Par maz seksa attiecībās. Ko darīt?

Sveiki. Vīrietis 36, jūtu ka attiecībās man ir par maz seksa, galīgi nesaskan seksuālie ritmi ar partneri. Viņai gribas apmēram tikai reizi mēnesī, bet man - ik pāris dienas. Nu jau kādu laiku mokos ar šo problēmu, nesaprotu kā iziet no situācijas. Esmu par to ar viņu runājis daudz reizes, bet viņa to neuztver, nesaprot kā tas ir un cik svarīgi vīrietim tas ir. Uz "prieka māju" galīgi negribas, man šķiet tas ir bezpersoniski, netīri un pretīgi, pie tam man būtu bail ar svešu sievieti to darīt. Masturbēt man ir apnicis, šajā jomā visu esmu izsmēlis. Lieka nauda ko maksāt kaut kādiem video čatiem man nepietiek. Pie tam jūtu, ka ķermenis to prasa, un visādi rāda, ka vajag seksu, daudz vairāk kā ir. Sludinājumos redzu ka sievietēm vairāk interesē nopietnas attiecības, vai arī retāka satikšanās plus "materiāla atbalsīšana". Kā arī bildes sievietēm sludinājumos, kas gribētu satikties uz neregulāru seksu, mani nedaudz atbaida. Gan liekā svara dēļ, gan vecuma ziņā - viņām parasti jau pāri 40. Ko ieteiksiet?? Nesaprotu ko darīt...

shining  adamsone [15:03]: izvēli vienoties attiecībās izdara abi. Tu varen naski dzen čali strādāt vēl divos darbos, bet mēs neko nezinām par to, vai cēlonis tiešām ir finansiāls - tad varētu jautāt, vai atbildība par situāciju ir individuāla, vai dalīta. Tikpat labi sieva var būt izdarījusi lēmumus, pie kuriem vīrs nav bijis klāt un nav arī labuma guvējs. Lai paši noskaidro cēloņus, tad sapratīs kā risināt.

draboss  Tu tagad plūc augļus no savas vieglprātibas - agrāk es uz to pievēru acis u.t.t. Nu un kāpēc izdomāji pēc7+ gadiem atvērt acis un padarīt to par svarīgu? Nezinu ko Tev darīt, to Tev šejienes gudro padome ieteiks, paralēli linčojot, bet skaidrs ir viens, Tā ir Tava laža.

av2  miillaako iegaadaajies.

Elektra  Kaut kā nejūtu Tev līdz, atvaino!

valmierietis333  "Gadu gaitā es ar viņu gultā izmēģināju visu ko, centos šādi un tādi, masāžas taisīt, ar mēli, utt.."

- Pirms ar meiteni darīt visu ko , vajadzēja meitenei pajautāt ko un kā viņa vēlas !

Varbūt pārcenties , dodot viņai vairāk nekā uz ko viņa ir gatava ...

Paula6  Parunā ar savu sievieti par viņas bērnību un pusaudža gadiem...iespējams, ka ir bijusi psiholoģiska trauma vai audzināšanas sekas.

ingviirbin_de_troll  Atceros frāzi, ko teica kāda cienījama kundzīte, proti, - vīrietis vienmēr atgriezīsies pie sievietes, ja izies no mājas ar pilnu vēderu un tukšu kuli :))))

Mazliet primitīvi, bet kaut kas patiess ir šajā apgalvojumā :)

winstons  Attiecību pārbaudes laiks - 8 gadi...

aaalis  ...tikai pie mīļākās....., varbūt patstāvīgas.....

Nate  Man jautājums. Ja jau no paša sākuma seksā jums galīgi garām. Kādēļ tik ilgi tērē laiku? Viņa ir bagāta, jeb Tev nav kur dzīvot. Tad cieties un iztiec kā ir.

tiks  Rūgtā patiesība- neviens nespēs tev palīdzēt ar padomu, pašam nāksies tikt galā :)
Man pašam patīk versija par ceļiniekiem, kuri sastopas un kādu laiku iet kopā, līdz ceļi šķiras.Kopā noietais ceļa garums atkarīgs no mērķa, kuru vēlamies sasniegt.
Tādu, kā tu Rondij ir ļoti daudz, tikai retais ir drosmīgs atzīties.
Lai veicas!

ViktoriaV  Tevi ko pazheelot vajadzeeja vai ieteikt iedarbiigu recepti? Vai pashai pieteikties lai izglaabtu tavus piebriedushos pautus? :D Ko tu gribeeji panaakt te zheelojoties? Palieliities ka potence veel ir un noreklameet potenciaalajai pieguleetaajai ka tev biezhi vajag? Neesi sev jautaajumu uzdevis: Varbuut es vinju nespeeju uzbudinaat pietiekami lai vinja mani gribeetu biezhaak? Varbuut saac ar sevi nevis publiski meetaa pretenzijas? Varbuut tu esi gultaa primaats un visas tavas lomu speeles ir kaa leetaa pornofilmaa, no kuras sieviete neuzvelkas bet tikai pieteelo miera labad. Un varbuut vinjai jau sen ir miiljaakais...vai veel baisaak - miiljaakaa :D

Deisa  Tu saki, ka viņai vienkārši nav intereses, orgasmu arī nereti nemaz neizjūt. Jā, tas ir pamatots iemesls, lai nebūtu motivācijas seksam. Un nav tā, ka visas nu ir mežonīgi kaislīgas, ja vien pogu vagīnā atrod. Nav tā. Poga var būt da jebkur citur. Viņa zin, kur ir tavējā, ko nospiest, kad gribi "spēlēt savu spēli", bet cik Tu esi piedalījies viņas "spēlē"? Tu maz zini, kas ir tas, kas viņai interesē tikpat lielā mērā kā Tev sekss, esi mēģinājis tajā jomā viņu atbalstīt un "piespēlēt", jebšu pasaki - tas nav mans, man neinteresē?

Deisa  Zinu vairākus gadījumus, kur sievietes ir tādas, kas orgasmu neizjūt, bet tas nenozīmē, ka sekss ir nebaudāms. Tāpat viņas ir ģimenēs un ar to nodarbojas, un ne jau negribot. Sekss ir baudāms arī bez orgasma, ja kas. Arī tās sievietes, kas izjūt orgasmu, nereti partnerattiecībās nosimulē baudu, lai vecis ātrāk beigtu, apmierināts par savu sniegumu un viņas it kā guvumu. Par to reti kura atzīsies un runās, bet tā tas ir. Tā kā, ja arī atradīsi sev citu sievieti, jābūt baigam brīnumam, lai viņa nekad nesimulētu. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu