Lētticība

Ņižņijnovgorodā(Krievija) pensionāre vienojās ar jaunieti par 200 000 000 RUR(~2M€) ka jaunietis viņai sniegs orālo apmierinājumu(cunnilingus-lat.val). Pensionāre naudu nesamaksāja, par to jaunietis vērsies policijā ar iesniegumu, ka ir nesis ne tikai materiālos zaudējumus, bet arī saņēmis psiholoģisko kaitējumu. Vai tiešām pasaulē ir pilns ar lētticīgiem cilvēkiem?

langstins      Tramps arī nenoslēdza līgumu... 2023-04-14

dabasmiilis      Regulāri publicē ziņas, cik daudz naudas krāpnieki izkrāpuši no naivajiem pavalstniekiem... Tā kā nebrīnītos, ka tā ziņa arī atbilstu realitātei. Tukšpauru ir ļoti daudz!

Tas atspoguļo skolu sistēmu zemo līmeni, kas neiemāca cilvēkam domāt, bet ļauties katrai vēja plūsmai un ticēt, ka visi labie ļautiņi to vien kāro, kā nabaga cilvēciņam palīdzēt!
Nekad nesapratīšu tādus vientiešus ar atslēgtu smadzeņpodu un pašsaglabāšanās instinktu.

Dievs sargā tikai tos, kuri paši sevi sargā, no tā izriet, ka tikai pats pieņem lēmumus un uzņemies atbildību, neviens cits tavā vietā to nevar izdarīt.
2023-04-14

Ievinjata      Argon, šitas kādreiz bija baigi labais! 2023-04-14

Maskava13      Es arī vēllētos,kai man vecumdienās ir tāda naudas summa!!!Tad tak var darīt ko vēlies!!!Un ne tikai jauni čaļi pakaļ skries!!Visu vīrieši mani!! 2023-04-15

Katra      Mandomāt, tie, kas pie tādām summām tiešām tiek, tās neatdod par ***. 2023-04-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu