Jautajums Profiem:)

Kaapeec virieshi suuta bildees savus kraanus?

Rondijs  Nezinu gan, iespējams kaut kāda psiholoģiska rakstura novirze. Varbūt tādā veidā gūst baudu, šokējot?

selnija_  Karlito, nesen kaut kur lasīju šādus vārdus: sievieti vienmēr gaida....pārsteigums...

bumpastiks  Vilendi,nu droši vien lai ievilinātu tos krānu sūtītājus.Bet par cik pašām nav pietiekoši erotiski tie dotumi.Aizņemas svešus.Kad kadrs ir jau slazdā var vnk izslēgt gaismu.:)

coldlands  Varbūt izskaties pēc tādas.....?!

Jason  Reklāma. ;)

DanaL  Man tikai retais ir atsūtījis. Bet es, atšķirībā no tevis, profila bildē esmu apģērba.
Vīrietis ir primitīvs radījums - ja tu demonstrē savu kailo miesu, tad viņš nesaprot, ka tā vieglāk ieraudzīt tavu skaisto dvēseli. Viņš visdrīzāk domā, ka atsūtot savu krāna foto, tu ieraudzīsi viņa daiļo dvēseli.

Tilia  Bumpastik, ja lineāls klāt nav pielikts, pēc bildes nav tik viegli novērtēt.:)

Mailija  Nu man savā laikā ar ir sūtīti tie krāni pietiekoši.Es to visu vairāk uztvēru ar humoru.Nekādas emocijas man tas neizraisija,nu ja sūtītājs tāds pavisam nesimpātiks tad tādu kā nepatiku.Ar dažu labu pat ir kāda sakarīga saruna bijusi un ir izrādijies ka nu nav nemaz tik stulbs kā sākumā likās.Bet krāni tas vēl tā.Ir bijis retumis ka atsūta plikas vāveres,tas gan izbrīnija:D.Profilā tak nebija norādīts ka meklēju sievieti vai esmu biseksuāla.Ta kā nav ko iespringt uz to,jo dīvaiņu ir pietiekoši.

vellata  Jājautā vīriešiem, kāpēc. Aizsūti atpakaļ gaļas cirvīti.

cita  Ne jau visi uzreiz sūta... bet paskatie uz sava profila foto, Tu jau pati viņus izaicini... tātad Tu pati to vēlies...

Geisha  A kur Tev garantija, ka atsūtīja savu lepnumu? Varbūt tā bildīte ir netā sagramstīta. Dabā iespējams, ka ar lupu jāmeklē kāda pumpa ir paslēpusies ir džungļos.

Karlitoooo  Selnija_ Ko Tu ar to gribēji pateikt?

MrJones  Vinji domaa, ka tevi tas sajuusmina..!

kuks10  Viss vienkārši..cilvēks ir izslāpis pēc ūdens tuksnesī..un ir labi ļautiņi,kas izpalīdz..)))man gan neviena nav sūtījusi ne pežuku,ne pupus..)))

Nellda  lai tik sūta, ja ir ko sūtīt. kad uzkulsies uz 6cm, tad gan nodomāsi - kaut iepriekš būtu zinājusi.

Pillerina  Ai, priecājies, ka ne pilošus krānus parāda...

aaalis  ...nekā cita nav ko rādīt....

magnija  un kāpēc Tu domā ka sūta savu krāniņu bildes.. nekur tas nav fiksēts... man laikam paveicies(vai varbūt nē :) ) ka man pirms sūtīšanas paprasa vai vēlos redzēt... bet kkgan nesen bija viens interesants vīrietis- kā noskaidroju vēlāk pēc skata vizuāli normāls :), kad palūdzu atsūtīt bildi - saņemot apsmējos -- galva ir bet ne acu ne ausu :) :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu