Tiešām te ir tik ļoti izmisušas sievietes?

Padzirdēju tādu informāciju,ka te ir sievietes kas dēļ seksa pašas gatavas atbraukt un vēl dzeramo un paiku nopirkt lai tikai spraudienu dabūtu.Vīrietim tas ir normāli pakaļ caurumam skriet.Kas pamudina sievietes?Vai tās kas skrien ir ilgi bez seksa un nepievilcīgas?Mani kā vīrieti tas šokē,ka nemaz jacenšas nav lai caurums pats atskrietu.Tad laikam viss ir pavisam briesmīgi?

_Jola_  Uzkāpt, iespraust.....tiešām domājat, ka sievietes bez tā nevar dzīvot? Pretīgi!

siikaa16  Izmisums ir tad, kad visas, kuras aicina pie sevis ir izdrāztas. Tad jācep tēma, lai uzzinātu, kādas tās kuras pašas atbrauc.

MrJones  Absoluuti nav nekas pret! Nedomaaju, ka tas paraada cik pievilciiga vai nepievilciiga,...jo tik izmisushas vinjas parasti nav jebkuraa gadiijumaa...pat i nepievilciigaas,,.nav tak taa, ka skrietu jebkuram seetas krancim pakalj, lai pabaaztos apakshaa....buusim reaali,,.taa vnk., nenotiek! Paprasi sesku medniekiem, kuri te visaktiivaakie,,..cik daudzas no 100 atsaucas uz tiem "seksu gribi?" ?
Nu un...ja brauc,,.taatad konkreetais viirietis ir aizkjeeris, ievilinaajis slazdaa....vai ar viltu, vai kaadi vinjam tie nodomi...tur jau vairs nebuutu iisti korekti sievieti vainot..! IIpashi jau taadi Palietoti, kuri peec tam pus pasaulei staasta,..vot, redz, kaa vinja uzkjeeraas..!

Taira  kas ir spraudiens? ciks un viss, 3 min un viss, vai viena stunda?

aaalis  ...interesanti.....

klava4  Palietotais..tu man licies dīvains..Vai izliecies par muļki?..Seksu var nopirkt un vibrātoru arī..

bratka  Neticama veiksme, tieši kā leiputrijas pasakā!

_Jola_  Cik tas ir sekli! Apzīmējumi vispār zem katras kritikas " skriet pēc cauruma", " uzkāpt" , " iespraust", kā tādi dzīvnieki. Kam tādi lopi ir vajadzīgi, kā cūkas aizgaldā, guļ savos izkārnījumos, uzkāpj, iesprauž un atpakaļ pie siles. Un tādi vēl atļaujas sievietes kritizēt.

Ingucits  Es arī esmu dzirdējusi to pašu. Un arī tādi paši jautājumi. Ko es zinu tična....ka ne visas un točna ne tās, kuras PA apgrozās. Tās ir nepieejamas.

gertrude  ...un Lohnesa ezerā dzīvojot Nesija. grūti Tev, pie citiem pašas brauc,bet Tev nekā. sirds iet pušu no tādas pārestības:)

AivarsN  Dēļ pārmērīgās vienlīdzības sludināšanas,vīriešu tiesības ir stipri ierobežotas. Ja vīrietis aizbrauc pie sievietes,to jau var iztulkot kā uzmākšanos utt. Piedevām,jeb kurš trušu turētājs zina,ka pārošanai tēviņu nekad neliek mātītes būrī,jo kamēr viņš nebūs iepazinies ar jauno teritoriju,sekss nebūs ne prātā.😀

leopardine  Katram sevi cienošam vīrietim ir dzīvoklis vai māja, kur uzaicināt sievieti ciemos. Un katra sevi cienoša sieviete nekad neaicinās pie sevis ciemos pārbaudi neizturējušu kadru, jo tas var sabojāt viņas reputāciju, ja nu kadrs izrādās nestabils un pēc laika jānomaina. Tāpēc ir tikai dabiski, ka vīrietis aicina pie sevis. Kur tad satikties? Viesnīca? Tas ir bezpersoniski un dārgi un atstāj sliktu pēcgaršu, kā pērkamai sievietei. Mājas ir labākā kaislīgo tikšanos vietiņa. Tāpēc rūpējieties vīrieši, lai jums tās būtu, tad arī uz sievieti ir lielākas cerības.

SeyMoor  Labs sekss sākas ilgi pirms līdz tam nonāk - tam jānāk no galvas, gurniem un mentālajai vēlmei pēc fiziskas saiknes ar cilvēku jābūt krietni lielākai par fizisko tieksmi. Tas viss būs super truper. Kurš, ar ko, pēc kādiem kritērijiem, nav citu darīšana.

ko_nu_vairs  Uz žoga arī kaut kas rakstīts, bet norauj kaut visus zedeņus, nekā tamlīdzīga tur nebūs.
Lieli puikas pasakām netic.

igam  Te ir loti maz,sievietes kuras gib un patik sex.

SeyMoor  Katra sieviete, kura ir šeit vēlas mīlēt un mīlēties. Apgalvojums, ka šeit tādu nav ir absurdi stulbs... jo pamatjautājums ir - ar kuru viņas to vēlas. Un tikai.

eloiza  Igam gan fifīgs info 😁
Bet SeyMoor smuki atbildēja.

Aija03  Vīriešu ir mazākumā, tāpēc dažas sievietes cenšas, kā vien var....sīva konkurence! Protams runa neiet par mani, izsaku tikai savu viedokli.

SeyMoor  Ir viedoklis un ir objektīvā realitāte, kurai bieži vien nav nekā kopīga ar realitāti. Daži dod priekšroku dzīvot greizo spoguļu karalistē. Nereti šīm personām tā ir vitāla nepieciešamība, jo nodrošina personas momentāno vajadzību/attaisnojumu mikroklimatu.

Torpedo  Kaut gan es uzskatu, ka sievietēm pēc 50 dzimums vairs nav svarīgs, tomēr es neatbalstu smieties par izmisušiem vai kkā citādi nelaimīgiem cilvēkiem. Tad jau varētu smieties par kādu kas ratiņkrēslā vai kam kas tuvs tikko nomiris :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu