Sekss pirmajā randiņā?

Turpinot tēmu par “kafiju” ....
Pastāv tik daudz „likumu” par seksu, par iepazīšanos, par randiņiem……
Mēs saprotam, ka nevajadzētu uzreiz likties gultā ar pirmo pretimnācēju, taču realitātē nepastāv laika normatīvs no satikšanās brīža, līdz seksam.
Kāpēc neteikt „jā” seksam pirmajā randiņā? Kādi tam ir iemesli .... vai tikai tāpēc, ka, ja tev sekss ir pirmajā randiņā, tas uzreiz nozīmē to, ka tu esi ieinteresēts tikai fiziskā tuvībā ...

Rondijs  Geisha, tas taču viss ir aktuāli jebkurā pieauguša cilvēka vecumā. Neviens mēs nezinām vai rītdiena pienāks, tāda ir dzīve.. vai tad tas nozīmē ka nu jāsāk ķert un grābt? Pārējās lietas arī jāsāk darīt steigā? Un kur tad paliek nesteidzīga dzīves baudīšana, dzīves garšas sajušana? Man kā reiz liekas, ka jo lielāks vecums, jo vairāk ir jārīkojas ar prātu, jāpielieto sava bagātā pieredze un intuīcija,... lai netērētu savu enerģiju bezmērķīgi, aicinot uz randiņu kaut kādus ākstus. Bet ātrai partneru testēšanai ir paredzēta jaunība, kad enerģijas ir pārpārēm.. nu tas manas domas.

KaralisZivs  Būs,kā es gribēšu..Nu, Muļke,kas muļke..8.29

miers2  Ir tādas sievietes, kad gribas drusku pavilkt garumā...un ir pārējās,- kad gribas ātrāk pamērcēt

Floriana  Pastāv arī sajūtas un emocijas! Patika, nepatika un tikai tad sekss, un arī kā nu kuru reizi. Vai ja ēd kādu ēdienu pirmo reizi, vienmēr jautā, vai tev no tā paliks nelabi... :)

miers2  Kā tas ir - satikties ar sievieti (kad vairs nav ne 16, ne 18) un reizē padomāt, ka šito ēdu pirmo reizi???

Labaa_Feja  Kad to ēdienu ēd pirmo reizi, biežāk jau domā - garšos vai negaršos... :) /no pozitīvās puses skatoties.../ :)

miers2  >labaa_Feja
Tev bingo! -Jo tiešām domas ir vien par to - garšos vai negaršos? ..Bet , redzi, floriana uztraucas, ka šai paliks nelabi - ka apvemsies vīriši sevī sajūtot - vot kur liktenīgais jautājums!

Geisha  Rondijs, mūki klosteros dzīvo 5 gadus ilgāk neka citi vīrieši tāpēc, ka nekur nesteidzas.

elis  ja dienā ieplānoti vairāki randiņi, tad var nesanākt visos sex pirmajā randiņā.

Turklāt mūki nedzīvo 5 gadus ilgāk kā te izsakās, viņi vispār nedzīvo jo ir mūki=dzīvi miroņi dzīvai dzīvei

Geisha  elis, bērniņ! Dzīve jau nesastāv tikai no riekstu šaušanas.

multi  Sastāv jau gan :) Riekstu šaušana ir dzinulis attiecību veidošanai!

Araabs  Un tomēr seksim jābūt jau pirmajā randiņā.Ja kāda sāk mēģināt pārbaudīt Tavu pacietību,tad tas nav uz labu.Merkantīlās intereses lien ārā kā sarūsējušas naglas no maisa.Tīri personiska pieredze:((

magnija  katrs kā grib tā dara.. nu satiksies tu ar vīrišāki 2-3-5 randiņus... nu forš vīrietis...tad pārgulēsi ... un ja tas seksis ir galīgi garām.. tā kā domā...domā

lauki  Ja abiem ir filings tad sekss pirmaja reizē ari nekas slikts nav,ja tā lietinja abiem ir pienjemama tad ir tik jadara nevis jalokas kā vecam bērzam pļavas vidū! Bet katrs jau dara kā grib,un nav jaklausas citu viedokļi!

Dvinsky  Un "cita" pēkšņi kļuva populāra šeit :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu