kur tādu lai rod?

Sieviete - planēta notur vīrieša prātu savā orbītā. Fizikā Gravitācija. Pasaule diviem, kur tikai Sieviete un viņas izvēles iedvesmots vīrietis. Sievietes pievilcības specefektu iespaidā vīrietis zaudē prātu, riņķo viņas tīkamā orbītā. Lūkojas, tīksminās un brīžam pat atmostas ar apziņu, cik laimīgs jūtas šajā mierpilnā neziņā. Aizver acis un iekožas viņas matu cirtās. Prāts ēd atmiņas. Lūpas skar šodienu, maigu ādu ar tik pievilcīgu nāsīm aromātu, kurā sajaucies reibinošā kokteilī Sievietes ādas maigais aroms ar smalkām smaržām. Neatvēris acis vīrietis ar pilnām nāsīm elpo Sievieti, skūpstu un pieskārienu valodā uzsāk dedzīgu tomēr nesasteigtu monologu, ietur līrisku pauzi, piečukst pilnas austiņas komplimentu un tad abpusēji karstā diskusijā rodas tā baudas virsotne, juteklības un kaisles augstākais punkts.
Varbūt esi mana planēta?

AivarsN  Varbūt tāpēc tika izspēlēta plakanās Zemes teorija, lai apgrieztu cilvēkiem spārnus? Lai sarautu saikni ar visu skaisto, dievišķo? Lai tie kā bara dzīvnieki, nesapņotu ne par ko vairāk, kā primitīvu tieksmju apmierināšanu? Lai cilvēki tiektos savienot tikai miesas, bet ne dvēseles? Kāda starpība, kupols, vai krātiņa restes? Ka tik ir ko rīt un drāzt! Vēl viens eksāmens pirms pārejas uz apgaismības laikmetu.

iota  " Sievietes pievilcības specefektu iespaidā vīrietis zaudē prātu......."

Un ko sievietei darīt ar prātu zaudējušu vīrieti?

donKihots  Mieru tikai mieru ...
Meklēt ir bezjēdzīgi. Gravitācija ir neredzama, tikai sajūtama. Nokļūsi tādā gravitācijas laukā un zināsi, ka esi atradis. Prāts riņķos bezsvara stāvoklī. Saprotu! Tas ir forši. Eiforija. Visi to meklē, cer piedzīvot (vēlreiz), bet dzīve ir apdauzījusi, šo to iemācījusi, arī to, ka par visu ir jācīnās, ka visiem nekad nepietiek, tāpēc mēs esam arī konkurenti uz laimi ...

Uz laimi mēs neesam konkurenti - tās visiem pietiek un neko nemaksā, tāpēc nevajag skaust citu vēlēšanos, bet pārskatīt savējās. (Šis ir adresēts iepriekšējiem komentētājiem)

P.S. No gravitācijas lauka var izkļūt tikai ar otro kosmisko ātrumu.

Argons  Kā, ko darīt? Sākt ārstēt pašai vai arī saukt brigādi baltos halātos.
Tā notiek, kad tie specefekti visi vienlaicīgi iedarbojas...

inaralaima  Tik skaisti uzrakstīts ! Katra sieviete vēlētos tādu vīrieti !Vēl jau esat pavisam jauns zēns -46.gados tikai dzīve vīrietim sākas Novēlu Jums atrast savu sievieti -planētu.

Piparkuka  Un kur ir kaut 1 pierādījums apaļai zemei?!:))

av2  Un...nafigaa te, oHo , ssito visu rakstiit? Vai man vienam sskkiet, ka kautkas nav....taadi teksti ir domaati vinnai, ne plassajai pasaulei...pasmieties.

langstins  Šoreiz-patika
Dzer-@isies-laizies-------Dzīve tev ,kā sapnis paies!

jozolsen  Tā ar nesapratu, iespraudi vai nesanāca?!!

DanaL  Smuki ta smuki, bet man radās tas pats jautājums kas jozim - baudas virsotne radās karstā diskusijā...?

Un viss...?

Sassy14  Izklausās kā kādas Amerikas šausmu filmas sākums. :D Nu nezinu..

Geisha  Ak, Dievs, cik riebīgi jūs esat! Fui! Paši esat tukši kā izkulti salmi. Labakajā gadījumā kaut kāds gadījuma pusdrāziens vārtu rūmē jums spīd nevis cēlas jūtas. Visi jau nav tādi šādi lamzaki bez jūtām, bez dvēseles. Vai ta mīlējuši nekad neesat? Vai tad sirdstrīces nekad neesat izjutuši. Vai tad dzīve tikai tumšas garas naktis un drūmas dienas vien esat piedzīvojusi? Nu tad nabagi vien esat. Sirdi atver mīlestībai un viņa iekrāsos tavus sapņus, tavas domas un ikdienas soli.

Piparkuka  Tieši tā. Piegrītu Geishai. Tupiķi.

Caune  Jo lielāka masa, jo lielāks pievikšanas spēks. Jāmeklē pēc fizikas likumiem.

Pereira  Es esmu šeit!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu