Randiņi ar vecāku sievieti.

Saprotu. Esmu jauns, bet ākārtīgi pisaista vecākas sievietes. 35-50 gadi. Pieļauju, ka ir daudz tādu kā es. Esmu arī ticies diez gan, bet vai ir daudz tādu sieviešu, kurām patīk jauna puiša kompānija? :) (Lūgums bez negatīvām atbildēm)

988  guntina123 - uzskatit jau Tu ta vari, tacu realizet so revolucionaro ideju, ta teikt, industriala meroga, nu nez vai bus iespejams...baidos, veci neatbalstis...

KaijaDzerve - drosmigs viedoklis, tacu saja sabiedriba nepopulars, baidos, ovaciju nebus :)

Kristine_78  Savādi, bet katram savs, šobrīd tas ir modē cik saprotu, būsim jaunmodīgi

JurisK  26 gados parasti jau iestājās neliels noriets. Bezrūpīgā jaunība un baudu izzināsanas un izdzīvosanas laiks sak beigties, gribas ko citu - var saprast jaunēkli. Es ieteiktu apprecēties, savādāk vairs drīz nebūs interesanti dzīvot.

cappucino  Hmm.. Man gadījās, ka uzaicināja uz randiņu jauns puisis.. Samulsu. Uzreizi satikties nesanāca un pēc tam viņam jau laikam vairs negribējās... Mana pieredze, ka jaunāki tādi impulsīvāki, ja uzreizi satikties neizdodās, tad neko...:) Bet daudz vecāki nepatīk, jo man tēvs tik 20 gadus vecāks. Uzreizi kā tēva vienaudzi sāku uztvert... Vislabāk jau viena vecuma ļaudīm satikties, bet, galvenais tiešām nav vecums!!!

av2  kaada gadiem noziime, ja abiem ir kliksskkis uz otru?

lasminaxxl  Pirms nedēļas Rīgā veikalā redzēju Gunti Veitu ar jaunu meiteni. Es iedomājos ka tā meita.
Pirmais ko ieraudziju, to briesmīgi tetovēto roku, pēc tam pašu ievēroju.
Zeme atveries.............

aquaserpente  Personīgi man patīk gudri, zinoši un pieredzējuši mana vecuma, vai vecāki kungi. Ar Edipa kompleksu sirgstošas, nonstopā dragājošas Singer šujmašīnas, noteikti nav manā asinsgrupā.

^esse^  Man gan vecāki nepatīk. Gudri parunāt es varu arī ar sievietēm, bet seksam vajag tikai un vienīgi tvirtumu, tur nav jārunā.

Kemina  Nuu tagad jau vecs paliek, kopš sāk iet bērnudārzā, tā ka gadiem maza nozīme, un reti kurš meklē siera rituli, ko pažļembāt.

pardon_my_french  Galvenais ir visā iebāzt pipeli. Pusmūža sievietē, solabiedrā, sunī, mašīnas izpūtējā, belašā. Karoč, visā, kas tev patīk.

Cincy  Iedomājos... ja viņai 50 un viņam 26... tad... hm... par ko runāt vsp??? Viņa stāsta par medikamentiem, ko lieto? Par to ka drīz pensija? Par to, ka bērniem tas un tas? Par siltām apakšbiksēm??? Un viņš? Par to, cik draugiem forši tusēt, un kādos klubos bijuši? Par to, cik stilīgi saplēstos džinsos staigāt? Par to, ka gribās sex, bet viņai visādas vecuma kaites? Utt...
Es vnk nevaru iedomāties, kāda jēga pusmūža sievietei no 26 gadus jauna džekiņa, kurš dzīvē lāga nav "appbružājies".

Cincy  Seksu varbūt labāk pirkt nevis diedelēt ;)

havjiers  lai randiņiem būtu cilvēcīga seja ir nepieciešama doma par attiecībām,draudzību.neiet runa uzreiz par kopdzīvi.bez tā visa ir tikai kārtējais lopiskais variants.

Cincy  Ja satikties mūsdienās nozīmē sex, tad atvaino... Varbūt tev kādā citā portālā pameklēt to, ko meklē... ja jau tu attiecības nemeklē.

Ananda_A  Gadus 15-18 jaunāks vīrietis, pilnīgi normāli. Zinu vairākus tādus pārus. Ne jau visi vīrieši ap 40 sapņo par pamperiem un bērnu pulciņu sev apkārt.

uldpasts83  A ko!?man bija seks ar kundzi kurai bija 54...un nemaz nesuudzos!!!

armyman  Man vecmāmiņa kā reizi meklē otru pusīti!

Postremo  kaadai kaiminnienei...ieskruuvee lampinnu? 2017-09-27

Baklazans  tu labi uzraksīji mani arī PISaista vecākas damas 2017-09-28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu