Vai ir bijis ka apģērbta smuka bet izģērbjas un vairs neko negribas?

Man ir bijis kad nocopēju no pirmā paskata smuku,seksīgu zaķi.Bet kad tikām līdz gultai un viņa novilka krūšturi un izkrita divas lupatas man viss stojaks pazuda.:(Vainīga jau viņa nav,bet tomēr liels aplauziens.Bija grūti izkļūt no situācijas,jo seksot vairs negribējās.Vai ir bijuši negaidīti pārsteigumi un kā tikāt galā?

gatis29  Nu ja viņam vairs nesacelsies, tad lai ņem donkratu un ceļ uz aukšu.

euromens  ir

tool  Ir gadījies. Baisi neveikla situācija... Ja nav iespējas gaismas ātrumā izgaist, tad jādistancējas no savu iegribu realizācijas un pasākums čakli jāvirza Sievietes labsajūtai. Galu galā viņa ir saņēmusi drosmi un atvērusies, un pats vien biju pie vainas, ka novedu pasākumu līdz patiesības mirklim, balstoties uz neprecīziem izlūkošanas un materiāla apjausmas datiem...
Ja būtne nebūs duma, tad atradīs veidu kā kompensēt disfunkciju izsaukušo šoku :)

edding  "doNkr atu un ceļ uz auKšu."/c/ Ne pielikt, ne atņemt.
Man jautājums, ko darīt sievietei, ja ierauga, ka nav cerētais izmērs vai cietība? Vērt celīšus ciet, celties augšā un teikt "ar diegiem nebūs nekāda aršana"?

DanaL  Vispār jau riktīgi piekrītu Jevpistinijai. Man arī sirds sarāvās žēlabās par šito skumjo stāstu. Nabaga palietotais. Jāpieņem papildinājums pie nika. Palietotais_Un_Aplauztais.

Jānovēl autoram saudzēt sirdi un erekciju.

gatis29  Lai autors dodas uz Ķekavas apli

irgo  Gadās ka gribas sievietei pateikt: Paklau , labāk paliksim tikai Draugi ...

gatis29  A varbūt tomēr saņemties un izdarīt visu līdz galam.

Postremo  nee.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu