Kāpēc, vīriešiem patīk, ka viņus soda?

dzilums      Marita, kuri ir tie saiti? Tas bez uzbrauciena, tīri intereses pēc 2021-11-26

Marita      Šeit man itin bieži izsaka tādus piedāvājumus. Neesmu saglabājusi tādas vēstules. Bet tikko intereses dēļ ielīdu tauta.lv. Un viens no svaigākajiem sludinājumiem ir precīzi par tēmu:
Mekleju Barga rakstura Sievieti (50+)! es negribu izklaides, gribu nopietnam nolukam ! Varbut kada gribet nemt privatipashumu uzticami un godigi virieti un pakljavigi rakstura (54g.) Es gribu atdot savu dveseli un kermenju tavu stingras rokas. 
2021-11-26

dzilums      esmu baigi atpalicis..., "tauta.lv" - pirmo reizi dzirdu 2021-11-26

dabasmiilis      Ja atmetam mīkstos un viņu smadzeņu paliekas, kuri aiz svētlaimes gatavi laizīt podus un vēl nez ko, viņu operētājsistēmā neizlabojama kļūme - sabrukums. Iespējams neveselīgi ēduši vai vienveidīgi vai badojušies, dēļ kā ķermenis pieprasa dažādas vielas - un tajā trūkumā arī gatavi visu izmēģināt, varbūt arī izdauzītas smadzenes jau kopš bērnības, nav bijusi normāla ģimene.

Atgriežoties pie normālākiem cilvēkiem, ir dzirdēti stāsti, ka nervu un spriedzes seku rezultātā tā cilvēks cenšas atslābināties, cits alkoholā slīcinās, cits sporto, cits pie maukām iet. Ir dzirdēts par priekšniekiem[Japāna vai Ķīna - no tā gala], ka pēc darba dienas piesakās apkopēja darbam citā darba vietā, vienkārši lai spriedzi noņemtu, kā arī sajustos dzīvs , vai padotā ādā iejustos - par bosu nav viegli būt - stress, risks, atbildība utt...

-Par nimfomāniem tak arī nepiedzimst, tur bieži vien apakšā ir psiholoģiskas problēmas, pārdzīvojumi, un šī bauda ir tā ,kas ļauj atslēgties no pārdzīvojumiem, vismaz uz mirkli domāt par ko citu, vai nedomāt.

-Ir dažādi cilvēki, nu kaut vai nesenās tēmas sakarā, kur Vaukšķis iesaka pieliekties un paklausīt, kad tev dara pāri, es savu kārt esmu par to, ka pāri darītājam jādod mācība - nekādas pieliekšanās un paklausības, bet dot pretī ar dubultu spēku, vai pat iznīcinošu, lai ir mācība visiem atlikušajiem, lai neviens nedomā atkārtot priekšgājēja kļūdas!

Tie, kas vienreiz liekušies, tie to uzskata par normu, un turpina liekties un izdabāt [jo tas ir vieglākais ceļš], laikam jau smadzeņu procesi no pakalpiņa lomas ekstāzē salutē!

Ir kam patīk, kad pret viņu slauka kājas.

-Iespējams, ka tur pie vainas personību tipi[alfa, beta, omega utt...]
Esmu sigma, tādēļ mani pakļaut ir problēmas, drīzāk pats kādu pakļaušu, ja gribēšu! Tādēļ arī pūļa histērijai pakaļ neskrienu.

Gan jau betai raksturīgi klanīties un pielīst, un beta sabiedrībā ir nospiedošais vairākums, tas arī izskaidrotu pašlaik
2021-11-26

dabasmiilis      ...
Gan jau betai raksturīgi klanīties un pielīst, un beta sabiedrībā ir nospiedošais vairākums, tas arī izskaidrotu pašlaik notiekošo:
"ko tad mēs? mēs tikai betas... labāk darīsim kā mums liek, un cerēsim, ka ļaus dzīvot... pāris potes gadā tāds čiks vien ir... mūsu vietā lai citi domā - mēs piekritīsim visam, lai tie par mums arī uzņemas atbildību... mēs tikai tukša vieta - nu negribam domāt un rēķināt... labāk noliegsim briesmas, kā skatīties tām sejā!"
2021-11-26

dabasmiilis      19:34,
Vēl lielāks pārsteigums būs, kad uzzināsi par draiskajiemlv[tas pats kantoris, vienīgi domāts 18+]! Vienīgi, ja esi kautrīgs, tad tur labāk nelīst.
2021-11-26

allldis      Marita viedoklis

Šeit un arī citos saitos ir diezgan daudz vīriešu, kuri meklē "bargo kundzi". Nezinu, vai viņi ir normāli vai ne, tomēr katram ir tiesības vēlēties to, kas sagādā baudu.
===========
Tas saucās, aiz matiem pievilkts arguments, pat sliktāk, domāju, ka apzināta reto, noviržu mākto indivīdu izlase izreklamēta! Internets pacieš visu,vai ne? Jo...reāli tādu dīvaiņu skaits ir absurdi mazs un tikai tādā, bez pārbaudāmības portālā, var viens ķēms salikt desmit sludinājumus. Bet reālajā dzīvē tādu noviržu slimnieku ir viens pret simts tūkstošiem!Tāpat kā dzimušie zilie, neskaitot sodāmo neliešu pavedinātie, apmuļķotie un to uzpirktie jaunieši.
2021-11-26

Marita      allldis Es pati esmu caur caurēm parasta sieviete, kā teiktu vidējā statistiskā. Taču nedomāju, ka man vai vādam citam būtu tiesības pateikt, kurš ir normāls un kurš ne. Ja reiz cilvēks ir piedzimis savādāks, tad viņam ir tādas pašas tiesības kā cilvēkam parastajam.
Un ļoti maldaties, ka tādu ir maz. Vismaz šeit tādu bija ļoti daudz.
2021-11-26

incis1      Kuram patīk,kuram nepatīk,gaumes jautājums.Ja kurš uz to tendets,lai jau būtu,cilvēki ir dažādi. Nenosōdīsim viņus par to. 2021-11-27

Vaukskis      dabasmiili, tas ir pretrunā ar Jauno derību- ja Eiropa ir būvēta uz kristīgiem pamatiem, tad ticīgie uzskata, ka Jēzus dēļ, kurš pe krusta zīmes paņēma cilvēku vājības, grēkus, ikvienam, kurš tam tic, šīs lietas tiek piedotas, viņā iemājo Svētais Gars, un tāds cilvēks kļūst par jaunu radījumu. Tie, kuri netic, ka var ar "garaspēku pret karaspēku", nodarbojas ar pasaules pārveidošanu saskaņā ar savu "ego", pēc dzīves virs zemes nonāk vietā, kur nav Dieva, ko saucam par elli.

Katrā cilvēkā, tajā skaitā mežoņos, mīt ļaunums. Ļaunums sākas prātā. Kur sākas ļaunums? Cilvēks izdomā pats, kas ir labi un kas slikti, neņemot vērā to, ko saka Dievs. Ja mēs to nesaprotam, tad tā kristīgai civilizācijai ir liela bēda. Bezdievji paši nosaka likumus, kas ir labi un kas ir slikti, un tur rodas ļaunums. Ļaunumu ar ļaunumu nevar sakaut, jo citādi tevi uzvar ienaidnieka ļaunums.

Viena lieta ir ārēja forma- "dot Dievam to, kas Dievam pienākas, ķeizaram to, kas ķeizaram", nevis tikai tāpēc, ka tev kāds citādi kaut ko aizliedz, bet gan tāpēc, ka esi savā sirdī pārtapis jauns cilvēks un gribi dzīvot tā, kā to grib Dievs; cita lieta ir patiešām savaldīt ļaunumu, tajā skaitā atriebtieskāri, sevī un neļaut tam izpausties, būt pozitīvajam Kristus vēstnesim, kas nes pozitīvismu cilvēku dzīvēs. Viena no lietām, lai ļaunums nepaņemtu cilvēku visu, neizplatītos un lai to apturētu, ir likumi un noteikumi.
2021-11-27

dabasmiilis      Vari jau mēģināt ar bībeli/derību vienā rokā un sārtām rozēm otrā rokā nostāties priekšā tankiem un apturēt ienaidnieku, piesaucot visus svētos!
Tavas izredzes līdzinātos globālajiem pretpošu protestu mītiņiem - tevi vienkārši neņems par pilnu, uzspļaus[šaus ar lodēm] un brauks pāri pa savu nosprausto koordināti, tā it kā tevis tur nemaz nebūtu! Bet ja sāksi iznīcināt tankus vienu pēc otra, tevī sāks klausīties - tad gribot negribot būs jāsēžas pie sarunu galda.


-Gadījumā neesi nedaudz ko sajaucis, kāds svētais gars tevī var iemājot, tev tak ir pašam savs gars - dvēsele - tā atrodas tev krūtīs, bet ja tur ir vieta vēl kādam garam - tad nebrīnīšos, ka iemaldījušos sātanu sauc par svēto garu, kurš aizmiglo redzi un prātu... un liedz ieraudzīt pasauli un tās pamatus.

Cilvēku problēma, ka viņi visu pārāk burtiski saprot.
-Katrs no mums ir dievišķas būtnes, tas arī tajos svētajos skricelējumos ir pavēstīts, ka esam dieva kopija, sastāvam no tās pašas miesas, gara un asinīm, kā jau visi dievi, bet cilvēki izliekas to neredzam, viņi labāk tic, ka esam vergi. Dvēsele cieš mokas. Paši sev ziepeni rada, un paši cieš!
Verga dvēseles, lai uzņemtos atbildību, izdomā sev dievus, uz kuriem novelt atbildību, no kuriem gaidīt palīdzību, kuriem prasīt piedošanu, tā vietā lai pats tīrītu sirdsapziņu un prasītu piedošanu cilvēkiem, kam esi pāri nodarījis.
Ne tur meklējam - ir jāmeklē dziļi sevī - lūk, tur sēž dievs, mūžīgais, nemirstīgais gars, kurš var iemājot jebkādā formā - vai tā ir lietus lāse, dzīvnieks vai cilvēks, zāles stiebrs vai kāds kukainītis.
Kad sapratīsi, ka viņš esam mēs, un mēs esam viņš, tikai tad pacelsies līmeni augstāk, un pasauli ar citām acīm ieraudzīsi, saslēgsies ar Visumu, ieraudzīsi lietas, par kuru eksistenci pirms tam nespēji pat iedomāties.

Cilvēki pārāk bieži citē svētos rakstus, bet galīgi neizprot to būtību, un tad ir kā pret sienu - cilvēkam vairs nav sava viedokļa, jo grāmata runā v
2021-11-28

dabasmiilis      Cilvēki pārāk bieži citē svētos rakstus, bet galīgi neizprot to būtību, un tad ir kā pret sienu - cilvēkam vairs nav sava viedokļa, jo grāmata runā viņa vietā!

"EU būvēta uz kristīgiem pamatiem"...
-Latviskoti tas sauksies - būvēta uz asinīm un meliem! Un nekur tālāk neesam tikuši, šobrīd atkal skaidri to var redzēt - brāli rīda pret brāli, māsu pret māsu, apmaiņā pret jaunās reliģijas pieņemšanu - tevi var izstumt no sabiedrības un turēt badā - īstā kristiešu nodevīgā garā!

Saprotiet vienu lietu - dievs un dievišķais spēks, tam nav nekādas saistības ar baznīcu reliģiju, tā vergiem rakstīta - rokas grāmata, kā padevīgi klanīties, stulbi smaidīt, un izlikties ka tā ir dieva griba, un dieva vārdā arī slepkavot vienam otru, jo redz, dievs tak piedos!
Vergs tikai patiesi kļūstot brīvs, redz atšķirību starp realitāti un ilūziju.
2021-11-28

allldis      Marita viedoklis allldis Es pati esmu caur caurēm parasta sieviete, kā teiktu vidējā statistiskā. Taču nedomāju, ka man vai vādam citam būtu tiesības pateikt, kurš ir normāls un kurš ne. Ja reiz cilvēks ir piedzimis savādāks, tad viņam ir tādas pašas tiesības kā cilvēkam parastajam.
===============
Politikā, šķiet, to dēvēja par lienošo kontrrevolūciju, kad tā lēni,uzmanīgi piesārņoja prātu ar puspatiesībām, ar skaļiem "cilvēcīgiem" lozungiem, maskējot totālas uzkundzēšanās mērķus. Gluži kā žīdmasonu, sadistu ļeņina-staļina smukie lozungi ārprāta diktatūras pirmsākumos - "Mieru,maizi,"zemi","Brīvība, brālība, vienlīdzība","Katram pēc spējām, katram pēc nopelniem" utt.citu melu lozungu jūra. Un re- "reiz cilvēks ir piedzimis savādāks, tad viņam ir tādas pašas tiesības kā cilvēkam parastajam" - vai neko neatgādina, šis "smukais"sauklis ceļā uz jaunu, viltīgāku un pretīgāku diktatūru?! Visa šī lozunga viltība slēpjas faktā,ka šķietami aizstāvot atsevišķu dīvaiņu tiesības uz to novirzēm, patiesībā šo dīvaiņu novirzes tiek pasniegtas par normu,pie tam, nevis kā līdzīgo,bet jau kā pārāko, kā kādu labāko,izcilāko paraugu.Lēni,uzmanīgi šie perversie elementi ir 30.gadu garumā veidojuši savējo pūžņus visās mūsu sabiedrības pārstāvniecībās, ierēdniecības, mēdiju jomās, visādiem veidiem nomainot veselā, skaidrā saprāta cilvēkus pret savējiem vai pret pērkamajiem draņķiem. Viņi pagaidām vēl nejūtas tik stipri,lai jau atklāti diktētu savas prasības, pagaidām tiem uzmanīgi jāvervelē par "humāno" "Stambulas konvenciju" utt.Bet, ja veselā,nedeformētā sabiedrības dominējošā daļa nemodīsies un nedos skaidru atbildi,nedod pretsparu, tad piedzīvos šo neveselo ļautiņu diktatūru,kas ir viņu organizāciju mērķis,bet ne viņu bagātīgo sponsorētāju - cionistu mērķis!
2021-11-28

Marita      Nu jā, kārtējais vecis, kurš par normu pasludina savu viedokli. Visi citi ir tikai dīvaiņi, kuri jāpaslēpj.
Allldis, man pat interesentāk papļāpāt ir ar kādu dīvaini, nekā ar tādu arrhaisku, iedomīgu stagnātu.
2021-11-28

inaralaima      Neesmu vēl tādu vīrieti sastapusi. 2021-11-28

dabasmiilis      Aldis runā par lietu.

Te ir ieskicējums:
https://europa.eu/next-generation-eu/index_lv?gclid=EAIaIQobChMI5rKIvM3I8QIVx0KRBR0iiwMtEAEYASAAEgIx
2vD_BwE

Īpaši sadaļa "Lai top vienlīdzīga!"
Tur nevienas runas par ģimeni[vīrietis+sieviete] un bērniem un atbalstu/aizsardzību šīm ģimenēm, bet gan par feministēm, kuras bīdīs amatos tikai tādēļ ,ka brunču kvotas jāizmanto, nevis profesionālisma dēļ [kā piemērs, grāfiene Leyena]. Tad vēl visādi tur LGBT....
Par normāliem večiem un bērniem tur vispār nav nekas minēts - laikam nākotnē jau izmiruši!

"Vēlamies, lai visiem eiropiešiem būtu vienlīdzīgas iespējas neatkarīgi no tā, kas viņi ir un kur dzīvo. Tāpat vēlamies atbalstīt daudzveidību visās tās izpausmēs."
-Tātad, ja atsakies no piespiedu potēm, tad vairs neskaities vienlīdzīgs un tevi gaišās nākotnes vārdā var izmest no darba un atņemt maizi!? O, vienlīdzība! Vai varbūt Vienotība - jaunā vai vecā!?
2021-11-29

dabasmiilis      Parasti jau cilvēki saprot savam līmenim līdzīgos, tā teikt "vienā valodā runājošos", tādēļ vieglāk čupoties ar zem sava līmeņa, kā virs tā! 2021-11-29

Ita      Piekrītu Dabasmīlim, Vauksķis vai nu ir muļķis, vai izliekās:)
Konfūcijs teicis, ka ļaunums neesot jāatdara ar labu, jo kā tad lai atdara par laba darīšanu? DDD:)
Patika tēze par tankiem, rozēm un sarunu galdu.
2021-11-29

Marita      alldis Es jau rakstīju, ka esmu sieviete parastā. Nekad neesmu reklamējusi LGBT uzskatus. Varu tikai nojaust, kādi tie ir. Tas, ko paudu, ir tīri mans personisks viedoklis. Jūs varat man nepiekrist. Taču mums visiem ir tiesības izteikt savu viedokli, kāds nu mums tas ir. 2021-11-30

neratnelis      Vienīgi ja gultā ehhhh 2021-12-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu