Sieviete meklē sievieti

Zinu, ka daudzas sēž skapjos, dažādu iemeslu dēļ. Nenosodu. Saprotu. Bet kā, lai tad atrodam viena otru?

allldis  Domāju, ka nekādus padomus un palīdzību šai noviržu māktajai personai nemaz nevajag, jo zilirozā pūznim mērķis ir reklamēties, meklēt vientiešus, "svaigu gaļu".

Vaukskis  gribu.lv ir tāda sadaļa
Sievieti vislabāk saprotot t i k a i cita sieviete- šis teiciens pat heteroseksuālistiem ilgi zināms

anis  06:34-nepiekritīšu! Un kā paliek ar laulību afēristiem-vislabāk cilvēkus saprot veiksmīgie afēristi! Neatkarīgi no dzimuma!
Bet 06:35-augstprātība ir tāds pat grēks,kā sodomija... Bet sodīta tiek cilvēce!

allldis  Te būs atbilde par tādām uzbrūkošām "pūkainām" līdz aizskārumam "reichelam": "viedoklis 0 0 Ir minisaujiņa slimu personu šai ziņā un ir veseli un normāli cilvēki,kuri visā pasaulē dominē, ber žēlojot perversos un slimos dažādu noviržu māktos, nemanīja notiekošo. Nesaprata, ka šo perverso tipu organizāciju reklāmistiem, algotņiem ir jādod pretspars un kārtīgs! Nesaprata veselo pasaule, ka aktīvākie slimie organizējas, ka tos bagātīgi sponsorē tumsas spēki. Un ka tie vairs nav tikai nožēlojami un slimi, nekaitīgi infivīdi,bet jau ir ļauns, organizēts perverso aktīvistu spēks. Spēks, kuru darbība orientēta uz likumdošanas maiņu, uz veselo bēnu un jaunatnes psihi un to gara apstrādi, bet metodes nacistu un čekistu labākajās tradīcijās nokopētas un pielietotas, bet īstenotas ar daudz bīstamākajām cionistu metodēm!"

KOMPETE  Lai guļ ar ko grib, bet ja neprot atrast, tad neprot atrast. Prasme atrast jebko - darbu, partneri, hobijus, arī parāda IQ,nu drīzāk EQ. Ja smadzene nav izaugusi, tad nav, jebkurai orientācijai.

Piparkuka  tieši tā, kā allldis saka!...

Sassy14  Nu tak droši, ka ir kaut kādi portāli, kur tās „skapju sievietes“ var viena otru atrast. Ceru, ka tie nav tikai Amerikā.. :D
Leta, - kas tas par Miķelsonu, kuru Tu te visu laiku lamā? Kāpēc tad šeit – labāk piezvani viņam, vai aizbrauc ciemos un iejauc pa mūli.. :D :D

VienkarsiEs  Nu lezbe,rādi sevi

neratnelis  Man bijusī bij bisekusla....tik to labāko varu teikt.
Aprobežoti cilvēki te komentāros

VienkarsiEs  Ko Tu sauc par bijušo???🤣"Virieti" vai sievieti?

CoCoSan  A kko citu varēja no neratnela sagaidīt. Ne mirkli nešaubītos, ja viņš pateiktu, ka patika biseksuālās suns un mirusī vecmāmiņa.

BusNebus  Nenosodu , ja kāda vēlas ar kādu lūdzu dariet to cik vēlaties .

Leta  Par beztēmu viedokļa nav, alldim lielisks komentārs.
Par atšūšanās problēmām. Domāju, ka to var visefektīvāk nokārtot , klātienē pietiekoši saprotami motivējot minēto kungu mani vairs virtuāli netraucēt. Kaut kā tā izdarīt, lai katru reizi sēžoties pie kompjūtrera, kungs atcerētos motivācijas programmu.
Otrs variants humānāks, bet piņķerīgāks, varbūt pat neiespējams, bloķēt kunga aktivitātes saknē. oho admins jau to varētu izdarīt, ņemot vērā kopainu. Ieņirdzu, kad kāds vidusmēra precēts vīrelis "vērtē kopbildi". It kā šodien vairs kāds būtu atkarīgs no viņa vērtējuma.

Lucky  ... un atkal Miķelsons ... :D
Leta, ieķer sotaku ..., pofig Mihelsoni ..., dzīve ir skaista ... ! :)

kvarts  Lietas jāsauc īstajos vārdos. Nevis sieviete meklē sievieti, bet lesbiete meklē lesbieti. Lesbietes nav sievietes un geji nav vīrieši.

Anri  Sākumā vajag sadraudzēties. Tad radīt romantisku noskaņojumu un protams uzdrošināties spert pirmajai soli pretī tam, ko pati vēlies un nebaidīties, ka vari tikt atraidīta.

Forsha_Rupucene  īsti ne par tēmu, bet... man nesen 2 savā starpā nepazīstami vīrieši teikuši, ka gribētu būt sievietes un, ja būtu, noteikti būtu lezbietes :D nu kur kko tādu var izdomāt!?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu