Sekss un mīlestība.

Vai no laba seksa var sākties mīlestība?Vai no mīlestības var sākties labs sekss?.Sekss un mīlestība.Kā tie ir savstarpēji saistīti?:))))

ne_meklejumos  IceLady
Tikai zārkā nevar nodarboties ar seksu. Arī slimam to iespējams baudīt, veselais pielāgojas un palīdz sasniegt baudu. Tas jau ir tas mīlestības spēks. Pieredze- laulībā 26 gadi, divi no tiem cīnoties ar vēzi, trīs mēneši guļošs, seks neizpalika līdz galam. Manī neizpratni rada tas apakšgalā valdošais, vis sākas galvā, arī seks. Fiziskā saskare ir noteicošā, glāsti, pieskārieni.

adamsone  Mūžīgie pusaudžu jautājumi. Zelē un zelē, gadiem, garša sen zudusi, bet neapnīk.:(
Mīlestība sākas vai nesākas pati par sevi, ar seksu tai var nebūt sakara. Mīlestība var uzrasties tad, kad par seksu vispār nav un nevar būt domu.
Par to, ka tuvība mēdz būt līdz pēdējam elpas vilcienam, labi būtu publiski nepļāpāt, nav tas temats, ko zelēt šejienes oligofrēniem un untumu apsēstajiem sievišķiem.

shining  Nu, baigi gribās vienkāršu atbildi uz sarežģītu jautājumu, vai ne!?! :)
Pirms spriedelēt par seksa un mīlestības sakarībām, katram derētu sev noskaidrot kas domāts ar šo, jau nomuļļāto vārdu "mīlestība". Latviešu valodā lietotais vārds ir maldinoši ģeneralizējošs - lietojums profāns.
Mīlestību nevar izskaidrot vienīgi ar fizioloģiskiem procesiem, tā atrodas metalīmenī, tādēļ sekss ir tai pakārtots. Arī šimpanzes un bonobo sociālu "jautājumu" risināšanas procesā drātējas uz nebēdu, taču tā nav mīlestība, bet gan hormonu izraisīta rīcības un sajūtu automātika - ne katrs kas sekso, mīl, un ne katrs kas mīl - sekso. Pieķeršanās (oksitocīns) arī nav mīlestība, ja vien ar to katrs nesaprot atkarību. Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas..

Vinetta  Vēl jau ir variants: mīlēt....seksu un tad visi nopietnie prātuļojumi atkrīt.

lienite101  Gadās, ka no seksa sākas mīlestība. Un kad seksa vairs nav, mīlestība paliek. Bet otrādi? Vai būs sekss, kad mīlestības nebūs? Sievietei-diez vai... Uzskatāms piemērs ir filma "Elēģija", kur mīlestība sākas no seksa.

kvarts  Man pēc laba seksa gribas gulēt.... mīlestība lai paliek tiem, kam naudas nav...

piladzoga  Labāk labs sekss bez mīlestības ,nekā lielā mīla un sekss tikai sapņos :DD

cita  "Laimīgu precētu sievu, kuras pārkāpj laulību, ir ļoti maz, bet lai­mīgi precējušies vīri, kuriem ik pa laikam gadās kāds sāņsolis, sasto­pami bieži." (C)
Jā, man kaut kā šoreiz, lai cik tas nebūtu dīvaini, velk uz av2 un Mavs viedokli....

aaalis  viss ir iespējams.....

Prelucita  bumpastik, par cik, Tev nav saprašanas par to kas ir mīlestība un nezini kas ir sekss, tad es centīšos to izskaidrot viegli sagremojoši:
1. mīlestība sākas ar seksu-
Vīrietis pārguļ ar prostitūtu un viņā iemīlas bezprātīgi (piem.*Pretty Women, R.Gere un J.Roberts)
2. sekss sākas no mīlestības-
Vīrietis un sieviete vispirms ilgi mokās gribēšanā, gribēt grib, bet kāds no viņiem tielējas, laužas, kārdina, kaitina, bet seksu otram nedod...un tad pēkšņi iedod, jo vairs nespēj nociesties kā ir pārgribējies (piem. *Netīrās Dejas, *Vieglu Garu vai *Bēgošā Līgava un atkal R.Gere un J.Roberts...,utt.)
3. Mīlestība ir un seksu arī gribās,... bet seksu nedabū un mīlestība arī izplēn (piem. *Borots, S.Baron Cohen un P.Anderson)
4. Mīlestība un sekss saistīti savstarpēji?-
(piem. meklēt literatūru par fantastiku kā arī filmas par citplanētiešu ģimenisko sadzīvi uz Marsa, Jupitera vai Veneras!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu