Sekss izklaidei – nu vot kas tas par „zvēru“?

Tik daudz dzirdēts šis vārdu savienojums – un tik un tā neizprotams, kā šos 2 jēdzienus savienot. Izklaide – manuprāt – ir kaut kas viegls. Nu, ziepju seriāli, diskomūzika, paviršas pļāpu tēmas, vienalga, vai online vai offline, t.s. „dzeltenā literatūra“… nu kaut kas, kas neaizķer dvēseli par daudz un nav par daudz intensīvs. Bet kas ir atpūtai fonā.
Sekss manuprāt ir kaut kas ļoti intensīvs. Neesmu protams nekāda svētā jaunava Marija un man ir bijis vīriešu vairāk nekā 1 vai 2 pa dzīvi, bet tik un tā – sekss mēdz aizķert dvēseli un psihi. Lai ar to izklaidētos, cilvēkam būtu jābūt vai nu 1) bezdvēseliskam pohujistam, 2) robotam, 3) indivīdam, kam miesa un dvēsele nav savstarpēji kontaktā, 4) cilvēkam, kas melo sev un visiem citiem.
Ko, ne?

saruna      Arī neliktu vienādības zīmi starp sex un izklaide. Varbūt to "aptuveni" zīmi jā. 2021-09-20

Railija20      Jēziņ kā patīk katram savu viedokli uzspiest 😁😁😁
Savdabīgi ir meklēt viedokļus pēc definīcijas vienam vārdam IZKLAIDE!
Labāk būtu aprakstījuši to cik tālu katram tas jumts aizbrauc 🤭
2021-09-20

CoCoSan      Āaaā, nuuu rēdz kur tas sunītis aprakts.

Sassy, tev smuka profila bilde.

Un iepazīties tu vēlies sarakstei un izklaidai, pareizi, ja? Nu tā stāv rakstīts tavā anketā.


Kā ieliki bildi, tā sāka rakstīt visi imbicīli pēc kārtas, ka piša bez saistībām arī IR izklaide? Nu meitene, prieškam mums galvu pudrī. Dauņus tu nepārtaisīsi, bet nonstopā mums sūdzēties par viņu gara spējām un uzbāzību arī nav vērts.

Silts ieteikums, ņem bildi ārā. Ja pie apvāršņa parādīsies interesants kadrs, ar bildēm varēs apmainīties privāti. Nu tā vismaz psihi sev pasaudzēsi, atsijājot laikus slimos uz visu galvu.
2021-09-21

Tessa      no šii briiža, ludzu, siikak, par krustiņa, kristetiibas vai pentagrammas korelaciju ar izklaidi un sesku.
a to čota es paliku uz pauzes.
2021-09-21

Railija20      Sassy14 pat nezinu, vairāk interesētu kādos apstākļos, pie kāda noskaņojuma mēdz mainīties tas jumta braukšanas spēcīgums :))
Vai nav vienalga kā kurš skaidro vārdu izklaide?
Man personīgi tīri egoistiski galvenais kā "mans jumts brauc", par pārējiem vienalga , pieauguši cilvēki , it kā jau vajadzētu saprast, ka sekss nav tirgus vai kino apmeklējums ar brālēnu Viktoru , un ar katru jau "brauc" atšķirīgi....
Sassy14 tīri fizioloģiski var gribēties seksu, nemeklējot tam dziļāku nozīmi, piem. , ja nav partneris, kuru mīli , vispār atturēties no seksa? Tāpēc es uzskatu, ka nav nekas traģisks apzīmējumā - izklaides pēc satikos ar Oskaru un bija arī sekss piem., nu nemīlu es to Oskaru :) , bet pazīstu pietiekami ilgi, labi , kaut kas arī patīk viņā, bet kopdzīve - pasargdievs , kaut kā tā..... Un vai to nevar nosaukt par izklaidi, šīs tikšanās, atpūtu, tai skaitā seksu , bez saistībām , ko abi labi apzinās? Es spēju uztvert Tavu dziļāko domu, ka smieklīgi šķiet seksu salīdzināt ar piem. Šopingu vai ar orientēšanās sporta izklaidi mežā , bet kā nopietnu, smagu nodarbi es arī to neuztveru , tad kā īsti mums tas ir jādefinē un vai vispār tas ir jādefinē, lai divi cilvēki dara ko un kā vēlas, JA TAS NEKAITĒ CITIEM!
2021-09-21

Railija20      P.s. pat ar vīru ir iespējams un pat vajadzīgs sekss "izklaides pēc", garlaicīga rutīna un nopietnā pieeja ni ni ni ilgtermiņā, dzīvē vajag neaizmirst SPĒLĒTIES! :-) 2021-09-21

LaskovijMerzavec      Nu žēl gan ka Tev nav “ silikons un botokss organismā un ūdeņraža peroksīds matos” … 2021-09-21

Railija20      Starpcitu pazīstu indivīdu :) , kuram tik ļoooti patīk sekss , bet esot neliels komplekss, ja būtu lielāks dzimumloceklis , tad nu gan ar visām , kas kustas to darītu , neiedziļinoties nekādās dvēselēs vai psihēs :) , šādi cilvēki pilnīgi noteikti seksu uztver savā ziņā kā izklaidi, izbauda procesu jo vairāk , jo biežāk , jo labāk :)) es domāju fiziski šāda tipa cilvēki slikti nejūtas un arī spēj izbaudīt seksa priekus, ne mums tiesāt un spriest kā katram ir labāk , galvenais lai cilvēks ir maksimāli apmierināts , es maksimāli apmierināta esmu tiešām tikai ar dvēseliski, morāli, emocionāli, intelektuāli tuvu cilvēku , tad tas pats kaifs , kuru labi gribot varu sasniegt arī tīri tehniski , ir 10x LABĀKS! :-) Emocionāli ir vēl ilgi patīkams maksimāls efekts! ♡
Galu galā sekss ir prieks, bauda (protsms intīmi un pieaugušu cilvēku atbildība) nevis aizvēsture - tikai bērnu radīšanai.
2021-09-21

DanaL      Nu jā ar "jumta aizbraukšanu" domāts orgasms vulgaris un tas ir bijis 1-2 x mūžā, tad virsrakstā formulēto jautājumu daļēji var saprast.
Ja vīrietim orgasms iestājas reizē ar ejakulāciju, tad daudzām sievietēm, lai tiktu pie orgasma, ir nopietni jāpiestrādā. Kāda nu tur izklaide!
2021-09-21

Railija20      Es arī domāju, ka ļoti individuāli tas viss ir, bet paliksim pie tā, ka kvalitātei vienmēr būs lielāka loma nekā kvantitātei. Un jā, seksu nevar salīdzināt nearko manuprāt. Toties relaksēties var, kāpēc ne, nejau ar kuru katru, kurš uzšvilpj Čau, braucam?! 😁 2021-09-21

DanaL      Jā, autoratlīdzības, tā arī tev neizdevās izskaidrot, kāpēc sekss nav izklaide, bet "aizbraucis jumts". 2021-09-21

DanaL      Piedodiet, autoratlīdzības vietā jābūt "autorīt" :DDD.
Telefons dzīvo savu dzīvi: DDD
2021-09-21

Piparkuka      Var būt izklaide. Ja ar tādu mērķi/domu satiecies. Un tā arī noskaņojies. 2021-09-22

dzilums      bet vispābā, kas ir sekss, ja ne izklaide? darbs, sports,hobijs? 2021-09-23

Piparkuka      Tieši tā:)
Bauda, tāpat kā ēdiens, daba, māksla, kino- izklaide.
2021-09-23

Parslina39      Sekss bez saistībām ,ļoti vienkārši un ērti... 2021-12-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu