sex bez saistibam!

drosi vien jau 100 x izrunata tema.. un tomer? kapec sievietes telo vai neizrada un tml., ka nevelas (vismaz tik biezi) kaa viriesi sexu bez saistibam. vai atbilde vienkarsha sievietes negrib tik biezi ;)

Chris1986  Un vispār sieviete vīrietim ir kā medījums, kuru nomedī, apburot ar savu intelektu, inteliģenci, asprātību, gudrību utt. Tad var nomedīt tādus eksemplārus, kuru ragus varēs pielkt pie sienas un vēl mazbērniem lielīties! Bet, ja pietiek nomedīt kādu ar trakumsērgu slimu lapsiņu, tad jau var arī bozi vnk pieiet klāt un iekrāmēt (oho ātrie varinati). Vai pēc nevaiksmīgām medībām aiziet uz gaļas veikalu un nopirkt gaļu (profesionāli)

VECA_PIEPE  Sekss bez saistiibaam arii ir seksuaalas saistiibas.

DanaL  Ā, šitais arī baigi raksturīgs nemākuļiem un neprašām - ja kāds iebilst, tad - te visi murgo, jo ir stulbi/stulbas, paši resni/resnas (paskatieties uz sevi spogulī :)) ), jūs tikai tumsā zem segas... un tml. ārprāts... :))))

Karoče - es te vienīgais jauns, progresīvs, brīvs kā briedis tuksnesī...

Paaudzies, dēls!

baluba  Tas gan DanaL:), bet nu vismaz uzreiz skaidrs ar ko un kā domā.
Saistības sākas pie jebkuras komunikācijas, pat nopērkot seksu neiedomājies ka esi nopircis cilvēku.

neratni_stasti  Draboss visu jau pateicis. Varu tikai piebilst, ir situācijas, kad sievietes arī vēlas seksu bez saistībām, taču vairums to izrāda netieši, pa pieri gluži nebliež. Un neba aiz baisas kautrības vai divkosības, bet kaut vai elementāras filtrēšanas labad - arī "tikai seksam" vajadzīgs tīkams vīrietis. :) Vīrieši, kuriem ir gana daudz prāta, to saprot, spēj izfiltrēt info un arī viņus interesē, kā veidosies komunikācija, pirms abas puses vienosies un nokļūs gultā. Principā flirta un spēles elements pastāv arī "tikai seksa" attiecībās, jo neviena puse nav nekādi roboti.

mis_parkere  Ne viss nevēlas,bet tā ir saīsināta versija atbildei-Piedod,man uz Tevi nestāv( no sieviešu viedokļa)

limonija  Sievietes vēlas tikai kvalitatīvu seksu(ar vai bez saistībām), un tādu bez kvalitatīvas priekšspēles(flirts, restorāns, dejas, izbraukums pie dabas utt.) tikai sliktās Holivudas filmās rāda...

neko  Es teiktu ka viņām pat ļoti patīk seks bez saistībām. Vīrietis, pie kura var ierasties kad vēlas.. ierāpties dīvānā. izbaudīt kāju masāžu .... un ne tikai. Un nekādas kotlešu cepšanas, mājas kopšanas un cits saistības:)

Neutrogena  Bet te jāsaprot tas, vai vīrietis, kurš piedāvā savus maigos glāstus divu stundu (da kaut vai desmit h), vispār interesē vairāk par 7. tramvaja vadītāju.

karolina777  Normālam vīrietim interesē sievietes personība ne kg.

limonija  Nopērc, autor, sev bārbijveida mākslīgo dāmu, un pat viesnīcu uz 2 stundām ņemt nevajadzēs(un lieki tērēties).

Svece  Sieviete un nekopta ir dažādi jēdzieni. nekopta- tā būs - nezinu kā latviski , krieviski bāba.

Svece  Limonija

Kurā labā Holivudas filmā ir reālsl seks ? Filmas variants - 3 min priekšspēle , 5 min seks un abiem reizē orgasms. Lai man piedod - bet reāls, nenospelēts orgasms bez vismaz 50 min priekšspēles nav piedzīvots man ne ar vienu sievieti. Tāpat ar porno-sievietes tur var mācīties tehnikas , vīriešiem tur viss pilnīgi garām.

piparbecinja  Tad jau sanāk, ka arī pats neesi tik nasks uz gadījuma sehu, tas ir, tev nav vienalga ar ko...:D bet par mums brīnies:D

piparbecinja  atļaušos piezīmēt, ka, spriežot pēc tava šašutuma, tev interesē tikai mākslīgais skaistums. Tālu esi ticis:)

edding  "kaa normals virietis var gribēt pavadit kopa laiku kaut 1 stundu ar nekoptu 159 cm uz 65 kg sievieti?"
kurš cipars Tev nepatīk, 159 vai 65?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu