Sekss pirmajā randiņā?

Turpinot tēmu par “kafiju” ....
Pastāv tik daudz „likumu” par seksu, par iepazīšanos, par randiņiem……
Mēs saprotam, ka nevajadzētu uzreiz likties gultā ar pirmo pretimnācēju, taču realitātē nepastāv laika normatīvs no satikšanās brīža, līdz seksam.
Kāpēc neteikt „jā” seksam pirmajā randiņā? Kādi tam ir iemesli .... vai tikai tāpēc, ka, ja tev sekss ir pirmajā randiņā, tas uzreiz nozīmē to, ka tu esi ieinteresēts tikai fiziskā tuvībā ...

kudala  man tāds blonds jautājums- a ko tu darīsi ar citu viedokli un pieredzi???? tev nav savas galvas ar kuru izdomāt kas un kā???

Mailija  Neko sliktu nesaskatu ja tiešām abiem uznāk ...UN TAS notiek pirmajā randiņā.Domāju normāls čalis neko sliktu nedomās,bet tieši otrādi priecāsies ka ir spējis tā savaldzināt.Nav jau vairs tie laiki,ka redzies sieviete var mazāk atļauties kā vīrietis lai tikai par viņu nepadomātu ka ir palaistuve.Tāpēc ne mirkli nedomātu ja man ļoti gribētos un ar kuru katru jau man negribētoss.:) domāju arī citas sievietes pie kura katra uzreiz gultā nelektu.

Hiranja  Pirmajā randiņā mēdz atdoties retāk. Teorētiski protams to gatavas ir visas, bet ne jau katram un ne jau katrā situācijā ;) Tur arī problēma. Parasti atdodas otrajā, bet, ja otrajā atsaka, tad aizmirsti, jo neesi izturējis atlases kritērijus. Gadās izņēmumi, bet tie ir izņēmumi.

jurks  Vispirms bildinājums, tad jaunlaulāto kursi, tad laulības! un tikkai pēc visiem šiem pārbaudījumiem un solījumiem, kas doti Dieva altāra priekšā, drīkst likties gultā! Bet tikmēr ir jāpaciešas!

neko  Sena oho tautas gudrība tak māca ka seksam jābūt pirms randiņa, lai tas noritētu sekmīgi un bez lieka stresa.

Bet, ja nopietnāk tad vismaz man randiņa kārtas numurs nenozīmē neko, ir pilnīgi citi kritēriji, kas nosaka vai kas notiks vai tomēr ne.

AivarsN  Ja tik ļoti bail,ka otrais randiņš var arī nebūt,tad gan nevajag laist garām tādu izdevību.😀

av2  tas nav svariigi. Kaa jau te teica, ja ir abiem kliksskkis, viss notiekaas. Ja nav, nenotiekaas. Un tad ? Jo tas tiessaam navpats svarigaakais dziivee.

Seendija  Pilnīgi muļķīgs jautājums!Katrs dara kā vēlas un nav smuki līst citu guļamistabā.Un ja 90% atbildētu apstiprinoši,tas vairotu drosmi darīt to pašu?Katram jādzīvo ar savu prātu.

Liigucis  Es jau sarakstē iepriekš mēģinu to lietu izrunāt. Paliekam pie tā, ka būs tā kā es gribēšu...

edding  "Kāpēc neteikt „jā” seksam pirmajā randiņā? "
Nu tāpēc, ka vismaz normālai sievietei vajag pretī mīļumu, sajust ka tevi ne tikai grib izdrāzt, bet arī to, ka esi viņam dārga kā cilvēks. Pat v strašnom sne nevaru iedomāties, ka tikko satiktam vīrietim varētu apeteligi pasūkāt. Wē!

Astronaute  Nav svarīgi kurā randiņā. Labāk ātrāk uzzināt uz ko viņš ir spējīgs un vai tas man būs interesanti. Laikam jau no sievietes izklausās nepiedienīgi. Bet vismaz ar diviem pēc pirmā sex nolēmu neko neveidot. Tagad jau 2 gadus dzīvoju kopā ar vīrieti, sex ar kuru bija otrajā randiņā. Pirms tam bija tikai kādas pāris stundas gara pastaiga ar ļoti apspriesto kafijas/tējas dzeršanu. No tās parasti centos izvairīties, lai nebūtu jāiesaistās slavenajā aicinātāja-maksātāja dilemmā.
Tā, ka mana randiņu-kafijas-sex tēma bija ļoti vienkārša. Pastaiga-papļāpāšana. Ja ļoti uzstāja padzērām to kafiju. Ja bija interese par cilvēku, bija arī sex. Tad lēmums. Nezinu vai daudzas ir gatavas uz tādu shēmu, bet auna meitene jau skaitās gandrīz kā vecis. Man izdevās. Nezinu vai var to ieteikt citām, jo man tas bija dabiski un viegli ar humoru un tāpēc arī nostrādāja.

krumins  Ja ir simpaatijas kaapeec ne pirmajaa 21. gadsimts aiz loga paskatieties, jo var gadiities ka otraa nemaz nav....man ir bijis taa un peec tam izvedojas ilgstosas attieciibas....

Astronaute  Vēl varu piemetināt pie iepriekš teiktā - nu kāda jēga tikties mēnesi, klausīties nez kādus stāstus, varbūt pat garīgi satuvināties un tad konstatēt, ka atlikušo dzīves daļu gultā blakus būs vīrietis ar spalvu ērkulī grūti atrodamu Rakveres cīsiņa izmēra brīnumu. Un kā pēc tam iztāstīt, ka skaistajā garīgajā saskaņā pēkšņi uzradusies kāda plaisa? Vai otrs mans gadījums bija - viss OK, pa telefonu jaukas sarunas, gudrs, asprātīgs, brīvs. Bet sex - nu mēģini kā gribi. Vai nu viņam kājas pa īsu vai kāda vaina, nu nekas nesanāk. Nu tā trīs tikšanās ar neveiksmīgiem mēģinājumiem - nācās pazust. Iemeslu gan nepateicu nevienam no viņiem. Tikai nedomājiet, ka man derētu jebkurš. Man jau bija izstrādāta ideja, kāds vīrietis man der un tikai tad, ja viss saskanēja (bet izvērtēšanai jau daudz laika nevajadzēja), bija arī MANS SEXPERIMENTS. Gan jau viņi domāja, ka mani ievilkuši gultā. To prieku viņiem neliedzu.

Epifanija  tas noteikti ir ļoti individuāli, kāds to var izdarīt arī pirmajā, kādam tas būs laika jautājums, tikai lai būtu viens nosacījums, ka tas bija aiz abpusējām simpātijām un ar nolūku turpinājumam, ne ievilkt bloknotā ķeksīti - tas gan nebūtu smuki pret otru

adamsone  Zemākās dzīvības formas sāk ar to, ka noskaidro, kādi otram ir dzimumorgāni. Laikam ejot, interneta plašumus pilda vaimanas par to , kāds viņš ir nelietis un dzērājs vai kāda viņa ņauka un izmantotāja. Ar piemērotiem dzimumorgāniem komplektā būtu jānāk cik necik labam cilvēkam, bet nekā. Kas, diez, par to ir atbildīgs, koa?
Naff pasaulē kārtības.
:D

Karlitoooo  Man ir bijis sex pirmajā randiņā, bet ne tādēļ, ka ar tādu domu gāju, bet gan tādēļ, ka bija abpusējas simpātijas un vēlme.

Postremo  sievietes, vienreiz saprotiet....nu ja arii buus tas sex pirmajaa randinnaa, un buus tiessam forsss, ir daudz , daudz lielaakas izredzes arii pilniigi nopietnaam attieciibaam. Mees nekad nepreceesim taadu sievieti , kur nebuus tas forssais sex.

Rondijs  Man tā nav bijis, un tā arī negribētu. Man patīk, ka lietas notiek pakāpeniski. Gribas jau izbaudīt arī visas pārējās nianses.. sekss nav necik svarīgāks par pārējām lietām un ar to sākt man liekas pret dabisku notikumu gaitu. Parasti visu sāk no ārpuses, no attāluma, tad pietuvinās un iedziļinās. Man svarīgi lai cilvēks ir harmonisks, kura āriene precīzi saskan ar iekšieni. Skaista āriene un tukša galva nav harmoniski, tāpat kā necila āriene un bagāta iekšējā pasaule. Bet par secīgumu runājot, restorānā, kvalitatīvai maltītei ir arī sava noteikta secība, savas pauzes, kurš ēdiens nāk aiz kura.. un tas jau nav tā salikts nejauši.. ja prot izbaudīt šo visu procesu kopumā, tad bauda būs daudzreiz lielāka..

jurks  Rondijs! Tu gan esi smalko vibrāciju baudītājs! Visam savs laiks! Bet mums te jau vairs nav tas vecums, lai sāktu skatīties filmu no sākuma, tas viss jau ir bijis! Mums vajag realitāti- nobeigumu! Protams, esam sapratuši to ka sapņus jāatstāj pagātnei! Un ja sirds ir lauzta ne vienu reizi vien, ar laiku tā sadzīst, bet saauguma vieta paliek rupja un nejūtīga!

Geisha  54 gadu vecuma tur seksim 1. randiņā jābūt obligātam pasākumam, jo:
1. Ja vīrietis ir vecuma grupā 40+ tad ir jāpārbauda viņa spējas. Varbūt lieki ziepes, smaržūdeni, matu laku un špakteli tērēji.
2. Ja vīrietis ir vecuma grupā līdz 40 tad iespējams, ka viņš meklē privātskolotāju. Bērniem atteikt nav labi.
3. Draudzene ar izkapti jau sāk pakausī dvest. Rītdiena var nepienākt un ko tad zārkā gulēdama atcerēsies?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu