Pēc kā vadāties, ka ir seksīga?

Vai izvēlētā persona sevi attaisno gultas priekos un vai nav tā, ka dinamiskā siržu lauze gultā pārvēršas par maigu būtni un otrādi pelēkā pele par sekss gigantu, vai var arī gadīties tā?
P.S. Jautājums nav jāuztver ļoti nopietni...

draboss  Grūti atbildēt, jo "seksīgums" manā izpratnē vairāk tāds vizuālā tēla apzīmējums "Tu izskaties seksīga", "Viņa ir seksīga" - mēs tā sakām par sievietēm ar kurām nav gulēts un bieži ar nekad nebūs.
"Neskati vīru no cepuras" , tas ir aktuāli vsās tēmās un jā, nešaubīgi pelēkās var būt un ir "spridzekļi".

baluba  988 pats tak saki - Pirmkart, sievietei japrot skatami, graciozi parvietoties..... bet ja runa ir par seksīgumu gultā, tad iespējams ir viss, galvenais tik līdz tai gultai tikt :)

Cafe_Noir  jā, attaisno. bet es jau, patiesībā, jūtu vēl pirms gultas, kāds tas cilvēks būs. jo uzreiz pēc 5 minūšu pazīšanās neliekos gultā. protams, sekss vēl nav iemesls iepazīties, tomēr lai sekss būtu lielisks ir vispirms jāiepazīstas. lai izslēgtu tieši šo vilšanos.

Cafe_Noir  vados pēc ... pēc dzirksteles acīs. jā, un vēl pēc kaut kā "netverama". nezinu, feromoni vai kas viņi tur.

Pillerina  Jāklis (un pievilcīgs, ietekmīgs sabiedrībā maitasgabals) teica: Tu esi seksīga, tu mani kārdini... (tātad laba manta pat tādam personāžam ar pieredzi caurumos, lai arī neuzšpaktelēta un bez vīrieša blakus)

Sallija2  Epifānija, lūk šāda attieksme nav seksīga. Ai, ai, ai visas mani apgāna un tā. Piemēram es, nemaz nepamanīju kur es Tevi būtu apgānījusi, tikvien bija kā cēloņsakarību piemērs, kur minēts, ja Tu izdarītu tā un tā, tad visdrīzāk notiktu tas un tas. Pati tēmas pieteikumā mini, ka nevajag visu uztvert pārāk nopietni un tad pati kaut ko sadomājies, uzmet lūpu un pārdzīvo. Mans mesidžs Tev bija, ka nav jēgas interesēties par citu seksualitātes uztveri, ja tāpat sevi neizmainīsi pēc pieprasījuma, tāpat kā nevar mainīt smaržas un garšas uztveri. Ja te kāds oho stārs Tev pateiks, ka viņš ķer kaifu no tā, ka viņam uzčurā, nu ok vienreiz saņemsies un izdarīsi tā lai viņam izpatiktu, bet ilgtermiņā tas Tev tāpat būs pretīgi un nevarēsi Tu to darīt regulāri. Tak katram savas dīvainības.

AivarsN  Katram sava gaume. Kas vienam pelēka pele,citam pati seksīgākā. Sieviete taču nav automašīna,kuru var vērtēt pēc kādiem vispār pieņemtiem tehniskiem un vizuāliem parametriem. Sieviete taču ir dzīva būtne, iespējams,pati sarežģītākā. Aura,smalkās enerģijas, visbeidzot dvēsele. Ja smalkajā plānā nebūs saskaņas,tad visperfektākā un vislabāk uztjūnētā modele nekādu seksuālo pievilcību neizraisīs. Acu skatiens tiešām izsaka ļoti daudz. Ne velti acis tik daudz apdzejotas un apdziedātas kopš senseniem laikiem. Dvēseles spogulis.

Geisha  av2 sekss tā ir 2 personu saspēle. To jau nu Tev vajadzēja zināt nevis uzmest lūpu kā tādai jaunavai. Seksā ļoti daudz ir atkarīgs no vīrieša:
1. ja vīrietis saka sievietei, ka viņa ir skaista un jauka tad no tā vien sieviete uzplaukst,
2. ja vīrietis ļauj arī sievietei darboties tad sieviete jutīsies drošāka, netupa glāstus, un tos pašus makaroņus maigi ausī sakārs tādus, ka sievietei no tiem vien kājiņas trīcēs.
3. ir vīrieši kuri seksā ir kā perforatori un sieviete vienkārši netiek pie teikšanas kamēr tai drindalkai baterijas nenosēžas (nenotiek ejakulācija).
4. slinkam nevajag būt un sieviete pie tāda vīrieša tieksies.

Jason  Seksīgums ir vairāk vizuāla parādība - siekalojas veči, kad ej garām, značit, esi seksīga! ;)
Ar reaļajām iemaņām gultas frontē tur maz sakara.

Liigucis  Vēža zīmes sievietes un Skorpioni vīrieši.

988  baluba - jatiek gan (lidz tai gultai)...nu dazx nesanak...nu tad turpat, kur..

AivarsN - baigi labs koments, 1 no labakajiem, kadu esmu seit izlasijis, vienreizejs +1000

Liigucis - blefs

Epifanija - es joprojam netieku skaidriba who is who seit - kuras ir tas velna matites, kas seit apgana, nocel, sauksim lietas istojos vardos, maukojas, un kuras ir tikumibas iemiesojums, uz ko butu jaorientejas. Lasu, neka nesaprotu. Vai nevaretu uzskaitit, ka 1, ta 2

verso  Reizēm, paskatoties uz it kā pelēkām dāmām blakus efektīgiem vīriešiem, ir skaidrs, ka paņem ne ar vizuālo tēlu, tātad - gudras vai/un seksīgas. Vizuālais tēls reizēm maldina kā sieviešu vidū, tā vīriešu vidū. Pilnīgi piekrītu NEKO - skatiens izsaka daudz un, protams, ka pieskārieni.

hiacintee  geisha, gluži mana doma! pelēkajā ir potenciāls, ja kas! sievietes seksualitāte ir jāuzziedina kā puķe. abpusējā sadarbībā un sex tādās attiecības nav ne otrajā , ne trešajā reizē.

adamsone  Padzīvojušo sieviešu nenorietošie mīti par to, ka pelēkās ir seksīgas, vajag tikai kādam pacensties. Tas attiecās uz jaunām sievietēm, mīļās.
Bet tā - parastais komplekts - pupi, akaļa un ņaucīgs skatiens. Kā jau aivars to pareizi atzīmēja. :D

MrJones  Tas, ko mees redzam pornjukos, atteelos...vai piem., Delfi jaajamzirdzinjshs - seksiigaa Kima - taa ir prece! Ja skataas, kaa uz sievieti no seksiiguma aspekta, tada Soliida sieviete, kuraa apvienots Viss....dzilja, ar skaistu dveeseli, pievilciigu aarieni...,ar ambiicijaam, temperamentu...u.t.t., u.t.t. ...tiiri ar vizuaalo vien ja sieviete grib izbraukt, tas vairaak velk uz to ka vinja censhas sevi notirgot attieciigajam segmentam...,toties vinjai neruup viss paareejais...., peec rakstura taadas sievietes var buut ari visai nejaukas!

Mailija  Ir jau tāds vīriešu kontintgens kam viss kas kustās liekas seksīgs!:D
Kaut neesmu vīrietis,bet man liekas ka tāda ar kuru ne tikai gribas vakarā nogulties,bet arī no rīta pamosties un varbūt pat katru rītu!Un apstāties-nemeklējot vēl kādu seksīgāku.Un te nu tiešām pupi,pakaļa un citi atribūti ņepričom.

988  Cafe_Noir u.c. kuras seit skaisti runa par mistisku pasapzinu, viriesa iepazisanu, vel sazin ko, resp., loti apdomigu pieeju intimai pusei. Ko teiksiet par so:

2 nepazistami cilveki, V un S, mieg ciet garlaiciga konference, saskatas, pamostas, V pamaj ar galvu uz izejas pusi. 1 pec 2 abi neuzkritosi atstaj zali. Daudz nerunajot, iziet ara, blakus esosa parka, tumsa, lietu, veja...un alkatigi, kaisligi, nepratigi drazas, drazas, drazas...un ta un sita... un atkal ta...ta drazas, ka aizelsusies gandriz nokave uz pasakuma noslegumu. Kas vini tadi, ka vinus nosaukt? Abi nepreceti.

baluba  988. tas jau vairs nav seksīgums lietū tumsā drāzties tā un šitā :), tas jau izsalkums :) :) ... nav tā bijis, un nemaz nesapņoju, pat kad biju brīvs.

988  baluba - milzigs izsalkums :) bet jautajums ne par to...zel, ka tikumibas advokates nopaseja...

pienemu, ka mineta epizode bija aizsakums skaistam, pilvertigam 2 partneru - ar augstu pasapzinu - ilgtermina attiecibam...vini atrada 1 otru lietu un veja :)

kamer (advokates) te nemas un nemas un..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu