jauni un vecaki

vai kada sievietei vispar patik jaunaki puisi?

rokons  14:22 diezgan pazīstams termins, bet varbūt vari noformulēt VECA PERDEĻA specifikāciju :D

edding  Vecs perdelis ir tas, kurš vismaz 10 gadus vecāks par meiču. Un iedomājas, ka vēl ir ogogo. Gultā baigais meistars, izskatās gadus 30 jaunāks nekā pasē raxstits utt, ka dzīvos vismaz gadus 60-70.

DanaL  21:09

Bagāta pieredze!

virietis1973  07.24 Žēl ka Tev nav nekādas pieredzes,jo visiem prasi otra pieredzi:))

Liliana  ja man vajadzētu kinderu-tikai pie ne tik senajiem. ja vajadzētu uz operu-smukāk, ja vecāks ir kungs nevis dāma. ja vajadzētu dalīties, tad...... ar visiem iesaistītiejiem? D:)?! .......... ne, paliks kur ir, pie TV & Kaķa.

Liliana  kaut kā jau tiem sugas tīģeriem jāturpinās. bet ārpus mājas jums mani kopā ar riktīgi jaunāku čali neredzēt:)) tikai ar vecāku kungu, pie tam vienam uzrullējot lūpu, nākošais būs klāt ātrāk par NMP

DanaL  08:00

Jā, švaka man tā pieredze, tāpēc jau sajūsminos par jūsējo.

coldlands  Ja tants tāds biku nimfomans, tad protams ka jāņem jaunāks. Tantam jau pofig, tik paplet kājas un vsjo, a mums onkam, ka jau par pakāpienu augstākam sapiensam tur ir sarežģīts mehānisms☝ tāpēc ar laiku zobratiņi nodilst, lai gan arī bedres ar laiku aizaug, vai ne edding?!

virietis1973  09.55 Tev viņas arī nebūs,kamēr priekšā pakaļa kladzinasi par naudu.Nauda bojā sievieti

rokons  Ref 21:09

Tātad, ja 30 gadīgs apprec 20 gadīgu, tad vecs perdelis apprec jaunu skuķi?

Floriana  Nav īsti skaidrs, kas ir jaunāki un vecāki. Jo ja intelekta koeficients atbilst patiesībai, tad reizēm jaunāki ir foršāki par veciem, un nez kāpēc sabiedrībā ir pieņemts cilvēku sadalījums vecs un jauns, vai tad cilvēks ir kāds burkāns, kas gada laikā sapūst tiek izmests, ja netiek apēsts. Tāpēc daudz atkarīgs no smadzeņu darbības un ja man jāizvēlās vecs vai jauna, saku abus, bet ne trulus nogribējušos nezinīšus.

DanaL  11:12
Nemaz nedzenos pēc kvantitātes, bet par naudu jau Jūs vairāk...

av2  Mullkkibas galigas te saraksta daudzi. Gadiem baigo svaru iztaisa te....mana, ja nemiil viens otru, tas viss. Un veel kas, kaarteejo reizi, kaada kaadam dalla, kas ar ko , un kaa , un kur utt :)
Cik forssi sauliite man te spiid ssoriit, iista atvasara, tikai autinnsm lapas sabirussas virssu daudz, bet ...man tas sskkiet romantiski :)

kosrem  Pipsis vienaudžus nemeklē!

ube  Vienaudži ir vislabākie, bet reizēm dzīvē izspēlē interesantas piruetes uz vienu vai otru pusi. :))

Pavalgs  Tautieti Puisis !!!!

Vai tev patīk veci konservi, pārziedējušas puķes ????

Jedem das Seine Katram savs

dzilums  Vispār te var runāt tikai par gados vecākiem! Domāju ka būs pilns ar jaukām trīsdesmitgadniecēm, bet te kaut kāds staigājošo miroņu salidojums. Vairums mana vecuma un vēl senāki. Tādā pensionāru tusiņā par seksu vispār jau vairs var runāt tikai ar nostaļģiju atceroties senās dienas:D

karumnieks1  protams ka patik 2021-04-29 11:32

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu