Sekss izklaidei – nu vot kas tas par „zvēru“?

Tik daudz dzirdēts šis vārdu savienojums – un tik un tā neizprotams, kā šos 2 jēdzienus savienot. Izklaide – manuprāt – ir kaut kas viegls. Nu, ziepju seriāli, diskomūzika, paviršas pļāpu tēmas, vienalga, vai online vai offline, t.s. „dzeltenā literatūra“… nu kaut kas, kas neaizķer dvēseli par daudz un nav par daudz intensīvs. Bet kas ir atpūtai fonā.
Sekss manuprāt ir kaut kas ļoti intensīvs. Neesmu protams nekāda svētā jaunava Marija un man ir bijis vīriešu vairāk nekā 1 vai 2 pa dzīvi, bet tik un tā – sekss mēdz aizķert dvēseli un psihi. Lai ar to izklaidētos, cilvēkam būtu jābūt vai nu 1) bezdvēseliskam pohujistam, 2) robotam, 3) indivīdam, kam miesa un dvēsele nav savstarpēji kontaktā, 4) cilvēkam, kas melo sev un visiem citiem.
Ko, ne?

Laurencia      Sekss jau nav slikts! Veselībai un garastāvoklim vitāli nepieciešams, taču kad cilvēki cenšas aizlāpīt dvēseles caurumus ar piNpi/pežu, tad tas vienmēr beidzas slikti.

Mūsdienās vispār (joprojām) ir kaudze stereotipu un tabū par seksa tèmu. Neuzskatu, ka nodarboties ar seksu ir kas slikts! Ja, piemēram, izdodas atrast labu “trenažieri”, kad abu meklētais un nosacījumi sakrīt, tad taču fantastiski!

Problèmas sākas tad, kad kāds samīlās…
Diemžēl pieredze rāda, ka tas biežāk notiek ar daiļā dzimuma pārstāvēm. Nezinu kā tas fizioloģiski strādā, bet bieži vien dzirdu no draudzenēm, ka ir samīlèjušās vīrietī, kas sniedz neskaitāmos orgasmus, bet… vai šis cilvèks jūs piepilda arī dvēseliski? Tāds ir retoriskais jautājums.

Pati esmu, diemžēl, bijusi upura lomā, kad no seksa brauc jumts un jau liekas, ka mīli cilvèku…, bet sadzīve ehh… sadzīve zem katras kritikas.. un attiecībās ar viskaislīgāko seksu viņam patika palaist rokas. Pacietu, jo likās, ka mīlu. Pēc 4g sapratu, ka mīlèju tikai seksu ar viņu :))
2021-09-19

CoCoSan      Ogo, a davai ka smalkāk no šīs vietas, baigi incanti, a cik tev ir bijuši vīrieši? 😅

Ghm. Sex izklaidei? Jā, mēdz notikt arī tā., Ja sieviete pati tā izlēmusi., ka būs īsa dēka un punkc. Aiz prieka, aiz bēdām, aiz skumjām, aiz dzēruma vai apreibušas drosmes, aiz vientulības vai tukšuma dzīvē.
Un pavisam debīli sanāk, ja sexu izklaidei ir gribējis tikai viens no partneriem. Tāda piedirsta sajūta.
Ā, un jā, neko stulbāku par sexu veselībai, dzirdējusi neesmu. Sievietei veselība ir galvā, nevis petenītē.
2021-09-19

jozolsen      Tā ar raksti, ka seksu nevajag tikai romantiku un priekšspēli. Saucas Aseksuāla.
Prasīt cik partneri bijuši, stulbs jautājums. Jojebkura atbilde tiks uztverta negatīva, vai neticēs.
Nezdodot stulbus jautājumus, nebūs stulbas atbildes.
Aseksuļiem it sevišķi iesaku palasīt par seksa nozimi veselībai. Izglitoties.
2021-09-19

miers2      Ir bijis vairākas reizes - varu piekrist autorei, ka patiesi aizķer dvēseli - emocijas uzdzirkstī - kas ir , tas ir, bet psihi gan neaizķer - kas nav, tas nav. Lasu te dažus kriminālus - un tur raksta, ka psihi aizķer piedalīšanās līķu šķēršanā sekcijās - tam es ticu, ka var paraut uz vemšanu. Bet kniebšanās ir viegli un patīkami, un parasti smaržas uzbudina - psihei nevajadzētu tur piedalīties, ne :)
Bet tas jau laikam - kā kurš to uztver. Nekad dzīvē neesmu bijis nevienā mākslas izstādē, nevienā roka koncertā un nevienā bohēmiskā kompānijā - man psihe neprasa uguņot pa miskastēm
2021-09-19

CoCoSan      Nu vsp gadījuma un attālinātā sexa atkarība ir iekļauta vispasaules slimību diagnožu sarakstā. Tas sexa teorētiķiem vairāk adresēts. 2021-09-19

Marita      Te jau ir tās atšķirības sieviešu un vīriešu domāšanā. Vīrietis var vienkārši nosexot un vairāk par šo sievieti nedomāt. Sievietei lielākoties vajag jūtas un emocijas. Tikai tad sex sniedz pilnīgu baudījumu. 2021-09-19

LaskovijMerzavec      Laurencija: Tādi vienas nakts sakari ir veltīga sievietes enerģijas izšķiešana!"...

Sassy14: Ehh, nu te reti, kas jautājumu saprata..:D Laurencia, piekrītu Tavam teiktajam – „ļaudis, ko pīpējam“?

Tu jau pati citus ieliec kkādos rāmjos. Jā trakiem pieder pasaule, trakot var dažādi, savukārt, bohēmiskas kompānijas ir garlaicības paraugdemonstrējums:)
2021-09-19

miers2      Un vēl - autorei. Ja Tu sajūties tā, ka kniebšanās ir kaut kas intensīvs, tad iesaku - pamēģini pamainīt beidzot pozu - uzrāpies reiz tam degunradzim (begemotam, zilonim) virspusē jātnieces pozā, kad šis ir uz muguras nogūlies!! Bet pa nopietno varu konkrēti un cieši pateikt - intensīva kniebšanās nekad neļaus izbaudīt procesu tā, kā to ļauj sex izklaides dēl. 2021-09-19

Tessa      pieturos pie parlieciibas, ka sesks parastais bez jutu stiigas nekam neder. jo viss sakas galva, vismaz sievietei. nav nekada viena viļņa, vai nu tu esi varejis atraisiit, vai ne, un vinja nekad vairs negribes ar tevi sesku. viens vilnis bus jau ilgstošas attieciibas.
viss ir vienkarši, nevajag sarežgiit.
2021-09-19

capitaine_tromperie      Lielai daļai sieviešu jau no dzimšanas(gēnos) ir ielikts sarežģīt seksu, vīriešiem tas ir vienkāršāk kamēr testerona līmenis asinis ir pietiekams. Kad tas noplok, tad sākas stāsti par romantiku, garo priekšspēli, galvassāpēm, a varbūt uz copi aizejam…
Vīriešiem nav romantikas, viņiem tās ir medības, dabut tel. num. sarunāt, dejās bārā…mēs(es) tajos brīžos nejūsmoju par saulrietu, apķēris sievieti jūrmalas kāpas, mēs gaidām, kad idritvai viņa beigs par to priecāties, un varēs ķerties pie djelas.
2021-09-19

Railija20      Neko nepīpēju un ceru, ka tā arī paliks, jau veselu nedēļu neko nepīpēju. :)))
Neesmu nekāda svētā Marija un spēju atšķirt izklaides seksu no mīlēšanās, kad ir spēcīgas jūtas...kaut kā tā...
Tepat minēja, ka sekss var būt izcils, bet sadzīve u.tml. tuvu nullei....Jā, nevajag vienmēr jaukt seksu ar mīlestību u.t.t :-))
2021-09-19

Marita      Kapēc sarežģīt? Mums vienkārši ir citāda uztvere, citādas vēlmes. Ja abi dzimumi zin par otras puses īpatnībām, kompromisu atrast nav grūti.
Un kuram medniekam tad medījums pats nāk klāt? Tas ir jānomedī. Jāzina visādas viltības un pareizie paņēmieni. Nevis kā šeit - uzraksta čausexugribi? Un tad brīnās par sieviešu noraidošo attieksmi.
2021-09-19

jozolsen      Njā..Mazohistu gaidulēm attaisnojošais viedoklis nedarīšanai vienmēr būs, aiz dažādām maskām un liekulībā.
Ja jau nav gribēšanas un prasmes, tad mocīties ar to iekurināšanu altruismā un vēl piemaksājot!!
2021-09-19

Marita      Tieši par ko jāpiemaksā?
Un ir jau vīrieši, kuri pieprot gan izklaidēt, gan ļauj labi justies. Un tad arī ar prieku var baudīt visu šo procesu.
2021-09-19

Sigvarts60      Sieviete pirms 50 no seksa vispār neko nesaprot (ar retiem izņēmumiem). Viņas tikai gaida, kad vīrieši viņas aplidos, flirtēs, apdāvinās un sagādās orgasmus. Tieši pēdējo vīrietis sagādāt nespēj, ja viņa pati to negrib un nepiepūlas, bet kad to iemācās, tad sekss kļūst par baudu ar jebkuru vīrieti. 2021-09-19

rokons      Laikam vairāki līmeņi jāpaskata.
Sex bērna radīšanai
Sex fizioloģiskās spriedzes noņemšanai
Sex fiziski - emocionāla baudījuma gūšanai
Sex pret paša gribu
Nav tak te jāskaidro kas ir kas
Bet ir vismaz viena grupa, kad sex ir izklaide - tas ir svings, vai cita veida līdzīgs pasākums.
Katrs var klasificēt savas vēlmes un darbības šai ietvarā :D
2021-09-19

elfu_mazulis      Kā cilvēkiem patīk uztiept savus skaidrojumus šim vārdam :). 2021-09-19

AivarsN      Vispār jau seksam vajadzēja būt kā mīlestības papildinājumam. Bet ja līdz mīlestībai nevelk, tad kaut kādu pielietojumu tiem atribūtiem atrast var. Ar otiņu jau arī var uzgleznot ļoti skaistu gleznu. Bet ja gleznotāja dotību nav, tad lai otiņai būtu vismaz kaut kāds pielietojums, var nokrāsot kaut vai sētu. 2021-09-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu