Kašķis.

Vot salasijos komentārus. Diskusijās. Neba šādās tādās, bet viedajās. Par attiecībām un psiholoģiju.
Par garīgumu, intelektu utt. Man kā parastam lauku vecim līdz tik gudrām lietām prāts nesniedzas, tobiš tas viss vairāk pēc pavisam parasta "kašķa" izskatās. Pac jūtu, mēdzu būt kašķīgs kabi kaukas nepatīk. Arī kad nedabūjis, jo tas arī nepatīk.
Nu prātoju, kā nez meitenēm? Kabi ilgi nav bijis arī uz kašķi velk?

IvetaJaunzeme      Par Twix! Laba reklāma bija daudzus gadus jau atpakaļ.. Un kurā pusē esi Tu? Nez kā viņi To kašķi atrisināja? It kā 11.gadus atpakaļ jau.., visumā iecienīts batoniņš!👍
https://youtu.be/D6iaxewbaXg?si=v5RxJ1jmt1l97B0H
2024-01-14 23:05

Lexx      To man teica reiz kāds ""tālbraucējs""-
"Sak,aprecējis sievieti ,Mīlestība un viss kas tāds .Bērnu vēl neesot bijis ..Netērēšu laiku stāstot ,kas tur pa vidu noticies un kādas kaislibas bijušas ,taču skaidri atceros ,ka šis pateica::"labāk braucot prom uzrakstīt atļauju sievai uz papira melns uz balta ,lai prombūtnes laikā ,kad sagribas --lai iet kaut kur nodrāzties .Citādi paša dzīve var pārvēsties traģēdijā..""
Sievietes var atrunas meklēt visos veidos ,ka tā nav ,taču pastāvīgs ""sex"" (mīlēšanās)ir viens no normālas laulibas pamatakmeņiem.
sex priekš sievietes tas ir pamatīgs dopings gan fiziskā ,gan veselības un gan psiholoģiskajā plāksnē .
Bija novērots un pēc tam izmantots fenomens --ja pirms sporta secensībām ""sportisti"" paņēma priekšā ,tad rezultāti bija labāki nekā tām ,kurām šī sex a nebija .
Patiesībā es neredzu nekādu vajadzību risināt šāda veida jautājumus soc saitos..
Sen zināma patiesība ,ja tev niez un tu nekasies ,tad tu paliec ērcīgs un ātri āizkaitināms .Pakasies ..un tev ir kaifs .)))Jasne ??
2024-01-14 23:14

IvetaJaunzeme      Man tīk redzēt To ko vēl redzu, jo kādam Šķita, ka labāk Viņai neredzēt😎!
Es neuzticos vairs interneta vietnēm, jo arī, mūsu valdība nav izstrādājusi Drošu interneta vidi, tik maļ vienu un to pašu!
Mīļā valdība, kā lai Jums uzticos, kurā vietā tas rakstīts jeb kur ir tā drošā vide..
2024-01-14 23:48

IvetaJaunzeme      Lexx, necērt akmenī! Jā izmanto rumāņu sievietes, kas iet pa 3-5 eiro, un Tev tas nešķiet grēks;gribētu redzēt Tavu atdevi Šajā afērā. Minnelli man draugs! 2024-01-14 23:54

Lexx      Iveta --valdības noteiktā ""drošā interneta vide ir tā ,kurā ir tikai LV valdības"stāsti,patiesības ,informācijas "" u.t.t. Un jādomā ir tikai tas ,ko tev uzspiež LV valdība.Tev nav ļauts meklēt kādu informāciju tajās internetvietnēs ,kur tu vari atrast citu pateisību vai parbaudīt valdības teikto puspatiesību .kā domā ,kāpēc vairs nevar brīvi pameklēt info KF internetos??
Lai tev nebūtu ar ko salīdzināt vai pat atrast patiesību par notiekošajiem notikumiem pasaulē .
Un jautājumā par drošu interneta vidi ,valdība nav spējīga definēt ,kas ir droša internetvide.Un pamatot .
Microsoftam --Windovam --tam pašam ir pamatīga drošības sistēma
Bankām --ari tām ir totāla drošības sistēma internetā un tās tiek pastāvīgi pastiprinātas.
Telefoniem ....tas pats ..
Tas ,ko kaut kādi tur saka ,ka vot no KF nāk vīrusi ,No Ķīnas ar 5g tūlīt visus spiegos u.rt
muļkības..tas piederas pie propogandas ,lai turētos pie varas un naudas siles..
Ja tautai iedzen bailes ,tā pakļaujas .
Jā ,starp citu ,man šad un tad uz Inbox nāk no LV iestādēm maili--tad lūk, bieži vien tie tiek identificēti kā spami )) Ko tad --domāt ,ka šos iespējamos dator vīrusus ļaunprātīōgi izplata ar valdības ziņu ??)))
2024-01-15 00:28

dabasmiilis      Kas meklē, tas tiek visām informācijām klāt.
Piemēram vecgadā saņēmām no vagariem dāvanu - yandexxu nobloķēja, sīkums - nedaudz izdomas un viss turpinās!
2024-01-15 06:06

Pticka      jā, kad esmu nedabūjusi, esmu kašķīga.. tāpēc mani tādā stāvoklī ilgi netur :D 2024-01-15 12:44

IvetaJaunzeme      Kad jādomā, kā To visu sasūtīto no valsts institūcijas atvērt - izrādās daudz programmu vajaga! Es jau neko, biju uz vietas un visu Sabildēju, jo pat laicīgi piesakoties, nevar uzreiz dokumentu kopijas saņemt! Bet viss ok, pārsimts kilometri, un man skaidrs kas Tajā dokumentu paketē ir..😉 Viss notiiek, mazliet savādāk, bet ir vēlme uz rezultātu! Kā jūtos; gana dīvaini patreiz..😉 2024-01-16 00:58

Lexx      Skatos ,Liepājas rīma aizvem_mani atkal klāt un uzvedas it kā nebūtu nopļūtījusi visus citus ar savu --man ,poh ,es visiem uzlieku un maucu uz faraonkapiem ...un atrāvās vējtriperi)))
Nu bet lai jau turpina runāt ,mošk kadreiz pateiks ko gudru)))
Bet var noprast ,ka šamā babene izmisumā mēģina ķengurpuikam ruu sist kanti ...good luck )))
2024-01-17 01:50

IvetaJaunzeme      Lexx, es runāju par normālāl lietām, sazinājos ar valsts institūciju telefoniski, jautāju vai varu nokopēt materiālus uz vietas? Atbilde bija, ka uzreiz nē, jāraksta iesniegums. Menedžējot Savu laiku, aizripināju līdz viņiem tturpu--šurpupārsimts kilometru attālumā, uzrakstīju tiesas administrācijai, visu sabildēju un uzrakstīju iesnieguma formu, lai nosūta man Tiesas
materiālus uz e-pastu. Bija patīkami, kad tos saņēmu neilgi pēc ierašanās mājā, pie tam krāsainus nevis melnbalts, no kuriem neko saprast nevar. P.s. protams, programmatūru atbalsts visiem nepieciešams, pat neatkarīgiem ekspertiem, lai redz Kas ir kas un var izteikt savu viedokļi...;)
2024-01-18 00:40

Lexx      Iveta --pie velna?? "Lexx, es runāju par normālāl lietām.."..
Nu kas tas ir ??Atvainojos par asumu..taču laukā ir 21 gadsimts..Ja tev mājās norm .dators (ne mob .tel .vai planšetnieks) ar sainstalētu atbalsta programmu.E--paraksta tiesības .mob identifikācija (tā var būt telefonā) un nedārgs krāsu printeris (50- eu) ,tad nav problēmu,to jestj ,nevajadzētu būt problēmām ar šo dokumentu ieguvi .
Otrs ..ja nu tev nesanāk..tad to visu tu vari dabūt ar pils.Domes info centra palīdzību..
Tiesa gan ,infi skuķis var negribēt un brūķēt muti,taču izdarīt izdarīs.
Un vēl iespēja ..ar autentificētu pieprasījumu atsūtīt ar Latvijas pastu.
Varbūt es nedaudz izplūdu..taču ŠODIEN nekur nav jābrauc ,lai dabūtu dokumnetus vai to kopijas.
2024-01-18 01:56

IvetaJaunzeme      Lexx, es runāju par reālu civilprocesuālu strīdu, man atsūtīja materiālus tik daudz formātos, labi, ka programmatūra līdzi tiek laikam! Ja nespēj, tad atver ar citām opcijām..

Es varēju atvērt, man modernās tehnoloģijas iet līdzi visiem laikiem: tā bijis un būs, ja pat pasīvi nezininot, jautāšu junioram.. ja reiz biju zinošanizināja,tagad man vienmēr
2024-01-18 03:19

Lexx      Sory ,šādos jautājumos ""juniori un juniores ""nav kompetenti..un dator lietošanā viņiem
vairāk par tik tok smadzeņu nav ..visi skaļie :: es būšu programmētājs beidzas ar to ,ka tie iet un meklē kādu citu ,kurš to prot.Tas ,ka tev sūta velns zin cik formātos ,norāda ,ka valsts birokrātiskajā ""aparātā "" ir haoss.
Bet ja tev visu laiku čakars ar dokumentāciju ,tad rekomendēju zimantot MI..tas process iet uz priekšu tik strauji ,kā kadreiz kad uzradās innternets --neviens nesaprata ,kas tas ir un ko ar to dara .Sodien AR MI ,it sevisķi Latvijā ir tas pats.. ohojiste MI jautā ,kur Rīgā aiziet uz randiņu??)))Un šodienas kompjūteri ,datori ,telefoni un citi smart devices ir izsmēluši savas iespējas..tālāk šķidrie kristāli ,plazmas un viss kas cits..
Pasaulē tagad ir 3 superkompjūteri ar MI ..viens no tiem Krievijā--gribetu tam iesniegt dokumentus par kādu med,jautājumu un saņemt atbildi.Klāt pagaidām netieku .Ja nu vienigi caur Dark Netu.))Arī tavā gadījuma ar MI palidzību var mēģināt atrast visefektīvāko variantu procesa pozitivam iznākumam.
Jo advokātus un citus birokrātus vienmēr gadiem baro citu likstas uz kuriem tie ""uzvārās""))
P.S. It sevisķi man patika tavs:"Tā ir bijis un būs" .Braši ))))
2024-01-18 15:38

IvetaJaunzeme      Lexx, ir lietas jeb varam tikai nojaust Tā būtību! Un jā, mani interesē Šī būtībā. Ohujisti sen nav moderniem heb gaida laikos labāks. Nu un kas, ja man gribās būt eiropeiskai, un izbraucot no sētas ne tikai iekļūt sabiedriskā transporta joslā, bet arī izbraukt no tās, vienvārdsakot -pārējais jābūt pue nepārtrauktās līnijas. Un vienvārdsakot man nemaz negribās valstī apkrāpt...😉 2024-01-20 00:51

Apokalipse      primitīvi veči bez intelekta ir kas drausmīgs ..... 2024-02-09 20:41

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu