sex bez saistibam!

drosi vien jau 100 x izrunata tema.. un tomer? kapec sievietes telo vai neizrada un tml., ka nevelas (vismaz tik biezi) kaa viriesi sexu bez saistibam. vai atbilde vienkarsha sievietes negrib tik biezi ;)

makinlijs72  netēlo,jo nevar izrādīt kā nav .saistības ir tikai neliela motivācija nedaudz piespiesties un pakustināties.

piparbecinja  Es te mekleju vietu kur mēli pakulstīt. Vo:P

Ananda_A  Tā ir vienīgi tad, ja vīrietis slikti kniebjas! (no arhīva materiāliem)!

Cafe_Noir  Tev atzinības raksts izsniegts ar uzrakstu - laba seksa pratējam 2 stundu garumā? kurš to atzinības rakstu izsniedza? ja tāds ir un speciālistu parakstīts, ievests annālēs, tad neapstrīdēšu. bet gribētos redzēt. tas viens.
otrs. cilvēks var būt kopts un pārkopts, nesmēķēt un nedzert, būt slaids un visādi citādi atbilstošs kaut kādam viņa paša iedomātam ideālam, var pat sevi par gudru un erudītu uzskatīt, bet ja man ar viņu nav par ko pat parunāt, tad kurā brīdī man sekss ar viņu interesēs?
salīdzināšu ar orhideju - ārkārtīgi skaista, ideāla, perfekta puķe. bet man nepatīk ... nu nepatīk un viss!

P.S. seksa nebija šodien. vienkārši nebija laika - gribēju pavāļāties gultā pidžamā. viena! viss

100sun  100x parunāji un neviena nepiekrita? Sūdīgs orators :)))))))))))))))))

Reizēm sievietes negrib seksu ar saistībām, jo tracina fons, kas ir seksam ar saistībām. Jo tās pāriet uz visām dzīves jomām.

Bet, nešaubies ne mirkli, pienāk diena, kad 2, 4, 6, 12, 24h "nesaistībām" pienāk gals, jo attiecibas bez nākotnes (ilgtermiņā) noved pie dzīves atklāsmēm un domu graudiem, pērlēm un sazinkā cita, ka šāds piedāvājums viņai liksies lēts un pazemojošs.

Pagaidu attiecības, iespējams vajag, ja ir "plāksterīšu" periods, kad ir attiecību sabrukums. Iespējams, katram savas metodes kā sachinīt savu dzīvi.

Andriso  tāpēc, ka uz tevi viņām nestāv. pēc tava pēdējā komentāra pat nezinu kāpēc situ pa taustiņiem

Princese  Nez´, kādas saistības uzliek Tev, bet pa lielam attiecības bez saistībām ir bez garantijas. Pamostos no rīta - gribu sex, tevis nafff, tātad meklēju citu partneri. Ja uzlieku saistības - tātad vēlos konkrēti Tevi. Nebūs Tevis - meklēšu citu, jo es, sieviete arī vēlos seksu, bet konkrēti seksu, kas patīk arī man. Tātad - kad es gribēšu, varu tevi nedabūt, meklēšu citu - varbūt Tiu paliksi greizsirdīgs.

Ananda_A  Autoram ir parazītiska izmantotāja domāšana. Viņš diez vai sapratīs, to, ko saka Princese, viņam neinteresē sievietes laime, gandarījums. Viņam galvenais izšaut riekstus bez riska un saistībām!

No reptiolīda ir bezcerīgi gaidīt, ka viņš sapratīs Homo sapiens sievieti. Viņam vajadzētu meklēt sev līdzīgās, kādu Annuaku mātīti.

karolina777  Ananda_A, superīgi komentāri! Traks var palikt no smiekliem:D Ļoti precīzi pateici...Man arī tādi nogribējušies egoisti un neveiksminieki,kas neprot ar sievietēm apieties tik visu laiku raud un žēlojās, man uzdzen pumpas reāli.Droši vien autors pats ir krokodils ar īsām, resnām kājiņām,kurš iedomājies,ka ir topmodelis.:Đ Tāpēc te izgāž savu žulti.Pats vainīgs,ka dzīvē neiet.Jāmaina domāšana.kamēr tā būs šāda,bērnu dārza līmenī,sievietes bēgs no Tevis atpakaļ nepaskatoties..

Tetana  Sievietes tāpat kā vīrieši alkst pēc seksa bet atšķirība ir tā ka vīrietim gadījuma sakars ir tikai spēle un nekas vairāk bet sievietei tomēr vajag ko vairāk vismaz jūtas pieķeršanos uzticēšanos jo spēles variantā sieviete degradē sevi un jūt ka ir tikai rotaļlieta tas tomēr atstāj kādas sāpīgas iekšējās brūces

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu