Pēc kā vadāties, ka ir seksīga?

Vai izvēlētā persona sevi attaisno gultas priekos un vai nav tā, ka dinamiskā siržu lauze gultā pārvēršas par maigu būtni un otrādi pelēkā pele par sekss gigantu, vai var arī gadīties tā?
P.S. Jautājums nav jāuztver ļoti nopietni...

Dzhaz  Vienīgā vadlīnija par seksīgumu ir,tas ir,ja ar to nodarbojas reāli un tā kārtīgi ! pārējais ir pupu mizas ! :)

kuciitee  998 mūsdienu degustētāju sabiedrībā tas ir skaists sākums ilgtermiņa attiecībām.
Seksīga ir tā,kurā ir seksapīls...to nenodzersi, nepazaudēsi, pat uzvilkdama maisu mugurā :)

Vaukskis  Sallija2, tas, ko citi svilps vai teiks (vai tad mūdienās vēl lieto tik vecmodīgu apzīmējumu kā emma, esmu dzirdējis sakām tikai m...a), ir tas, kas ir jāiztur klasiskiem latviešiem, ja reiz viņi vēlas vienkārši seksu un varbūt itin neko vairāk. Te jau ir runa par seksīgumu, nevis par iepazīšanos, ar to domājot ilgtermiņa attiecības. Seksīgumam pietiek ar ma.cīgumu, jo lielos vilcienos tas jau apmēram tas pats vien ir- kaut kas uzrunājošs, ar ko gultas priekiem būs gana, kaut vai līdz pamošanās brīdim, bet pēc tam jau varēs lūkot pēc citā(da)s sexeres. Seksīgai personai tikai kā opcija var būt attīstīts intelekts, humora izjūta un citas kvalitātes, kas saistītas ar runāšanos, kas visdrīzāk ir būtiskas priekš iepazīšanās nopietniem nolūkiem, bet ne jau priekš vienreizīgas (vairāk-, daudzreizīgas) drātēšanās un došanās pēc tam katram uz savu debess pusi.

leopardine  Vaukšķi, tieši tāpēc man nepatīk klasiski parastie pelēkie latviešu vīrieši, ka viņi domā tieši kā Tu, ka seksīgs tas ir tikai aucīgs un der vienai reizei. Tas ir tik sekli, ka vispār negribas pēc tam kaut kādas attiecības un rodas pārdomas, ka musulmaņi tomēr pareizi ir novērtējuši vīrieša parastā dzīvniecisko dabu un tāpēc likuši sievietēm parandžās slēpties. Es patiesi neizorotu to vilriešu loģiku, kas postulē, ka seksīgums ir grēks par ko jāsoda. Tik truli. No sieviešu viedokļa seksīgs ir tāds vīrietis ar kuru gribas būt kopā un veidlt attiecības, nevis izdrāzt vārtrūmē un pamest.

Pillerina  Bet kas tas par seksīgumu jeb precīzāk izsalkumu, kad papildus svinga klientiem vēl padrāž suņus/kuces, govis, pat ķēves.
Manā pusē pirms teritoriālās reformas perioda vēl bija vieta, kur pulcējās vietējo amatpersonu zieds ar masierēm, pirtniecēm, un vēl visādiem klientiem un papildus piedāvāja ciemiņiem (vīrietim šajā gadījumā) : Vai tu ar kazu negribi izmēģināt (ar īstu ragainu, četrkājainu kazu).
Tagad tepat dzird citai kompānijai, ka kuce speciāli jau pieaugusi iegādāta, sava govju ferma pārņemta un šādi izsalkuma pasākumi īstenoti.

Šajā portālā dzīvojošie nav izmēģinājuši jau? Kā ir? Cik seksīgs tad var justies?

988  Pillerina - ka tik tas nav Tavas sleptas fantazijas, velmes...tik daudz par to runa :)

Tessa  ja cilveki domatu ka av2, 988 vai Vaukškjis, tad lielaka dalja uz planetas dziivotu bez seska un attieciibam vispar. Jo areji spilgti cilveki nav daudz, arzemes ne tik, katram gaume ir citadaka un katram tas vinja attieciibu stasts arii ir citadaks. jo man var nestastiit par pliku sesku krumos vai ločenes tualete, tas ir tikai jusu fantazijas.
jebkursh seksuals sakars ir attieciibas, vai nu pavisam mazas un iisas, vai jau ilglaiciigas. ja atmetam slimiibu parnesatajus un vartrume seska dzeruma piekopejus, sanak, ka katram bus izstradajies savs kriterijs seksiguma noverteshana un noteikshana.

Pillerina  Ai, dārgais 988 - es tak no laukiem. Te dzidrāka dzirde un asāka redze...
Un klajākas vietas, ne mūri un sienas.

988  Tessa - visu cienu, bet ne, ne un velx NEE...nekas tamlidzigs...ja nekas tads nenotiek ar Tevi - t.i. pliks sesks krumos - tas nenozime, ka nenotiek ar citiem.Tu to nezini, bet nem un visu sagrozi po svojemu. Par cilvekiem dazados platuma grados ar zini loti maz, un, ja ari kko zini, tas ir tikai Tavs subjektivs viedoklis. Teiksu, viss teksts ir murgojums no sakuma lidz beigam, ne ar ko nepamatots. Sanak nevis tas, ko saki, bet tukss, pretrunu pilns, nejedzigs bla, bla...biju labakas domas :)

Karlitoooo  Nu seksīgums kā kuram... Protams patīk formīgas krūtis un augums kopumā, bet pēc pieredzes reāli tā arī bieži vien ir, ka pelēkās peles mēdz gultā būt vnk mežones.

havjiers  dažas ir tik kliedzoši seksīgas ,ka tīri pieklājības pēc ir jāvelta skatiens un tikai ,lai nomierinās ,ka ir pamanītas un visi viņas grib .

leandro  Peec sava uzbudinaajuma pakaapes!:)

Vaukskis  leopardine, jā, musulmaņi ir pareizi novērtējuši vīriešu dabu, jo viņi taču ir domājoši cilvēki ar savu pieeju un kā nekā senāk atradās augstākā civilizācijas pakāpē nekā eiropieši.
Tomēr jāatcerās, ka caurmēra vīriešiem gribās no daudzām tikai kautko vienu, kamēr sievietēm no viena vien ir ļoti izteikta vēlme gribēt viskautko.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu