Jautajums Profiem:)

Kaapeec virieshi suuta bildees savus kraanus?

Nellda  man arī nesūta tāpat vien bez teikšanas, bet piedāvā bieži. un sūta nevis kaut kādus krānus, bet kārtīgas pipeles. lai nebūtu nekādu pārpratumu

baluba  Elementarno Vatson ! ...... uzreiz pārbauda vai nav no tā daikta bail :) .... ja nevar uz to paskatīties tad nekādu cerību ka rokā ņems, kur vēl par ko vairāk cerēt ! :):)

fiffaaC  Sveika, Hotinja! Man arii suuta, shajaa un citos saitos. Nu apskatos. Varbuut veelas iekaardinaat. Nezinu. Mani anoniimi loceklji neuzrunaa :)
Ja kas, suutiiju Tev sms vaarda dienaa Vai sanjeemi? Ja nee, tad veelreiz no sirds sveicu! :)

MrJones  Vispaar jau...kaa seni ticeejumi veestii, pienaakot shaadai veestulei, nedriikst mulst un palikt bezdarbiibaa..,tas noziimee, ka uz konkreeto sievieti daikts uzlikts,..liktenss krustpunkti...un daiktu var nonjemt, tikai paarsuutot to kaadai citai sievietei...un uz naakamo tas pats attiecas...,kaa kjeedes veestule, bezgaliigaa rotaacijaa....,liidz kaadai sagribeesies paarguleet, tad cikls ir nosleedzies!!

Postremo  nu tik nefleite te :)) Nu baigi vajag kaadai uzreiz taa suutiit . Pati uzprasies drossivien. Apmaainaaties bildeem.... un tad ? Tas tak tikai starp Tevi un ...ar ko Tu tur mainies.

ULDIS123  Katram savs ar ko lielīties:)

RSQuattro  Normālām sievietēm krānus nesūta un arī vēstules ar tekstu - čaukaietseksugribi nesūta. Ja Tev sūta, tad padomā, kas ar Tevi nav normāli.

bigg  katrs dara ko vēlas, nevajag skatīties, tad nesūtīs!

nekasnopietns  man nesūta, par laimi:D

rihards123  Tāpēc kad nau spējīgi loģiski domāt.

armyman  Man gan ir pincītis, ne krāns:)

lauki  Tie kas sūta savas krānu bildes man liekas ir biku ar novirzi! Normals vecis man liekas ar tādiem murgiem nenodarbojas tikaj kaukadi pamuļķi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu