Mīļākā - cik ilgi?

Kāpēc sieviete neseko sākumā sarunātajam un viņai parādās jūtas? Ja sekss, tad sekss. Atliek visu laiku mainīt? :D

VECA_PIEPE  "Mīļākā - cik ilgi?"(c)

Elementari, Vatson,...līdz uzradīsies nākošā!

Chris1986  Kaskade, tu varbūt varētu pastāstīt, kā vēl sieviete var kļūt bagāta, ja ne tikai un vienīgi apprecot bagātnieku? Tak ne jau darbā lapiņas pārkrāmējot un atskaites štancējot? :D

Kaskaade  Skaties, vārds bagātība ir visnotaļ dažādi interpretējams. Vienai bagātība ir savs no vecākiem atsevišķs miteklis, citai bagātība ir brokastis Monāko, bet vakariņas Singapūrā. Nu uz pēdējo Latvijā spējīgi vīrieši 100, tākā paliekam pie saprātīgas, paceļamas vidusmēra bagātības. Ar labu izglītību, intelektu un vēlmi sieviete to var nopelnīt pati. Pārkosmisks tas droši vien ir apsargiem ar 30smit gadu stāžu, taksistiem, palīgstrādniekiem un citiem vīriešiem ar zemu sociālo atbildību.
Saldumiņ, neliec man vilties un ieskaitīt tevi oho ihtiandru kategorijā.

elfu_mazulis  "Kāpēc sieviete..."
"Jautāju, jo vienai parādījās."

Man vienreiz gadījās smuks no ārpuses un iekšpusē sapuvis granātābols, tāpēc tagad es uzskatu, ka varu vispārināt un uzskatīt, ka visi granātāboli ir tādi.

Man nav ne jausmas, kāpēc Jūsu konkrētā sieviete, tā izdarīja. Bet nevar izslēgt iespēju, ka visu sarunājot Jūs bijāt tikpat "loģisks", kā uzdodot šo jautājumu.

dzilums  sekss bez jūtām? Kāpēc vajag brāķi, ja var būt kas labāks?

Vinnija  Kaskāde 7:14
......"Tas pats, kādēļ ir tik daudz piedzīvotāju pāru? Tāpēc, ka vīrieši nemīl savas piedzīvotājas, viņi mīl komfortu ko tās sievietes sniedz....:)"

Smieklīgi, ka tieši tu to saki, 3pirkstu pieres marināžu karaliene

Kaskaade  ^ Un to saka šosejniece no rumānijas?

Vinnija  Savlaicīga atsauksme. Turi buru. Visu izšķir oho.lv. Tavu rakstīto par rumāniju gan nesapratu, bet ir ok. Babulus var sarunāt visu ko, kad loms slīd no rokām.

Kaskaade  Labi, tad no teikuma 05:38 rumāņus izsvītrojam. kautgan pati plātījies kā ņēmies ar rumāņiem penzionēto friču priekšā. Droši vien pat plika.

coldlands  ...droši vien... tants laikam nu ļoti sapņo, lai arī viņu kāds rumānis izdrāž, ja jau tik bieži par to raksta.

jaunkundze  Kāpēc šo jautājumu neuzdod tai sievietei? Viņa noteikti vislabāk zinātu atbildi, kāpēc tā.

elsa  Onkuls ienāca palielīties ar savu daiļpi*ēja varoņdarbiem. Bet patiesībā ne pi*ējs, ne karognesējs. Tā parasti uzvedas tie, kas nezina, kā sievietei sagādāt baudu, tāpēc lēkā no vieniem pēļiem uz citiem cerībā, ka iepriekšējā tā arī neuzzinās, cik viņš sūdīgs.

Epifanija  Kā vispār pret tādu var rasties jūtas, man tas nav saprotams? Nez, kas viņa izpratnē ir jūtas? Varbūt onkulis kaut ko ir sadomājies un uztvēris to kā jūtu izpausmi... Nesaprotu arī sievietes, kuras uz kaut ko tādu parakstās, visticamāk jau stāsts ir izdomāts, lai izlikti savu naudu pret sievietēm, nožēlojami

av2  Sietes vienmeer iemiilaas...taa nu tas ir. Varbaauut izklausaas ne taa,sorry , bet ja vinna dod, tad dod sevi visu. Ar to reekkinies.Taapeec, iepriekss bija jautaajums, par to kraapssanu. Tas nekad nu nav vienkaarssi . Vienkaarssi ir....ar taam, kuraam vienkaarssi samkasaa.

incis1  Sieviete ir dzīvs cilvēks,ar laiku gribās savu pavardu un visu kas pie tā piederās. Pliks sekss vairs neapmierina. Tas ir dabiski,ka sieviete ilgojās pēc bērniem,ģimenes siltuma,gribās kaut ko savu,tuvu un mīļu. Ar vienu seksu ilgi neizvilksi,kaut gan mēdz būt dažādi.

Piparkuka  Tāpēc, ka viņai Jūtas rodas momentā- labas vai sliktas, taču- rodas. Citādi nevar būt...
Tas nav robots.

Geisha  Izslakušais prato kādus gardumus viņš būtu gatavs apēst ar baudu. Var padomat ka šejienes publika pirmo gadu bauda dzīvi. Ir taču jums bijušas gan sievas gan mīļākās. Kur zuda? nu nemācēji noturēt ne sievu ne mīļāko. Cik ilgi? Loģisk, ka tik ilgi kamēr tu viņai šķitīsi jauks vīrietis ar kuru ir jēga tērēt laiku. Tikko sievietei zudīs interese par vīrieti paliks tikai atmiņas.
Mīļāko pamest ir krietni vieglak nekā vīru, jo nav jau ko dalīt.

Vinnija  :) :) :)

Gatix  Sveika! Mēs jauks pārītis, kas gribētu jaunas patīkamas emocijas. Sarunājam kādu randiņu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu