rudens saasinājums

Kungi, neesat sajutuši sevietēs pēdējās nedēļās seksuālu saasinājumu, kaut kāds iemesls tam ir, dod un nelaužas nemaz, itin nemaz. Cerams tā arī paliks. Pat vasarā kad pliki saule jūra smiltis vairāk lauzās, varbūt kāds astrologs izskaidros rudens ietekmi uz sievieti:)))))

Vaukskis  Felija, Kombuļu Inese, īstajā vārdā Inese Saulīte, ir mūsu valsts estrādes māksliniece, arī dziesmu autore un komponiste. Atpazīstamību ieguva 2000.gadu pirmajā dekādē ar piedalīšanos televīzijas šovā "Zelta talanti", pēc tam kļūstot par grupas "Kombuļi" (apdzīvota vieta tag. Krāslavas novadā) solisti. Iespējams, ka viņa ir pat vairāk pazīstama kā video blogere un performances māksliniece. Kombuļu Inese slavena ar savu izgājienu plikai filmēties Rīgas centrā, kas atspoguļojās skandalozajā dziesmas videoklipā "Dziļāk vēl".
Tajā pašā laikā viņa ir arī mana vienaudze. :D

Felija  Paldies par izsmeļošo skaidrojumu.

Bruuklene  ... bet vispār autors tikai gribēja palielīties, ka ir dabūjis.... varbūt pat vairāk pat vienu reizi 🤷‍♀️😁😁😁

dabasmiilis  Tagad jau pilna instagrama ar tādām kailām slavenībām, tā kā kombuliene tikai tāda blāva atdarinātāja!
Jo mazāk smadzeņu, jo ātrāk drēbes krīt nost.

Tagad vēl modē selfiji ar izkārtu mēli, es tikai nezinu simbolisko nozīmi, vai nu tās ir izlutinātās mātes meitas/princeses uz zirņa, vai visiem reklamē, ka labas laizītājas - konkurence mākslīgo lūpu darbiniecēm.
Ja kāds zina tā nozīmi, tad pastāstiet, citādi man šķiet, ka viņas vienkārši anorekses, kas pat fotosesijā vempstās, vai varbūt stāvoklī nelaba dūša?! Vienkārši neapgrozos tādā sabiedrībā, tādēļ man tas viss ir svešs.

Felde  🤩vai tik nav tā,ka autoram nav ar ko papļāpāt....tāpēc uzcepa tēmu...
Bet es arī gribu ziemai sildītāju...,-bet ne kādu,kuru sildīt...🤭🤭

inhema  Einšteina slavenākā bilde ir kura?Pareizi,tā,kur mēle izkārta līdz zodam.Ģenialitātes pirmā pazīme.😀

dabasmiilis  Būs man arī tagad jākar laukā mēle, citādi sarakstes pārāk daudz laika aizņem - līdz brīdim, kad meitene uzzina, ka esmu pārāk gudrs, tad nobīstas, ka neturēs līdzi vai nerunās vienā valodā un aizlaižas, bet šādi uzreiz piesaistīšu intelektuāļu mīles! Doma nav slikta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu