Saderība zvaigznēs.

Vai iepazīstoties ar cilvēku, pievēršat uzmanību viņa horoskopa zīmei un zīmju saderībai?

Sonja  Jā, tas kā reiz ir pēdējais, kam pievēršos. Vizuālais, intelekts, vecums nav mazsvarīgi.

fargo  lai zvaigznes ir liktas mierā. ja gribas zināt, kas ir un kas būs tavs vīrs, pasauc ciemos, sataisi labu galdu, nesauc svešus, dod cilvēkam vaļu - dzert un ēst un paskaties, kas notiks. un tev nevajag laika mašīnu, tu redzēsi nākotni.
ja cilvēks ir jautrs, salej vienmēr visiem, pirms dzers pats, nepaliek kašķīgs un nemeklē to pie citiem, tev nebūs varmāka mājās. katra ome tev pateiks, kā testēt vīrieti.
ir arī testi sievietēm. bet par to jau savulaik bija runa.
bet ja nāvīgi gribas zvaigznes, es izvairītos no diviem zvaigznājiem - sliņķe un dura.

kolosali  Horoskopa zīmju noteikšana indivīdam ir ļoti niansēta, dzimšanas datums ir tikai viens no faktoriem, kas to nosaka, bez tam absolūti ´tīru´ zīmju nav. Ja izpēta astroloģisko karti, tad var izsecināt vispārējo gaisotni attiecībās.

Atbildot uz jautājumu - nē, primāri nepievēršu tam uzmanību. Ja rodas simpātijas vai konflikti, tad atbildes ir astroloģijā.

Gretta  Protams, pievēršu. Vispievilcīgākie man šķiet Svari.

Kaskaade  Dabasmiili? Kas ar tevi? Tāds sentiments neraksturīgs

Sonja  hah, welcome ķiršu kompotā.

preilene  Pa lielam jau tas nav svarīgi. Es uzskatu - cik cilvēku, tik variantu. Bet nesen satikos ar vienu vīrieti un bija dīvaini – vīrietis feins, abi viens otram patikām, bet ikviena saruna par jebkuru tēmu nonāca kaut kādā tupikā (man pirmo reizi dzīvē tā gadījās). Un tad es iepētīju to mūsu horoskopu saderību – un visur bija rakstīts, ka fiziskā pievikšanās mums ir liela, bet dzīvosim vienos vienīgos konfliktos. Tā kā – iespējams ir viss 😊. Bet tas nenozīmē, ka turpmāk es vairs nesatikšos ar tās konkrētās zīmes pārstāvjiem – man pat būtu interesanti pārbaudīt, vai tiešām tas atkarīgs no kaut kādas horoskopa zīmes vai tomēr no cilvēka personības.

Julianna  Kaut kā ļoti nokritizēts Auns. Bet zrja. Pat ieteiktas sadistiskas metodes komunikācijā ar šo zīmi. Bet vai jūs zinājāt,ka Auns praktiski nemelo? Kā ir tā saka acīs? Protams, daudziem tas nepatīk.Tā ir vienīgā zīme, kas ilgstoši var izturēt bez seka sakariem. Ja Auns mīl, viņš novilks beidzamo kreklu mīļotās dēļ, lai apmierinātu viņas vēlmes. No Auna sievietes pārējās zodiaka zīmes būs sajūsmā. Strēlnieks, kā jau stiprākais no Uguns trijādes protams ir kaislīgs gultā. Savā ziņā laikam pat nenogurdināms mīlnieks. Ūdensvīri? Manā ģimenē ir veseli 4 gabali. Labi cilvēki. Bet nevajag kaitināt. Vārds ir viņu ierocis. Auns var ārstēt(un sodīt) ar acīm, bet Mežāžiem dziednieciskas rokas. Visas horoskopa zīmes ir ar plusiem un mīnusiem. Tāpēc jau mēs dzīvojam uz šīs zemes, lai slīpētu sevi kā briljantu.

av2  Nee.

Bellatrixa  "No Auna sievietes pārējās zodiaka zīmes būs sajūsmā" :D tik pat labi var būt sajūsmā par āmuru...

Bellatrixa  Tb. sava aunīte ir mīļa, bet lai būtu sajūsmā...vīrieši vispār nekam neder, tur ir buķete ar nevēlamām īpašībām, bez kurām varēja iztikt, ek, lai gan perfektu cilvēku jau tāpat nav :)

Julianna  Bella! Ja Tava anketa atbilst īstenībai, (to domāju par horoskopa zīmi), tad, Tev nav iemesla sūdzēties liktenim. Gultā Zivju sieviete ir tīģeriene, tā nomocīs pretējo dzimumu, ka tik turies(ar noteikumu, ka viņai partneris iet pie sirds). Dzīvē Zivs zina drēbi, mīl labas un ekskluzīvas lietas. Savu nekad nepalaidīs garām, vai nu tā būs somiņa no krokodila ādas, vai labākais vecis, vai... vai... :))) Vīriešiem -- Zivīm jau ir cits horoskops. Un tomēr palieku pie savas pārliecības, ka Auni ir forši, kaut impulsīvi un valdonīgi. Protams, kurš grib dzīves rutīnu, mierīgi soļojiet Auniem garām.

Epifanija  Neviens aunus nenolika, tikai izbrīna par vēlēšanos ciest un mocīties, vismaz tā man šķiet, jo tad ir viss ok, bet kad rodas vēlme to samīļot un pabužināt tam spalvu, tad ieņem pozu čuriki - esmu statuja! Vispār ar auniem ir interesanti, tikai ir jābūt stervai, nevari būt mīlīga un maiga!

zvejnieks11  Gaiļa gadā dzimušie ir ietiepīgi līdz stulbumam,egoisti... 2021-01-02

dzilums  tukša spriedelēšana. Par zodiaka zīmi atcerās kad sākās problēmas. Un tad kas tik tur neatklājas un nesakrīt:D
Varu papaust noslēpumu - visas zodiaka zīmes zaudē savo spozmi, kad attiecībās iestājas apnikums...
2021-01-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu