Garlaicīgs sekss.

Vai tāds arī ir iespējams?Sekss seksa pēc kas nedod nekādas emocijas un pat var sākt garlaikot.Tad kas ir svarīgi lai sekss nebūtu garlaicīgs? Ar ko seksojam vai kā seksojam?

Tuftalogs  Leopardine, Tu kaa uudenii skaties! /aiziet mekleet kaadu oho babuli ar daarziņu un ap 60/

Torpedo  Jā, jebkurās attiecībās pienāk tāds brīdis, kad vīrietis priecājas, ka viņa seivietei pienākušas mēnešreizes un nevajadzēs stundām atkal vingrot. Beidzot arī viņam tiks kkas patīkams - atuukās un miers! :)

Pillerina  Tuftalogam: es no laukiem, tāpēc tieši un skaidri. Vari būt pēc sava viedokļa gāzes plīts svaigai jaunskundzei pirms vai pēc 40, bet, ja nav bagāža uzkrāta galvā vislabāk abiem, tad aparatūrai būtībā nav nozīmes. Un arī tantuks ar dārziņu nepalīdzēs, ja no dārziņa pats neko neizproti.

p.s. Vīriešiem pēc 40 taču ir akcija "Audzē ūsas", kā ietvaros varot apmeklēt arī konkrētas jomas ārstus :-)

av2  ja bez slavenaa kliksskka ieliekaas guultaa, vareetu buut sameera...garlaiciigi peec....draaziena. Abi aizmigtu, un...no riita nesaprtastu, kaa noklluvussi koppaa guultaa.

Esari  Bumbuci- kas notiek, kur tev garlaicīgs sekss, ja pirms kāda laika, rakstiji nav ar ko...?!
A kas taga- Maška apnika, vienvedīga, ja...?! :D

Torpedo  Es nesaprotu, kas tā ir par lietu, kāpēc sievietes taisa jokus, bet viņām galīgi nesanāk. Es pat nezinu, ko tur var darīt vai kā līdzēt

verso  Torpedo, te sen neviena netaisa jokus. Visas dāmas nopietnas. Kā ir, tā saka.

ViktoriaV  Jaa Torpeeda, Tu muus laikam nenopietni uztver. Vajag tad satikties, izskaidrosim pa nopietno Tev kas un kaa te tagad notiek.

Torpedo  ViktoriaV , nebūs nekādu satikšanos - mani sievieC neinteresē, tikai citplanētieši! Vajag respektēt citu izvēli!!

Liigucis  Steidzami! Steidzami! Vajadzīga Šahmeistera palīdzība - lai nav garlaicīgi vēl divus gajienus uz priekšu!:))

Laimnese  Ja tikai sekss garlaicïgs, tad to jau var mainīt....Bet ja ir zudusi gribēšanas dzirkstelīte uz otru pusīti, tad gan ir sūda būšana!

Luusila  Hi, hi, kā Torpēdiņš nomī*a,- sabijās, ka neuzkrīt kādi sievišķi šamam un nenojāj lupatās! :)))

verso  Torpēdi - ar ko sievietes atšķirās no citplanētiešiem? :D Vīrieši tā arī uz viņām skatās un lielāko daļu nesaprot ko viņas runā :)))

Dzhaz  Laikam nekā jauna nepateikšu.
Ja seks ir garlaicīgs,tad ir jāmaina seksa jeb gultas biedrenes,jo biežāk,jo labāk!Otrkārt,eksistē dažādi seksa veidi,kuri padara seksa dzīvi jautrāku ! :)

emigrants  Ja otram pietiek ar misonaru pozu,tad nekada milestiba nelidzes.Un ruteina to visu nobeigs ....Ja abi partneri ir bez peleaks masas pienemtajiem ramjiem.Un ja abi spej but spontani,tad ruteina nekad nebus.

emigrants  Ko Tu dari lai Tava garlaiciga sieviena Tevi gribetu....Tupi blenz tv uz seksigam sievietem un sapno ka nu tik visas ta vien skries pie Tevis...varbut pats noperc mazos skaistos niecinus..sakot ar apaksvelu...cik nu Tev ta izdoma ir liela....un uzdavini savai milotajai...parsteidz vinu...esi spontans..nevis gaidi un ....neei egoists,dari...lai ko iegutu ir jadod pretim

jurks  nopietns dziives jeegas apdraudeejums!! vajadzeetu buut taa, ka dzimumakts ir emocionaalo un fizisko sajuutu virsotne, kaa balva, kaa daavana, kaa saldais eediens, bet, protams, ja mees eediisim tikkai saldo eedienu un izsleegsim pirmo, otro, rupmaizi, tad arii saldais vairs neiepriecinaas! taa pat ir ar seksu, nav jau vajadziiga liela gudriiba lai to baudiitu kad iegribas, bet tas noziimee driizu apnikumu un notrulinaashanos! diemzheel ir taada likumsakariiba, ja tas, ko mees viss vairaak gribam notiek bez muusu pashu piepuules, tad agri vai veelu apniks,

Vaukskis  Seksuālā dzīve zaudē savu šarmu un tajā ienāk rutīna, to par garlaicīgu padara atļaujas lūgšana. Labs partneris vienmēr pats redzēs, vai viņa partnere/-is ir gatavs seksam, tādēļ nevietā ir muļķīgi jautājumi. Dažreiz pat skatiens pasaka, kas ir jādara, vienkārši ir jāiemācās no tā nolasīt informāciju. Svarīgi ir kā nodarbojamies ar seksu- vai vienmēr vienā un tajā pašā laikā, vienā un tajā pašā vietā. Ja tā, tad rodas pat depresija ! Daudzi labāk atmet ar roku seksuālajai dzīvei, nekā kārtējo reizi "plkst. 20 dodas uz guļamistabu". Sekss pakāpeniski kļūst garlaicīgs, ja tiek ignorēta eksperimentēšana. Nav svarīgi, cik jūs esiet aktīvi gultā, bet nebūs labi, ja jūs, izvairoties no eksperimentiem, pieturēsieties pie labi zināmām un pārbaudītām lietām. Visbeidzot, trūkstot vizuālai iedrošināšanai seksa labā var un vajag kaut ko darīt- cilvēki bauda ar acīm, un skatīšanās uz koptu partneri ir daudz patīkamāka, nekā pārgulēšana ar nevīžu, kuram mugurā ir veca pidžama, kājās cauras zeķes, mati nemazgāti.. .

Geisha  Daudzi peri piekopj garlaicīgo seksu. Jūtu savā starpā sen jau nav, jādzīvo kopā , nu tad arī sekso garlaicīgo seksi

Vanesa15  Atrodiet pareizo cilvēku, savu, un tad tādi tupi jautājumi neradīsies.
Kad darbojas pareizie feromoni, tad tiem līdzi arī fantāzija un bezgalīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu