Sekss un mīlestība.

Vai no laba seksa var sākties mīlestība?Vai no mīlestības var sākties labs sekss?.Sekss un mīlestība.Kā tie ir savstarpēji saistīti?:))))

Mavs  Pievienojos av2 viedoklim !

scheriff  Iemīlēšanās, kas sākas draudzību beidzas ar draudzību.
Iemīlēšanās, kas sākas TIKAI ar kaisli beidzas ar... Tagad pamēģiniet atcerēties ar ko tā vienmēr ir beigusies!

langstinsh  Kā Mīla nāk,tā viņa paiet,
Bet iedzert gribās vienmēr!
Neteicu-man.

JurisK  No kā rodās mīlestības jūtas - to neviens nezin. Ir tikai teorijas par dažādu hormonu iedarbību, kas izraisa attiecigo smadzeņu neironu aktivizēšanos. Var būt super gribulis un sekss cauru nakti ar abpusēju baudu, bet milestiba nerodās - un tā tas ir lielākoties. Nu jā, arī pievienojos av2 teiktajam.

riks086  Pozitīva savstarpēja attieksme (lai notiek - sauksim to par mīlestību) ne tuvu ne vienmēr nodrošina pozitīvu rezultātu dzimumdzīvē. Jo, lai cik lielā mērā mēs būtu sociālas un domājošas būtnes, no individuālo anatomisko īpatnību ietekmes uz dzimumdzīvi mēs aizbēgt nevaram. Nu jūs jau saprotat, par ko runāju - izmēri, formas, leņķi utt. Protams, pozitīvi noskaņoti (labi, lai būtu - mīloši) uzreiz nepadosies, pacietīgi un saudzīgi meklēs risinājumu, bet lielas izredzes, ka tāpat nesanāks....
Tāpēc arī uzskatu, ka no pirmā veiksmīgā coitus´a mīlestības rašanās izredzes ir daudz lielākas, nekā otrādi....

jadore  Tomēr sekss ir pirms mīlestība, tikai jautājums, kas ir pirms seksa, ja arī draudzība, kopīgas intereses, spēja sarunāties, tad mīlestība attīstās. Ja pirms seksa ir tikai iekāre, tad visdrīzāk turpinājuma nav, lai arī cik labs tas sekss.

evodia76  Domāju, ka no mīlestības sākas labs sekss, jo otrādi... var jau gadīties, bet ar seksu vien nedzīvosi, vajadzīgas dzīvē ir arī citas vērtības...

DanaL  Diemžēl attiecības, kas sākās ar seksu, turpat arī palika...
Nav bijis diži daudz partneru, tomēr neesmu pamanījusi, ka ar kādu no viņiem būtu traucējušas kādas anatomiskas īpatnības (ar viņu izmēriem viss +/- OK:) ). Cits jautājums par tehniku, bet tas ir risināms :)
Ja šobrīd ar kādu cilvēku plānotu kaut ko vairāk par draudzību vai paviršu pazīšanos, tad ar seksu gan nesteigtos.

Chris1986  nu, no tā, ka viens gar otru pipiskas parīvēs nekāda mīla toč neradīsies

pikantaa  Mīlestības jūtas arī pretējiem dzimumiem var būt dažādas un niansētas. Bija gadījums, ka it kā mīlestība bija starp mums, bet es viņu mīlēju drīzāk kā cilvēku, nevis vīrieti, īsti iekāres nebija uz viņu un sex arī bija remdens. Loģiski, ka pēc laika no manas puses pagaisa tā mīlestība un pašķīrāmies. Rezumē: tikai uz seksu attiecības īsti nevar balstīties, tomēr sekss ir ļoti svarīgs, arī kā mīlestības izpausme.

andza77777  Un kpc.Aitās neviens neiemìlās?😎

Chris1986  nu ja, sievietes turpina plātīties ar to, par ko agrākajos laikos kaunējās - no sērijas: "Zin, man arī viens tāds bija .." :D (No sērijas 1 no maniem 100)

ne_meklejumos  No laba seksa var sākties iekāre, kas laika gaitā pārvēršas mīlestībā vai naidā, ja kādam iekāres objekts mainās.
Mīlestības rezultātā nonāk līdz seksam, vai tas būs labs un nesagraus jūtas, tas ir laika jautājums.
Seks bez mīlestības vai ik uz soļa.
Mīlestība bez seksa, neiespējama

IceLady  Sekss nekad nebus galvenais attiecibas,tas agri vai velu var beigties dazadu iemeslu del-smaga slimiba utt un ja pari nesaista nekas cits iznemot seksu,tad tas ir bezjedzigi.
Tikai ar seksu var nodarboties tie,kas neko nopietnu ar otru cilveku nevelas veidot un ja abie tas ir pienemami,velas dzivot brivi.Kas lielakoties ir viriesi.

Svece  15.21 starp kaislīgu mīlestība un naidu robeža ir ļoti plāna, praktiski viņas var ari nebūt. Kāpēc labam seksam būtu jāsagrauj jūtas ? Ja nu vienīgi ar citu un tu saproti ka ar mīlas objektu seks ir bijis nekāds. Drīzāk mīlestība bez seks sagrauj jūtas , vai precīzāk pašu cilvēku , viņa psihi.

No laba seksa sākās atkarība- cilvēku vairs neapmierina kaut kas. Bet labam seksam nav saistības ar jūtam ilglaicīgi . var pat teikt otrādi- jo mazāk vīrietim jūtas- jo viņš var būt labāks gultā. Ja viņam testosterona līmenis augsts vienīgais kas var būt- ātrs un kaislīgs seks. bet sievietes uzbudinājumu grafiks savādaks- emocionāli tāds seks viņai OK , fizioloģiski- garām .

ne_meklejumos  IceLady,
Tikai saskaņa seksuālajā dzīvē ir pamats veidot ilglaicīgas attiecības,veidot ģimeni, tas ir pamatakmens lai būtu pārējie labumi,- saticība, uzticība, kopēji mērķi un rīcība.

IceLady  ne_meklejumos
un ko tad daris,kad viens no para kautkadu iemeslu pec nevares velak ar seksu nodarboties?uz mezu ragavinas vedis?
Apbrinoju cilvekus ar tadu domasanu.
Saskana seksa rodas ar gadiem,kad iepazist cilveku un tikai tad rodas gan fiziska,gan dveseliska saskana.Bet kamer lielakai dalai apakseja kermena daa valdis par augsejo,tikmer bus tik daudz skirtu gimenu un visatlautiba kada ta ir tagad.

jadore  Svece, pēc tavas teorijas ilglaicīgas mīlošas attiecības pārim nav iespējamas.... Taču mīlestība ir izvēle, tāpat kā nebeidzama partneru maiņa.

Svece  16.58 . 18 gadi ilglaicīgas mīlošas attiecības . nezinu no kurienes tu grābi manu tādu teoriju

Svece  V16.58 Vispār mīlestība nav izvēle - viņa atnāk un nevienam atļauju neprasa. Izvēle ir mūsu darbība un ko ar to visu iesākt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu