Vai šajā mega karstajā laikā jums gribas seksu?

Man vnm ir patikusi vasara,ja tā ir silta un saulaina.Bet nu šogad ir jau par traku.Nu jau gandrīz mēnesi dienu un nakti kā tvaicējamā katlā.Ventilators ar maz lidz-gaiņā tik šurpu turpu karsto gaisu.Ēst gribas daudz mazāk,nekādu alko ar iedzert nevar un pat seksu it kā gribas,bet ir jau tāpat karsti!!!Nez..kā viņi tur Āfrikā tā savairojušies?:D Un kā ir ar ohujistiem?Meklē seksu?Vai"veldzējas"dīvānos ar aukstu alu un kompi?

Piparkuka  Nē, točna nē.
Man to gribās citās īpašaās dienās, tagad atklāju- kurās..:)) Bet nesaistīti ar karstumu.
Tgad visu laiku girbās - jūru!

BusNebus  Kā var šādus jautājumus uzdot gribas , gan +30 , gan -30

Anri  Karstā laikā gribas seksu, jo cilvēki pa māju bieži staigā kaili. Arī ārpus mājām tiek uzvilkti plāni drēbes gabali, kas vairāk ko izceļ nevis noslēpj. Pie tam seksot var gan dušā, gan arī brīvā dabā pie ūdeņiem.

talantigais  Ir normāli, ja ir sexsīga, jauka otra pusīte, tad karstums netraucē.

Naktsputns1955  Pa nakti jau nav tik karsts...

lineals  man bieži temperatūra TUR SACEĻAS. PATĪK SILTUMĀ ,,,,

Pereira  Ăfrikā ir pavisam cits klimats!!Tur cilvēki ir pieraduši pie tādas temperatūras!Arī dienvid eiropā kad ir 35-40 vai vairāk sajūtas ir pavisam citas!!Klimats cits!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu