Randiņi ar vecāku sievieti.

Saprotu. Esmu jauns, bet ākārtīgi pisaista vecākas sievietes. 35-50 gadi. Pieļauju, ka ir daudz tādu kā es. Esmu arī ticies diez gan, bet vai ir daudz tādu sieviešu, kurām patīk jauna puiša kompānija? :) (Lūgums bez negatīvām atbildēm)

Epifanija  beidz, Gunitaa, mēs visas šeit esam iekārojamas meitenes, ne tikai tu, tikai ar tiem vīriešiem ir švaki, paši nezin ko grib - plēšās uz visām debesu pusēm un jauki, ka esi aizņemta, ir ko paskatīties, kādai ir jābūt, lai būtu aizņemta:)

nekaa_nopietna  Vislabākās ir pensijas vecuma dāmītes. Ja randiņā viņai iestāsta, ka šitais kniebiens viņas dzīvē būs pēdējais, tad viņas tādus brīnumus rāda....... :D

Karmensita  nekaa_nopietna- tev tas ir izdevies? tikai nemuldi

nekaa_nopietna  Vispār tā ir anekdote! :D Satiekas 3 draugi un stāsta, kādas meitenes patīk. Nu tad trešais arī šo patiesību pateica! :D

Nate  Te šādu vēlmi paust ir pašnāvība, nories. Es personīgi pazīstu vairākus džekus, kuriem ne tikai patīk vecākas, bet viņi reāli dzīvo kopā. Un nospļauties, ko kurš domā.
Par tiem, kuri tikai pa kluso grib nokniepties, sevišķi augstās domās neesmu.

Nate  Par 20 gadīgajiem nezinu, bet 30+ jau nu toč nekādu materiālo labumu nevajag no brūtēm, parasti viņiem ir krietni labāks materiālais stāvoklis, labāks darbs, dažiem komplektā arī sieva, bērni.

piladzoga  kas tur ko brīnīties ..tikko izlasīju 63 gadīgais Veits iemīlējies 27gadīgā skaistulē..var būt arī otrādi 26 gadīgs skaistulis iemīlas 63 gadīgā dāmā ..nu un :DD

Nate  Kāpēc neviens nesmejas par vecajiem večiem, kuri ar švaki stāvošiem čibrikiem cierē uz jaunām meičām. Un tak atrod arī. Šie gadījumi ir neloģiskāki. Nē, nu ja skuķim negribas par kopmītni maksāt un pēc tam pamet večuku, tur ir kaut kāda vismaz loģika, bet ja dzīvo ar vecu, trūcīgu tirliņu- tas tač analogs gadījums. Tātad patīk viņai vecāki un viss.

Iveta_LV  Es gan pati neesmu no tām, kam patīk daudz jaunāki, bet autoru saprotu, jo jaunākas par viņu tiešām vēl par daudz ķiķina un īsti vēl nezin ko grib, bet ja viņš zin ko vēlas, tātad tikai vecākas, jo arī viņas zin ko vēlas...super, lai veicas!!!

Piipeniite  Dari, ko vēlies. Šī nav tā vietam, kur meklēt atbildi. Atbilde ir tevī, viss ir normāli un pareizi, ja tas sagādā prieku, baudu un citas patikšanas diviem cilvēkiem un nenodara pāri citiem. Nekas nav nepareizi. Sabiedrība tikai bars, kas piesūcies ar pašu radītiem aizspriedumiem. Tā tevi pie skaidrības nenovedīs, iedzīs tikai kompleksos.

Tessa  jezinj. palasas te jusos un mati stavus. slimas tantes, goda vards.
autoram. ja obdžekts tev atbild, kas par cepshanas? tiesham ta ir tikai divu cilveku dariishana. neatbalstu, ja leka no gultas gulta un alfonsee. bet ja ir viena simpatija, un sajutas&emocijas ir abpusejas, kapec ne?

988  Nate saka - Kāpēc neviens nesmejas par vecajiem večiem, kuri ar švaki stāvošiem čibrikiem cierē uz jaunām meičām

Tapec, ka neviena, iznemot 1 tadu Nati - kurai ir liela pieredze saja jautajuma - to nezin. Ta ko pati lien pie tiem veciem...turklat tadiem, kuriem svaki..

piladzoga, visi - labakais celebrity paris son - Francijas prezidents Makrons, 40 g ar sievu Bridzitu, 64 g...ludzu

shone  Pašas izdomāja un pašas sacepās. Puiks tak tikai par randiņiem runā, kas tur slikts?

Sarriko  cik saprotu, te vecāki vīrieši "netur"lidz jaunajiem, tāpēc ureiz norej, ka vajag mammu, bet ko tad jūs, vecīši meklējat- visu vienā- skaista, slaida, saimnieciska, strādīga, lai vēl var arī tevi aptekalēt un sev naudu nopelnīt- sakiet , tie pāri 50- kuri te gadiem tusējat-kāda mārrutka pēc jūs kādai būtu vajadzīgi?

guntina123  Viriesi var mileties ar jaunam sievietem ,bet tiklidz vecaka sieviete milesies ar jaunaku ,tad visiem mutes vala lidz ausim
Vienmer esmu uzskatijusi,ka virietim ir jabut jaunakam par sievieti(no 5-10)un gadi ir tikai cipars ,ja parejais saskan un patik ......uz prieksu ,nevienam nav atlauja japrasa

Nu ,ko tagad mani nemsi prieksa visas pieklajigas ,labi audzinatas,smalkjutigas

KaijaDzeerve  Nez, cilvēkus nevērtēju pēc gadiem.. Sevi gan :D

Geisha  Ar 80 gadīgu onku var cilvēcīgi parunāt. Viena paziņa arī ir kritusi uz tiem puišeļiem. Periodiski te zila acs, te žokli ievelk stomotologi, te kreditori klauvē. Bet, lai nu veicas tām kurām patīk tie šmurguļi.

Tessa  man ljoti patiik gudri veci cilveki. bija tada filma, aizmirsu, ka saucas. Keitas Vinsletas varone sadraudzejas ar vecu kungu un gaja ar vinju uz kkadu pasakumu. viss ok. tas bija sirsniigi un aizkustinoshi.
Bet Geishas konteksta tas viss skan perversi. godiigi pateikt? tu esi stulba, Geisha. piedod, ja vari.
un te nav nekada sakara ar vecumiem, dzimumiem, vareshanu, nevareshanu, etc.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu