Tiešām te ir tik ļoti izmisušas sievietes?

Padzirdēju tādu informāciju,ka te ir sievietes kas dēļ seksa pašas gatavas atbraukt un vēl dzeramo un paiku nopirkt lai tikai spraudienu dabūtu.Vīrietim tas ir normāli pakaļ caurumam skriet.Kas pamudina sievietes?Vai tās kas skrien ir ilgi bez seksa un nepievilcīgas?Mani kā vīrieti tas šokē,ka nemaz jacenšas nav lai caurums pats atskrietu.Tad laikam viss ir pavisam briesmīgi?

Geisha  It kā liels puika, bet tic pasakām.
1. Ne pie kura katra skries sieviete, bet tikai pie izredzētā.
2. Ja sieviete neuzticēsies izvēlētajam vīrietim viņa pat no savām siltajam čībām nekāps ārā. Kur nu vēl uzpucēties sāks.
3. Nekad neeju ciemos tukšām rokām. Kādu našķīti vienmēr sarūpēšu. Bet..... drīzāk pūcei aste uzziedēs nekā nopirkšu polšu vīrietim.

Kaut gan cilvēki ir dažādi.

shining  kaut kāda troļļu provokācija pasaulei, kurā pastāv tikai melns un balts.

av2  tas, ka sievietes veelas miilestibu, ir...izmisums? Ej aarsteeties, nopietni.

cerinlapins  Tautā tur ar pilns ar tikai sexsa gribošām,atliek vienīgi nobrīnīties ka sievietēm nav ne kripatiņas pašcieņas. Atsūtīs pat naudu ceļam lai tik atbrauc..kā man viens speciālists te stāstīja un tās sievietes ir ar pieklājīgu izglitību kā policistes,skolotājas,ierēdnes..

Geisha  ceriņlapiņ! Un daudzas jau Tev atsūtīja naudu ceļam? Tas, ka Tev ir ļerpata zem nabas vēl nenozīmē, ka esi iekārojams vīrietis.

1buss1  Nesmu nevienu te saticis, kas pašas piedāvājās, gribās kādu maigi samīļot mēlīti, pirkstiņiem, nav nevienas.

veeja_roze  2017-03-11 23:38
Torpedo, gribi teikt ka sievietes pēc 50 paliek biseksuālas. Pilnīgas muļķības. Un ja Tev gadījumā šķiet, ka viņām sekss izpaliek, tad turpini vien tā domāt. Kaut vai VP, salīdzini, kuras tur vairāk izmisušas. 50+ tur iegriežas tikai eksprostitūtas, tā teikt pa ieradumam.

kuks10  Kaut kas nelīmējās,jo sievietes,kas ir situētas brauc,, releksāties´´ uz Turciju,vai Grieķiju..te uz vietas,ja nu kādā klubiņā kā Laternas stundās kaut ko sabīda..nav runa par mīļākajiem..statistika arī drausmīga,jo 4,5 siev. uz vienu veci,bet plus vēl viena daļa ir zilie ., kur nu vēl problēmas ar potenci..rakstu par 40-50.g.,kas notiek 25-40.g.,tur laikam vīriešu iztrūkums nav tik drausmīgs,bet varbūt kļūdos..

Labdiene  Kuks10 tikai nevajag te to demagoģiju. Oho kā reiz ir pilns ar 40-50 gadīgiem vīriešiem. Man tādi vien raksta, lai gan man pašai vēl 30 nav. Es viņiem saku, ka dažs labs ir mana tēva vecumā, bet viņi turpina apgalvot, ka esot labākā izvēle priekš manis :D Bet tu tagad gribi kultivēt uzskatu, ka viņi ir uz izķeršanu :D

kuks10  To Labdiena,tik nevaja d...neviens tev neraksta,ja neredz bildi un seksīgu beibi..es nevarētu knapstīties ,ja sieviete derētu man par meitu,tāpēc varu skatīties tik pēc 40.g.,bet kadās ir jau tie saucamie saldie unkuļi,bet tiem viss ir okei,ta´ds internets viņiem nav vajadzīgs,jo rindas pašas veidojās pie biezajiem onkām..ja tev vēl nav 30,ko te dari pensiku savienībā..?!))Vecrīgas nakts dzīve kā reiz radīta,lai satusētu ar saviem vienaudžiem..)))

Labdiene  Kuks10, Vecrīgas naktsdzīves baudītājiem 30 ir jau mirstamais vecums :) Un mani nekad nav saistījusi naktsdzīve un klubi, tas nav atkarīgs no vecuma, bet no personības iezīmēm. Tas, ka man šajā profilā nav bildes nenozīmē, ka man nav cits profils ar bildi, no kura iepazīstos, jo nevēlos lai manus komentārus piesien manai sejai. Bez sejas var atklātāk izteikties, nebaidoties, ka kāds uz ielas nāks klāt izskaidroties par komentāriem.

igam  Tikai no 250 sievietem ir viena,kura grib un patik sex . P.S. Laba manta plauktos nestav.

Geisha  kuk! Kur izrāvi tādu statistiku? No pirksta izzīdi? Nav jau tā. Labi var būt vecuma grupā 50 uz 5 sievietēm 4,5 vīrieši. Laternu stundā nav ko īsti darīt. Sūds un maza biška. Turīgām sievietēm ir pieejami žigolo pakalpojumi. Izsauci pajoliņu, izdarīja darbiņu, saņēma naudiņu un tinies puiķiņ. Nekādas galvas sāpes. Tie 50 gadīgie alkāni un impotenti pat ar piemaksu nevienai nav vajadzīgi. Tāpēc gadiem sēž netā un gudri vāvuļo. Lv sievietes visās vecuma grupās ir uz izķeršanu pie ārzemniekiem, bet Lv veči nu nekā nekotējas.

kuks10  ha,ha geišai ir statistika,kurš ir tas onkas,kas iet ciemos ar neasu zīmuli..?!))Man pie mājas pilns ar sievietēm,bet kaut kādi neredzu,ka šamējās baigi izšķer, un ārzemnieki Vecrīgā par vienu kokteilīti tiek pie kniebiena,tur tā slava..?!D

Geisha  Nu Tev jau, kuk, vajadzētu gan zināt, ka paņemt var tikai to kura dodas rokā, bet ja nedodas bešā vien ir jāpaliek.
Nu re, sievietei kaut par kokčiku, bet kniebienu dabūt vieglāk kā vecim pirkstus apčurāt. Tā ka gan pabaros, gan padzirdīs, gan cukas iztīrīs, bet večiem sperma saskābs dīkā stāvot.

igam  Plaukstin Karaliene un nekas neskabst.

etc  Tā (aplaizās), pasakiet telefona numurus (vēlreiz aplaizās), adreses (trīsreiz aplaizās)! Tavu laimi! Nezināju, ka tādas sievietes ir, laikam būšu palaidis kaut ko garām (noceļ sievas tupeli sev no galvas).

Araabs  Ja gribi start´et k´a tre´s´a ´s´kira,maks´a!! Dz´ive ir ne´z´el´iga!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu