskatas. Bet nekas, pati filma joprojam shedevrs :DD

Monitors  [..nostājos Tessai blakām un uzlieku roku uz pleca..]
Es ir Tavā pusē! Pateici precīzi un pareizi! Vai es dzirdēju kaut kur te suņus rejam??:D

..plašāku komentāru šai teāmi nav jēga sniegt - nesapratīs tāpat!:)

IlonaB  Vajadzētu spēt iedomāties, ka tie, kas te uzturas ilgi, viens otru pazīst diezgan labi. Bieži vien personiski. Ja nu kāds ar saviem padomiem grib izgāzties, tad 10:23 ir spožs piemērs.

988  Nez, vai nogrimst...varbut vnk pamet sos udenus...jo zaude interesi...es ari ta darisu noteikta laika... kad vairs negribesu vai nespesu "iejusties tela". Filma laba, tomer lidzibu nesaskatu :)

Melinda  Sallija, es jau tādus plikā seksa piedāvājumus šad tad tāpat mēdzu saņemt. Nekā jauna. :)

leopardine  https://lv.oxforddictionaries.com/skaidrojums/sekss

Šeit rakstīts, kas sekss ir jūtas un pārdzīvojumi, rīcība, kas saistās ar dzimumdzīvi. Respektīvi ja jūtu nav , tad nav arī pārdzīvojumu un tas nemaz nav sekss, bet tīri fizikāla divu ķermeņu berze. Turpmāk , lūdzu, formulēt precīzāk, ka piedāvāta tiek berze nevis sekss.

Liigucis  Gribi, autor, par to parunāt??

Jezhiks  Visas sievietes grib sex!!!

leopardine  Jezhik, nu visas tas būtu pārspīlēti teikts, bet ja sieviete atrodas iepazīšanās portālā, tad vēlas! Taču ar jūtām, emocijām, saistībām un savstarpēju sapratni. Vēlas mīlēt un būt mīlētas, nevis tikt izdrāztas un pamestas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu