Vai ir bijis ka apģērbta smuka bet izģērbjas un vairs neko negribas?

Man ir bijis kad nocopēju no pirmā paskata smuku,seksīgu zaķi.Bet kad tikām līdz gultai un viņa novilka krūšturi un izkrita divas lupatas man viss stojaks pazuda.:(Vainīga jau viņa nav,bet tomēr liels aplauziens.Bija grūti izkļūt no situācijas,jo seksot vairs negribējās.Vai ir bijuši negaidīti pārsteigumi un kā tikāt galā?

tranex83  Nu man ari izskatam vispar ir liela nozime.Tur nu neko nepadarisi.Ta jau ari ir,katram sava gaume.Bet te palasot komentarus uzreiz var redzet kurai jau kads kautko kadreiz teicis pa so temu😆Bet ja iet runa vai man peksni nav stavejis sada varianta,tad teiksu man tadi varianti nav bijusi😆

riks086  -> palietotais 19:38
....Tu nemaz nezini, cik liels estēts es esmu - Tev līdz tam tālu, bet, atšķirībā no Tevis, spēju uzņemties atbildību (tā šeit, OHO, ir ļoti pieprasīta kavalitāte), proti, ja pavedināju, tad izdarīšu līdz galam. Tā, lūk... :)))))))))

marselis  Dzirdeti daudz kuriozu stastu,
nez vai publiski butu tos jaatstasta!

Realitate tada ir !
Kosmetalogija,korsetes - bandazas(polsterejumi apgerbos dara lielus brinumus,
ja vel ir bijusi kaut cik smiga,tad no rita gulta ieraudzitais var nest letalas sekas!

aaalis  ....nu, nesatraucies....., būs nākošā...., būs viss ok....

Laimnese  Jā,jā man tā bieži gadās! Nocopēju veci un kā viņš novelk bikses tā visa gribēšana pāriet!

Deisa  >es esmu liels estēts un ja sarunāju zaķi tikai seksam man tādi aspekti ir svarīgi.<
Un kāpēc lai sieviete parakstītos tikai seksam, ja viņai ar augumu viss ir kārtībā? Lai ūtu estēts kurš ar arī baudīt to, ko vēlas, kaut kas ir jāliek pretī. Kas, nez tas būtu? Unikāli reti sastopamais stojaks? :D

veejpuuta  Man tā nav gadījies...Daži te runā tā kā par mīlestību,sak,ja mīl,tad tādu kāds esi,bet cilvēks tak skaidri uzrakstījis,ka sarunājis seksam un tikai.Tad kāda tur mīlestība?

Geisha  Man ir bijis tā ka kad vecis lien bučoties vienkārši vemt gribās un nekādas iekāres uz to vīrieti. Ir pilnīgi pie kreisās kājas cik muskuļots ir viņa augums, cik tvirts ir viņa dibens, cik skūts viņa vaigs. Vienkārši vīrietim mute smird, zobu vietā īsta kapsēta. Par sviedru smaku nemaz nerunāšu. Un tādam smerdelim prasības ir kā Apolonam.

gatis29  Geisha vajadzēja tev viņam maukt ar kāju pa dirsu tā, ka viņš otrā istabas stūrī ielido.

janisb  Ja reiz tādas problēmas, nākamreiz izslēdz gaismu...

Extra_Virgin  izrādās šaursliežu dzelzceļš tā zaķu copēšana? Tajā mežā citu zvēru nav? Tādu, kurā patiktu viss.. arī tas, kas nepatīk?

INTEL_286_DX  he! kas ir sesks!? tas i liidziigs zamsim?

Jevpistinija  Vispār nenormāli jūtu līdz tēmas autoram. Tā jau var dabūt mūža traumu, nekad vairs nesacelsies. 1. grupas invaliditāte.

Dzhaz  Nu,visi zaķi ir seksīgi!
Vienīgais vis atkarājas no tā(ne tikai),kā tas seksīgais zaķis gultā reāli darbojas!

stounsss  priekškam viņa novilka krūšturi ? :))))

JurisK  Ir cilveeki ar vaaju kopeejo konsistuuciju , liidz ar to arii seksis nav vinju laucinjsh. Bija koleegjis, kas reiz jauniibasskurbumaa bija ieraudziijis pliku vaaveri - tad vinjsh peec tam 5 gadus ar sievieteem nesagaajaas. Lai gan veelaak appreceejaas, bija beerni un taa - bet taa nu bija! Eed skaabenes, vitamiinus, ja virs 40 - ej pie daktera, varbuut kaut ko veel var liidzeet, ja gribeeshana tomeer reizeem paraadaas.

Kastolaizin  Ko lai saka,problemu nomakts cilveks.

av2  sexy kruussturis izskataas baigi labi...sex laikaa :P Iesaku kaadreiz uzreiz vissu baigi pliku nonoggerbt Vinnai :)

makinlijs72  nevajag būt trauslam ziedam un vismaz aiz līdzjūtības izdarīt visu līdz galam.

bumpastiks  Man tā nav gadijies,tā ir tikai tad,ja sievieti vērtē tikai kā gaļas gabalu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu