Par maz seksa attiecībās. Ko darīt?

Sveiki. Vīrietis 36, jūtu ka attiecībās man ir par maz seksa, galīgi nesaskan seksuālie ritmi ar partneri. Viņai gribas apmēram tikai reizi mēnesī, bet man - ik pāris dienas. Nu jau kādu laiku mokos ar šo problēmu, nesaprotu kā iziet no situācijas. Esmu par to ar viņu runājis daudz reizes, bet viņa to neuztver, nesaprot kā tas ir un cik svarīgi vīrietim tas ir. Uz "prieka māju" galīgi negribas, man šķiet tas ir bezpersoniski, netīri un pretīgi, pie tam man būtu bail ar svešu sievieti to darīt. Masturbēt man ir apnicis, šajā jomā visu esmu izsmēlis. Lieka nauda ko maksāt kaut kādiem video čatiem man nepietiek. Pie tam jūtu, ka ķermenis to prasa, un visādi rāda, ka vajag seksu, daudz vairāk kā ir. Sludinājumos redzu ka sievietēm vairāk interesē nopietnas attiecības, vai arī retāka satikšanās plus "materiāla atbalsīšana". Kā arī bildes sievietēm sludinājumos, kas gribētu satikties uz neregulāru seksu, mani nedaudz atbaida. Gan liekā svara dēļ, gan vecuma ziņā - viņām parasti jau pāri 40. Ko ieteiksiet?? Nesaprotu ko darīt...

Pillerina  Draudziņ, svinga klubos uguņi tagad noteikti deg - pavasaris! Dui pa tādiem provincēs, būs tāds piepildījums un dažādība :-)

Deisa  Rondij, vai tā pat kā šeit esi to izskaidrojis arī sievai? Visos sīkumos, kā Tavs ķermenis uzvedas, kad neesi seksuāli paēdis? Būs tikai godīgi, ja viņa to zin un atklāti izrunāsiet, kādu risinājumu Tavām vajadzībām viņa iesaka.
Un seksuālo spriedzi tīri fiziskajā plānā vīrietis pats sev var noņemt. Protams, enerģētiskās atdeves tur nav, emocionālā baudījuma nekāda, taču tīri fiziski siekala netek tik gara un drēbes nespiež. Un to no pieredzes varu pateikt, jo arī šobrīd esmu piespiedu veģetārietes lomā (grūtniecība krietni ierobežo seksuālās iespējas). Tev īsti jau nav variantu, vai ne, ja ar bērnu gribi būt kopā (cepuri nost par šādu apņēmību)? Diemžēl šeit par kopīgi izdevīgu risinājumu grūti iedomāties un laikam jāsamierinās ar kompromisa variantu. Brīvdienu tētis ir tikai brīvdienu tētis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu