Ja nav seksuālās intereses uz partneri?

Ko darīt, ja uz draudzeni ficuks nestāv.... es to nopietni... cilvēciski mīlu, bet seksu ar viņu negribu...

Kaskaade  Tad jau tev tik tāds sīkums palicis, kā noķert pavieglu vīrieti.

Erosa  Cik skatos apkārt, katrs džeks dižojas ar sievieti, kas par viņu kārtu labāka. Sevišķi sociālajos tīklos. Un tad mums te ir viens smukumiņš neiroķirurgs A. ar špetnu, šauracainu rūķi
Obloms!:))

Piparkuka  Nu nēe, kaskaade.... Tieši par to jau ir runa, ka "viņam" vienmēr gribas! Ja tā sieviete patīk. Arī pēc 1 dienas un arī pēc 20 gadiem, viennozīmīgi.
Protams, ka darīšana ar gadiem ir reta, bet vēlme- nepāriet necik.
Sievietei gan ir citādi, jo rodas arvien vairāk vēlmju...

Kaskaade  Piparkūk, nu starp mums sievietēm runājot, "viņam" nevar sacelties un stāvēt 20smit gadus, ja "viņa" pārgalvīgi visu palaidusi pašplūsmā: mājās tīrs, ēst ir ko, bērni pieskatīti. Sievietes tik ātri pierod pie domas, ka viss ir stabils, ka censties īpaši uz kautkurieni vairs nevajag. Un šajā patīkamajā komforta zonā sievietes aizmirst, ka - vīrieši tak mīl/cērt ar acīm. Mīlas dzīve sievietei ģimenē ik pa laikam ir jākurina, lai neizdziest tā pēdējā ogle. Ja pamani, ka tam vīrietim ir tukšums acīs vai gluži pretēji, siekalaina teļa skatiens- tak neguli, uzšauj sev pa pakaļu brīnumaino pendeli un sāc rīkoties, lai saglābtu un paturētu to, kas tev mīļš un svarīgs.

Forsaakais  Nē, tu neesi viens tāds. Tas ir normāli. Visiem tas tā ir. Visiem ar laiku apnīk viens un tas pats partneris. Arī sievietēm. Ne tikai vīriešiem. Ko darīt? Da neko nedarīt. Kādu laiku. Mēnesi, divus. Tad jau atkal sagribēsies. Ja nav pieņemami šļūkt pa kreisi, paņem pauzi. Nedrāz viņu kādu laiku. Vot i visa recepte. Vēl piebilde - ap 47 testesterons arī iet mazumā, tāpēc gribulis pats par sevi vairs nav tāds kā jaunākam. Rēķinies, ka interese par sievietēm kā tādām tev būs mazāka. Ja daudz dzer alkoholu, tad rēķinies, ka alkohols bojā smadzenes. Ne tikai tās daļas, kas atbild par atmiņu, uzmanību, emocijām un psihiskajām spējām, bet arī tās, kuras atbild par vairošanās instinktu. Alkašiem burtiskā nozīmē nav dzimumtieksmes. Pēdējā stadijā ir palikusi tikai viena tieksme - pēc dienišķās devas. Jaunībā šos efektus nejūt. Tie krājas un kā reiz ap 50 vai pat agrāk, ja labi un intenstīvi dzerts tur fiziski ne no tieksmes, ne no varēšanas nekas pāri nepaliek. Ja esi alusmīlis pa vakariem - tev estrogēns ir vairāk kā testesterons. Impotence ir bezmaz garantēta. Sekss ap 50 un pēc ir privilēģija ( balva, ja gribi) tiem, kuri sevi ir saglabājuši labā fiziskā formā. Kuri joprojām sporto ( fiziskie vingrinājumi ar svariem un lielākas slodzes palīdz uzturēt testesteronu), tiem ar to viss ir kārtībā. Tie bauda dzīvi.

Piparkuka  Nu... paskaties uz to tā- a ja nu to tīrību viņš arī veido, t.i.- dara mājas darbus, arī. Varbūt Tu neesi saticis vai satikusi to, kuru gribās vienmēr, arī pēc 20 un vairāk gadiem!;) Vīrietis paskatās uz sievieti no kaut kāda rakursa un viņam jau...viss notiekās.

Tāpēc jau man šķiet diezgan absurds autora apgalvojums. Un vienmēr katram jāpaskatās uz sevi- kāpēc tā notiek. Ne uz otru! Tad arī viņš sapratīs, kas par lietu. Tātad viņam viņa vispār nepatīk, vienkārši kaut kas tajā sievietē nepatīk. Un mīlēt (cilvēciski)- nu nebūs.
Vēl, otrkārt- viņš nenormāli bojā dzīvi tai sievietei, tieši tagad! Ja tas ir kaut uz sekundi īstenība- viņam steidzami jādara kaut ko!

Erosa  Kaskaad,ar šito tu mani atstāji uz pauzes (ņizkiy poklon). Ja tā var būt babulim, kas nav ne misene, ne čempione, ne Geitsa mazmeita, bet turklāt ir sterva po žizņi un otra puse ex skaistulis-cepuri nost & kāju virsū par savaldzināšanas talantu! Tā 2. vismaz bija labsirdīga DDD

rihtigais  Laika zīme - viss par visu zināms, porņikos izskatīts, izmēģināts, plikas pakaļas uz trotuāriem atskatītas - VISS SASNIEGTS - miers.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu