Cik bieži jūs apmeklējat ārstu un pārbaudiet savu vīrišķo veselību?

Felde      14"28. Katram savas fantāzijas! 😂 Es domāju-pāri,kurš ir kopā! Un doma bija-ja vīrieti pamet trīs sievas,neticu,ka sievietes vainīgas!!! Lai tas vīrelis meklē problēmas sevī!!!! Galvā ķīselis+netīrība+slinkums+........ Normāla sieviete nebūs kopā ar nevīžīgu veci! Kur nu vēl-regulāri to apmierināt ... Fu . 😩. Ja man blakus vīrietis,tātad,es viņu gribu!!!!! Un nekad nesaku nē!!!!! Aina,sīks skaidrojums ....☺️. 2022-05-31

AivarsN      Nu, sievietes ir tikai viens no vīriešu veselības veicinošajiem faktoriem un nebūt ne svarīgākais. Sievietes trūkumu, vīrietis var tīri labi pārdzīvot.
Taču ir vēl ļoti daudz citu negatīvu faktoru, sevišķi jau mūsdienās. Par ko liecina fakts, ka vēzis, līdzīgi kā daudzas citas slimības, ir tikai mūsdienu neveselīgā dzīvesveida, pārtikas un bieži vien arī tieši medicīnisku manipulāciju sekas, kā piemēram nenormāli straujais bērnu autisma uzliesmojums pēc masveida vakcinācijas uzsākšanas. Cilvēkam slimot nav normāli. Neviena slimība nerodas tāpat vien. Dziednieki visos laikos vienmēr ir vispirms meklējuši slimības cēloni, lai to novērstu, nevis kā modernā medicīna, tikai mēģina cīnīties ar sekām, visbiežāk tikai novēršot slimību simptomus. Onkoloģiskai saslimšanai var būt par pamatu ne tikai kancerogēnu vielu uzkrāšanās organismā, bet arī psiholoģiska rakstura problēmas. Ne velti pieminēju par vibrācijām. Jo vairāk negatīvu emociju, jo zemākas vibrāciju frekvences, kuras arī ir par iemeslu visdažādāko veidu saslimšanām. Enerģētiskajos centros var rasties auzsprostojumi, līdzīgi kā asinsrites sistēmai. Tas vairāk Juliannas lauciņš. Var būt ļoti jauks un labestīgs cilvēks, bet ja viņu ilgstoši grauž kāda negatīva emocija, kā piemēram neapmierinātība ar savu ķermeni,
materiālo stāvokli, nespēja pienācīgi apgādāt ģimeni, dusmas uz valdību, kaimiņu, vai jebkādām lietām un procesiem, tad šī mentālā graužsana var pāriet fiziskā formā, kas jau grauž viņa fizisko ķermeni. Tur vajadzīgs darbs ar sevi, lai atklātu un novērstu cēloni. Mūsu senči tādos gadījumos mēdza vieni paši doties uz mežu, lai netraucēti veiktu pašanalīzi, ko izdarījis ne tā. No turienes arī tās basņas, ka agrāk bērni savus vecākus aizveduši ar ragaviņām uz mežu. Taču ne jau lai tur pamestu!
Ķīmiskie procesi nekad nerodas paši no sevis, protams neskaitot indēšanas no ārpuses. Vispirms doma, ģenētiskā informācija, programmas šūnu līmenī un tā rezultātā ti
2022-05-31

AivarsN      ... rezultātā tikai ķīmiskā reakcija.
Vēl jau pastāv arī karmiskās slimības, bet tās jau ir sarežģītāk diagnosticēt un novērst. Ar to nodarbojas tikai īpaši sagatavoti un īpašām spējām apveltīti speciālisti. Lazarevs ,,Karmas diagnostika". Man tik smalkas spējas nepiemīt. Lai gan reizēm, īpašos gadījumos, kaut kas tāds tomēr sekmīgi nostrādā.
Felde. Man pat prātā nenāk tevi aizvainot, vai sāpināt. Spēju saprast kā jūties. Piedod, ja kā aizskāru. Es tikai cenšos dalīties ar uzkrātajām zināšanām un pieredzi, cerībā, ka kādam tas var palīdzēt.
2022-05-31

Maskava13      Neviens vīrietis negrib iet pie urologa!!Tas ir nepatīkams pocess,ja iet runa par prostatu!!Dakterītis tev iebāž dupsī pirkstu un nosaka diagnozi!Ja rodas aizdomas uz kaut ko tad ir citi vēl napatīkamāki izmeklējumi!!Ne visi vīrieši to iztur!!Diemžēl!! 2022-05-31

Maskava13      Un tu Epifanija???Cik bieži apmeklē ginekologu? 2022-05-31

Aina      Aivar, saprotu ka dzen jokus, bet mazliet taisnība tev varētu būt, par slimību neirālo izcelsmi. Tu vairākkārt atkārto, ka modernā medicīna ārstē tikai simptomus, kamēr tautas medicīna-novērš cēloņus. Tas nu ir visu joku joks. Visas medicīnas labprāt ārstētu cēloņus, ja vien tas iespējams. Tikai atšķirībā no no tautas medicīnas modernajai medicīnai šādas iespējas ir. Kvalitatīva diagnostika ir efektivitātes stūrakmens. Bet kāda diagnostiska ir vārdotājam? :)
Par tēmu. Prostatas vēzis ir labi izpētīts un LV tiek labi ārstēts. Tautas masām pieejami gan bezmaksas skrīningi, gan apmaksāta ārstēšana un kvalificēti profesionāļi. Tikai atliek pašam piedalīties.
2022-05-31

dabasmiilis      "ja normāls vīrietis,sieviete nekad nesaka nē!!!!"

-Nekā personīga, es tikai filozofiski analizēju.
Tas ka sieviete nekad nesaka nē, tas var liecināt, ka kaut kas ar to sievieti nav kārtībā. Tas var liecināt, ka viņa nav ar mugurkaulu un nedzīvo savu dzīvi, bet gan ir kā piedeva otra dzīvei - izdabātāja, metīs savus darbus vai mērķus pie malas, lai tikai izdabātu otram - tas nozīmē ka tu neeksistē vai arī neesi tu pats. Vai arī ar vāju enerģiju, ka to var nosmacēt apkārtējo spēcīgā enerģija, tad viņa ir mūžīgā pakļautībā.
Pats personīgi tikai nesen iemācījos pateikt nē, jo sapratu, ka ķermenis man ir viens un man par to ir jārūpējas, kā arī to, ka neesmu pasaules lāpītājs, tāpat visu pasauli neizglābšu, toties gribas nodzīvot ilgāk par vīrieša statistisko vecumu, bet to var izdarīt pirmām kārtām dzīvojot saskaņā ar sevi, ar savu harmoniju, regulāru atjaunojot savu enerģiju un nedāļājot to pa labi un kreisi- pretējā gadījumā haoss sevī iesūks un iznīcinās.

Tā ir drosme un spēks spēt kādam atteikt, vieglāk ir klusējot piekrist. Pirmām kārtām cilvēkam ir jāieklausās sevī un tikai tad iespēju robežās jāpalīdz citiem.

Psiholoģijā iesaka tieši to pašu - jūtīgiem un maigiem cilvēkiem iemācīties pateikt stingru nē, ka tas ir viņu pašu labā.
No personīgās pieredzes saku, ka tad atliek enerģija arī priekš sevis, jūties daudz labāk, kā pavisam cits cilvēks, jūti savu spēku, jaudu, neesi nomākts un no kāda labvēlības atkarīgs...
2022-05-31

Felde      19"04 .....Dabasmīli,ne velti jautāju,vai neesi Aivars....? Tadus palagus rakstīt,lai izteiktu sīku domu! Nesaprotu,kādas nu te katram tās pieredzes! Man ir mugurkauls! Māku teikt nē! Taču teikšu citādāk-man nekad nesāp galva! Nesaku nē,jo sex man nav slogs! Jā,ja man blakus vīrietis,kurš man svarīgs-nesaku nē.... Jo pati gribu visu...ko piedāvā.... Jā varu nepamest darbus-var turpināt traukus mazgāt...un izbaudīt procesu.... Ja vairumam tā nav,man jūsu žēl!!!😂😂😂 Un beidziet kasīties pie vārdiem!!!! 2022-05-31

AivarsN      Aina. Medicīnas institūtos jau sen vairs nemāca par dabīgajām dziedniecības metodēm, kur nu vēl par cilvēku smalkajiem ķermeņiem, enerģijām utt. Žīdu medicīnas uzdevums ir lētu, dabīgu zālīšu vietā, iesmērēt dārgu sintētiku, bieži vien iegūtu no naftas un veiksmīgi ārstēt pacientus līdz nāvei. Izgriešana, indēšana, simptomu nomākšana. Par zālēm kuras kaut ko dziedē, nav gadījies dzirdēt. Sirds ritma, asinsspiediena un temperatūras regulēšana nav ārstēšana, bet gan rupja iejaukšanās dabiskajos procesos. Kura no šīm metodēm cīnās ar slimības cēloni? Ārsts strādā tikai un vienīgi ar fizisko ķermeni, precīzāk ar to vienu orgānu, uz kuru tieši specializējies un kuru jau skārušas slimības sekas. Dziednieks strādā ne tikai ar fizisko, bet arī ar smalko ķermeni, kur arī meklējams slimības cēlonis. Dziednieks strādā ar visu cilvēku, kā vienotu sistēmu, nevis ar vienu sāpošu daļu, kurai cēlonis ir varbūt pavisam citur. Slimnīcā strādā pēc tā paša algoritma kā auto servisā. Diagnostika un bojātās detaļas nomaiņa. Tāpēc jau tagad arvien vairāk nāk modē orgānu transplantācijas un tas ir ļoti labi pelnošs bizness. Arī par vārdotājiem nevajag smieties. Cilvēki taču ir pašpietiekamas, pašatjaunoties spējīgas sistēmas, kuras vada super jaudīgs kvantu dators, par kādu zinātnieki vēl nevar ne sapņot. Vārdotājs, dziednieks, iedod šim datoram programmu, ar kuras palīdzību novērst radušos defektus. Profesors Garjajevs to gribēja ieviest jau tīri tehniski. Par ko viņu arī novāca. Jo tad triljonus pelnošo farmas mafijas rūpalu vajadzētu vispār likvidēt un par sikspārņu, vai pērtiķu kaitēm, nevarētu pat ieminēties, kur nu vēl uz tā rēķina mēģināt nošpricēt visas planētas iedzīvotājus. Arī augu tējas, mikstūras, ziedes iedarbojas kompleksi, neradot tādas blaknes kā ķīmiskie līdzekļi un arī nesabojājot citus orgānus. Taču izdziedināt spēj pilnībā. Cilvēks ar dabu ir harmonijā, bet ar žīdu indēm noteikti ne. Tā ka, medicīna ir kļuvusi par reliģ 2022-05-31

dabasmiilis      Visi neuztver pasauli vienādi, mēs katrs vibrējam savās frekvencēs.
Cits komunicējot pasaka balts vai melns, un viņš domu ir izteicis, bet man līdzīgie saprot, ka ar vienkāršu balts vai melns nepietiks, cilvēki nesapratīs, tad cenšos uzreiz paužot domu arī sīkāk paskaidrot, kādēļ saku balts vai melns [vēl jo vairāk oho, kur ierakstu un burtu limiti - te nevar sakarīgu dialogu uztaisīt]] + mākslinieciskais rokraksts, ir cilvēki kas saprot īsas ziņas - vienkāršus teikumus[citiem pietiek ar emociju ģīmīšiem], un ir tādi, kas saprot arī saliktus pakārtotus teikumus.
Bet problēma, ka arī tad cilvēks tevi nesaprot, nu neizdabāsi visiem - vieniem daži teikumi skaitās palags, bet citam tā ir tikai iesildīšanās uz ko lielāku.

-Vai jūs gribētu lasīt grāmatu, kur autors visu grāmatas saturu, domu būtu uzrakstījis uz pāris lapām!? Tas ir izdarāms, pāris vārdos atstāstot grāmatas notikumus. 📕
Tā ir māksla vienu un to pašu domu pasniegt dažādi.

Es vienmēr tāds esmu bijis, skolā vienmēr bija vislabākās atzīmes no visas klases tieši domrakstu un sacerējumu rakstīšanā - tā ir mana dāvana, spēju redzēt pasauli daudz smalkāk - visās detaļās[intraverto un jūtīgo cilvēku priekšrocības]. Priecājos par katru sev līdzīgo, diemžēl mūsu ir tikai saujiņa.

-Aivars ir apdāvināts cilvēks, visvairāk apbrīnoju viņa atmiņu, kuras man savukārt nav - ļoti švaka, man dominē citi atmiņu veidi.

-Pārprati, es nekasos.
Es nevaru tā uzreiz uz seksu pārslēgties[neesmu dzīvnieks], man tam vajag ilgu laiku, iespējams pat daudz ilgāku par sievietēm, ja skatos hokeju, tas nozīmē, ka man tajā brīdī sāp visas galvas un teikšu nē visām pēc kārtas, bet kad hokejs beidzies, tad varam ķerties klāt emocionālajai un seksuālajai vakara daļai.
2022-05-31

AivarsN      Paldies! Man gan šķiet, ka tieši ar atmiņu ne visai. Vismaz varēja būt labāk. Jā, ir ļoti daudz vērtīgas informācijas atmiņā aizķēries, bet bieži vien nespēju atcerēties pavisam elementāras lietas. Varbūt krātuve jau pilna?
Ar to saprašanu ir tā, ka dažiem nepielec vispār, lai cik detalizēti skaidro. Reliģiskais fanātisms, nav viņam atbilstošas programmas tik sarežģītai informācijai, nepieciešamais evolūcijas līmenis vēl nav sasniegts, vai ļoti labi saprot par ko runa, bet ir pretējās nometnes pārstāvis un tāpēc ir ieinteresēts informāciju slēpt un noliegt savu līdzdalību noziegumos, cik vien tas iespējams. Tā ka variantu var būt ļoti daudz. Atmoda turpina uzņemt apgriezienus. Kam lemts saprast, tie sapratīs, bet kas spējīgi tikai sekot baram, tiem vēl nāksies pagaidīt, kamēr gani nomainīsies.
2022-05-31

Felde      Aizvien vairāk sāk likties,ka Dabasmilis ir Aivars .... Nu tik jauki papildina savas domas no šiem abiem profiliem....🤭😂 Viens iekomentē,tad pēc minūtēm otrs. Cimdiņš ar rociņu....👌 2022-06-01

AivarsN      Ja godīgi, es arī no malas skatoties iedomātos, ka esam viena persona. Lai gan neesam pat personīgi pazīstami. Lielajās platformās bieži vien sastopos ar līdzīgi domājošu cilvēku komentāriem, kad rodas iespaids, ka to esmu rakstījis es. Un tādas mēdz būt arī sievietes. Ir gadījies ar tādām patērzēt pa telefonu, vai pat tikties klātienē. Var sarunāties neskaitāmas stundas, gandrīz bez pārtraukuma, ar pilnīgi svešu cilvēku un vēl tik daudz paliek neapspriestu tēmu! Un kas pats interesantākais, nevienā jautājumā nerodas ne mazākās domstarpības! Viens otru var lieliski papildināt, sniedzot atbildes uz jautājumiem, kuras otrs sen bija meklējis. Ir gadījies runāt ar zinātniecēm un pat īstu raganu, labā nozīmē protams. Līdz viņu zināšanām un sevišķi jau spējām, man krietni pietrūkst. Tā notiek tā sieviešu un vīriešu kopīgā evolūcija, kad tiek apvienota abiem dzimumiem atšķirīgā pasaules uztvere un domāšana, nonākot pie satriecošiem atklājumiem un sasniedzot jaunus zināšanu apvāršņus. Tāpēc vien cilvēkiem ir vērts dzīvot kopā. Bet daži te uzskata, ka ar pretējo dzimumu nav vispār par ko runāt. Vienkārši nav gadījies sastapt īsto, vai arī ir ļoti ierobežots interešu loks. 2022-06-01

Aina      Modernā medicīna ārstē 1. cēloniski (antibiotikas sagrauj baktēriju, kas izraisījušas sastrutojumu, šūnu apvalkus), 2. patoģenētiski (asinsspiedienu pazeminošie preparāti samazinot asinsspiedienu, samazina visu to slimību varbūtību, kuras tieši ir no paaugstināta TA radušās, piemēram, insults) 3. simptomātiski (Dolmen sāpju gadījumā tā aktīvā viela bloķē iekausuma mediatoru - prostaglandīnu-sintēzi, liedzot iekaisumam un sāpēm izpausties visā krāšņumā)
Zāļu tējas vienkārši ir labāk, nekā šnabis. Lavanda nomierina, vīgriezes liek pasvīst, bet apendicītu tā neizārstēsi
2022-06-01

AivarsN      Bet kā tad jūtas pats organisms, kad to indē ar antibiotikām? Vai nebūtu labāk to laicīgi stiprināt, lai tas pats tiek galā ar baktērijām? Nedzīstošām brūcēm parastā asinszāle palīdzēs labāk par visām ķīmijām. Un cik ilgs laiks paies, līdz organisms spēs atjaunoties pēc tādas indēšanas? Bet kāpēc medicīna pat nemēģina novērst paaugstināta asinsspiediena cēloņus? Dabai ir milzīgs arsenāls līdzekļu, kuri tīra asinsvadus, padara tos elastīgākus, kā rezultātā asinsspiediens normalizējas. Taču žīdu biznesam tas nekādu peļņu nenesīs un tāpēc mediķiem par to nemāca. Nu, par pretsāpju līdzekļiem vari nestāstīt. Tas ir kā aizbāzt organismam muti, kad tas kliedz pēc palīdzības dēļ radītajiem bojājumiem. Superīgs bizness, uzsēdināt cilvēkus uz pretsāpju līdzekļiem, kamēr slimība var netraucēti progresēt, vēl papildus sabeidzot kunģi, tā rodot iespēju vēl papildus uzvārīties uz tā ārstēšanas tabletēm. Paldies! Jau divas reizes oficiālie šarlatāni mani tā mēģināja tā dabūt. No tā laika es viņus pasūtu sīkiem solīšiem un labi tālu. Manis pēc to blēžu kantori varētu vispār klapēt ciet un tajā vietā atvērt normālu dziedniecības iestādi. Salikt vietā lauztus kaulus, vai sašūt kādu lielāku brūci. Tas ir viss, ko tā dēvētajai modernajai medicīnai var uzticēt. Slimību ārstēšana, dažai labai zāļu sieviņai ar pamatskolas izglītību, padodas ievērojami labāk, ne kā augsti izglītotiem dakteriem ar super duper aparatūrām. Zāļu tējas nedod tūlītēju efektu, jo parasti nesatur narkotikas, kā tas ir daudziem medikamentiem, taču to iedarbība ir kompleksa un nodrošina vai nu pilnīgu izveseļošanos, vai tikai vēlamo efektu, kā piemēram pastiprināta svīšana, ārstējot saaukstēšanos, kas ļoti daudzus kovidniekus varēja izglābt, kamēr ārstu uzdevums bija pietiekami kuplā skaitā aizsūtīt viņus pie tēviem. Ļoti ceru, ka tos slepkavas reiz tiesās. 2022-06-01

AivarsN      Kam interesē, te jaunās plāndēmijas scenārijs pusotram gadam. Tāpēc vien jau medicīnas iestādēm labāk mest slaidu līkumu, lai nekļūtu par izmēģinājuma trusiti.

https://youtu.be/q6FqXhei0hs
2022-06-01

dabasmiilis      07:20,
Esmu gan dvēseļu radinieces sastapis, ar vīriešiem mazāk komunicēju, ir bijusi sarakste, kur sieviete paziņo, ka mani pazīst, nosauc pat manu vārdu, un veselu virkni ar faktiem, kurus retais varētu zināt, es pārsteigts brīnījos, ka vai nav kāds rada gabals, kas nes mani cauri... Apgalvoja, ka mani pazīstot, pat runāšanas vai domāšanas maniere atbilstot tam otram vīrietim, tikai beigās atklājās, ka vīrietim ir 60 vai 70 gadi, tad gan nopūtos, ka neesmu viņš[man tolaik bija kādi 30mit]. Iespējams viņš bija dvēseles radinieks.

Tā ir līdzīgiem cilvēkiem, viņiem vienmēr atradīsies par ko parunāt, vai kopā paklusēt.

Lai komunikācija veidotos - ir jāprot ne tikai runāt, bet arī klausīties - daudziem ar apvienošanu ir problēmas, vieni tikai klausās, otri tikai runā, bet balansa nav.

Pēc maniem tekstiem varētu noprast, ka esmu baigā klaču tanta - ka varētu vārīties stundām ilgi, realitātē es vairāk dodu priekšroku klausīties[tā var daudz vairāk uzzināt un iemācīties], nevaru parunāt ilgāk par 15 minūtēm, kā rīkle iet ciet.
Tādēļ man nepatīk cilvēki no kuriem vārdi jāvelk laukā - jārunā viņu vietā, un tai pat laikā arī tādi, kas pārāk daudz runā un gaida, ka sastādīšu kompāniju sarunu maratonā.

Intravertie nav tie naskākie uz pļāpāšanu, dažreiz gribas pakomunicēt, bet tā... nav nekā skaistāka par klusumu.
Meitenes arī bieži pārmet, ka ilgi atbildes jāgaida, bet man īstais brīdis jāgaida, lai varu atbildēt. Noskaņojums, iedvesma, uzlādētas baterijas, lai būtu enerģija atbildēt. Ekstravertie to nesapratīs.

Kad cilvēkam ir ko runāt, viņš šauj ārā kā no lielgabala, tad var likties, ka daudz runā, bet uz ikdienas mērauklas, tas ir ļoti maz.

Šobrīd man vairāk patīk lakstīgalu klausīties, dodos uz mežu arī ar dzeguzēm un vārnām parunāties. Ja lakstīgala ir kā serenāde, tad vārnas mēdz arī atbildēt - atsaucīgas sarunu biedres.
2022-06-01

dabasmiilis      Par veselības pārbaudēm runājot, tā daudzi aizņem rindas tālu uz priekšu, bet pēc tam neierodas, un viņa vietā varēja tikt kāds, kuram tiešām nepieciešamība tikt pie ārsta, bet netika.

=========================
Paldies par linku, pievienoju kolekcijai.
Man vēl no iepriekšējās afēras stāv neizskatīti, neizšķiroti kādi 50gb video, laika par maz visam veltīt. Svarīgākos paņemu, pirms cenzūra tiek klāt.

Tagad manā topā viena spēcīga zīlnieka pareģojumi.
2022-06-01

Aina      Aivar, tu mani nokauj ar pieredzi. btw, spkc mājaslapā visai pieklājīgas (loģiskas un pamatotas) vadlīnijas sars cov infekcijas vadīšanai.
Tā kā infekcija pieder smagajām, riskantajām, tad jāizmanto katra veselībai nekaitīga metode, t. sk. dabiskie interferoni, kas izstrādājas tikai ķermeņa T sasniedzot 38.5. Domājat paši, vai vajag kovid gadījumā sist nost T, kas mazāka par 38.
Par "vakcīnām" neiebilstu. Esmu pret tāpat kā Aivars. Re, Kantāne tikko gāja, gāja un opā, nokrita. No kā cilvēki parasti pēkšņi krīt? Vai trombozes to nerada? Ka viena no "vakcīnu" kardinālajām blaknēm ir trombožu rašanās, neviens vairs neapstrīd. Un tā ir tikai "viena no".
Tējiņu saišķus tu gan vari, Aivar, iebāzt, kur saule neiespīd. Riskantu, potenciāli nāvējošu slimību, kā, piemēram, onkoloģijas gadījumā, katrai dienai ir zelta vērtība. Pūšļotāju fanu klubs, starp citu, nereti aiziet no onkoloģijas
2022-06-01

AivarsN      Aina. Vai tad tas vairs kādam noslēpums, ka PVO uzspiestās direktīvas ir ne jau kovida ārstēšanai, bet mirušo statistikas palielināšanai, lai iebiedētu pārējos un piedabūtu durties.
Saaukstēšanās slimības ir organisma attīrīšanās avārijas režīmā un nekādi mistiski vīrusi. Tāpēc vasarā neslimo, ka organisms pietiekami attīrās svīstot. Gadā ir 4 saslimšanas viļņi, gandrīz vienos un tajos pašos datumos to kulminācija. Visticamāk tos izraisa saule. No turienes arī mūsu senču gavēšanas tradīcijas, lai palīdzētu ķermenim attīrities. Nu un karsēšanās pirtī, sviedrējošas tējas, kāju karsēšana, kur visvairāk sviedru dziedzeru. Viss dabiski un vienkārši. Arī onkoloģijas vainas var sekmīgi izārstēt tikai ar dabīgu, sabalansētu pārtiku, ir tādas klīnikas, vismaz kamēr medicīna nav sabeigusi ķermeni neatgriezeniski. Protams, sistēmai ir metodes kā novākt nevēlamus cilvēkus, izprovocējot vēzi. Medicīna no sava sākotnējā uzdevuma ir pārvērsta par reliģiju, lai neļautu cilvēkiem normāli, veselīgi dzīvot un vairoties.
2022-06-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu