Garlaicīgs sekss.

Vai tāds arī ir iespējams?Sekss seksa pēc kas nedod nekādas emocijas un pat var sākt garlaikot.Tad kas ir svarīgi lai sekss nebūtu garlaicīgs? Ar ko seksojam vai kā seksojam?

Pticka  Lai sex nebūtu garalaicīgs, sievietei ir jāatbrīvojas, jābūt laimīgai un jājūtas sexīgai.
To var izdarīt, ja nav sadzīviskas problēmas vai savstarpēja besīšanās.
Lai tas nenotiktu un jābūt mīļam, iejūtīgam, izpalīdzīgam, pozitīvam un jānodrošina materiāli. Jāpārsteidz ar piedzīvojumiem, komplimentiem, dāvanām.
Lai uzlabotu sex dzīvi ir jāiegulda vairāk darba ne tikai P!
Protams pastāv iespēja arī mainit partneres, bet vai tas dara laimīgu ilgtermiņā?

Deisa  Pēc komentāriem var redzēt, kam attiecības vairāku gadu garumā nav i tuvu stāvējušas. :) Pilnīgi piekrītu Neko viedoklim - ilgstošā kopdzīvē ir arī tās garlaicīgā sekša reizes un domājams gan no vienas puses, gan otras. u padomājiet paši, cik tad to vienreizību var garantēt? Tīri matemātiski - ja sekss aptuveni reizi 3 dienās (sākumā noteikti krietni biežāk pēcāk jau aprimstās) 5 gadus tas ir 365:3x5 = 608,....Tātad trijos gados tās ir jau 608 seksa reizes. Un cik tad daudz tā vienreizīguma var būt? Ērtāk tāpat ir gultā, protams, izmēģināt un izvariēt kur citur, taču vismaz 500 no tām 608 reizēm būs mājās, pašu gultiņā. Nu tad tā - kā tas kaut reizi varētu nepalikt garlaicīgi, a?

Torpedo  Deisa, nu ja, nu ja - otra cilvēka ķermenis pazīstams līdz riebumam, kāds tur vairs uzbudinājums. Bet abiem jāpiespiež sevi seksot, jo kāda tad citādi jēga dzīvot kopā?

vilx  Attiecībās nekad nav bijis garlaicīgs sekss, vismaz man. Visu ko var teikt, bet, ka garlaicīgs- nu nē!

Garlaicīgs mēdz būt tagad, kad nav patstāvīgu attiecību. Reizēm tik garlaicīgs, ka pazūd pat vēlme turpināt. Un vispār, gadījuma sakaros jāpaļaujās tikai uz intensīvu berzi bez visādiem vipendroniem, tad nebūs ne auzas ne vilšanās.

Deisa  Torpedo - pietiek ar to ka pazīstams un zināms, līdz riebumam varbūt ir tad, kad to vairs neuzskata par mīļu. Līdz tam man vēl augt un augt. Taču ir reizes, kad dzīvesbiedram ir īstais noskaņojums, bet pašai nav - un tad tas otrs var kaut no ādas līst ārā, bet pasūtīt to gribuli otram e-bayā nevar un līdz ar to lai grozītos tā un šitā būs tā kā pagarlaicīgi, vismaz sākumā :)

Torpedo  Deisa, nu, tā tak tīra fizika, brucina to viņas klitoru, līdz viņai noiet. Tur nav nekāda sakara ar noskaņjojumu. Nu, varbūt, drusku ilgāk jāpabrucina, ja viņa pati sev iestāstījusi, ka nav noskaņojuma. Dzīve nav rožu lauks va zinies

Geisha  Torpedi, nu neko Tu īstenībā nesaproti no sievietes. Nav sieviete nekāda Aladīna burvju lampa - paberzē vajadzīgajā vietā un būs tev izpildīta jebkura vēlēšanās. Ko Dievs izveidoja no vīrieša ribas vēl neviens velns nav sapratis, kur nu vēl vīrietis.

vilx  Nu bļin, vīrieši gan vismaz es, toč esam Aladina lampas. Nav grūti uzminēt,kas sievietei jādara, lai mēs izpildītu jebkuru vēlēšanos.

Deisa  Torpedo - nu tikai fiziskais orgasms, bez emocionālā, jau arī manā skalā pieder pie tā garlaicīgā sekša. Fizisko jau var tīri ar tehniku dabūt, jā, bet garlaicīgi./atvainojas, ja ir aizskārusi, mazums, cilvēks neko vairāk kā noiešanas kaifu nav izbaudījis/

Pillerina  Nu moins, kāds seklums - berzē, kamēr noiet. Jā, vecim točno noiet, kaut vai uzspiežot uz daikta un no jebkuras sievietes, ka tikai zemnabas ieeja perspektīvi paveras, ha :-).
Bet sievietei, foršai sievietei, kas sākumā kļūdaini būs sapratusi, ka varbūt esi feins vīrietis un ir pielaidusi tevi sev klāt, šitā berzējot uzdzīsi vēmienu un drausmīgu pretīgumu pret sevi. Un noiešana viņai tiešāmnav atkarīga no noskaņojuma, vismaz foršai sievietei ne.

Tpu, tpu, ar tevi gultas ceļus krustot :D:D

Kemina  Vispār jau, lai arī kāda tā patika, 99% dzīvo kopā tāpat aiz kādiem apsvērumiem, jo reāli nav ne jūtu ķīmijas, ne patikas. Perfekti ir, ja abiem gribas vienādi, nerastos šādi jautājumi un atbildes, bet diemžēl cilvēki nemēdz dzīvot kopā tikai aiz laba seksa.

vilx  Pillerina - to man? Ja tā, tad atbildu, ka par to tpu tpu biški pāršāvi. Kāds tad pēc Tavas pieredzes ir gadījumā sekss? Uzreiz ar rokas dzelžiem pie trepēm, olas rīklē un pirkstu pa-aļā?

Sākumam jābūt, manuprāt, vienkāršākam, ķermeņi vēl nav viens pie otra pieraduši, un ja nu sanāk turpināt to dzīvi kopā, tad jau var viens otru izzināt labāk.

Pillerina  Nē, vilx, tas bij´ domāts par fiziķi Torpēdo.
Piedošanu par varbūtēju aizskaršanu.

Par vilkiem es saprotu, ko viņi dara iesākumā :-)

sakka  Paskatījos anketu,pats esi atbildējis uz šo jautājumu savās piezīmēs dienasgrāmatā!Skaidrs, ka ļoti esi mīlējis savu sievu,neizskatās ka varēsi pārkāpt barjerai,vienmēr mēģināsi pārējās salīdzināt ar viņu,tas varētu būt tiešām garlaicīgi.

vilx  Upsss.....

ketija_20  divaini, mana pieredze liecina pretejo- jo talak un dziljak attiecibas, jo ta intima puse kljust piesatinataka un dziljaka, izjustaka. ja kads nodarbojas ar tantru, tad piedzivo to, ko tas ieraistais pat klat nestav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu