Noslīkt komplimentos.

Vai Latvijas sievietes prot novērtēt komplimentus?
Vai patīk tos saņemt?
Varbūt ir kāda ,kas nav ar tiem saskārusies?
Vai mēdzat izteikt komplimentus arī pretējam dzimumam?

Bellatrixa  Pirmkārt, tas komplimentu teicējs ir jāpazīst, lai zinātu, ka viņš to nopietni. Ar svešiem cilvēkiem, nuuu... Otrkārt, drīzāk jau nav pierasts, jo to komplimentu bārstītāju tomēr tik daudz atkal nav.
PeeEs. Tik nesapratu, ko tēma dara seksa sadaļā? :D

Kaskaade  Sexa daļā tāmdēļ, ka autoriņš visticamāk dikti sen nav saņēmis komplimentu, cik viņam liellllssss...IQ 😜

Lovetta  nu...parasti lēti, nepatiesi un liekulīgi...diemžēl. Jābrīnās,ka ir kāda zoste,kas uz tiem pavelkas.
Vispatiesākos komplimentus parasti izsaka bērni un veci cilvēki. Piemēram, sen atpakaļ viena maza meitiņa man teica - tu gan esi smuka!! Mūsu tēta iepriekšējai draudzenei nebija tāda lūpas krāsa un papēžu kurpes. DDDDDD

Kaskaade  Nuuuu saprotams, ka no tāda komplimenta var izaugt kronis galvā, bet cik tas labi maziņus bērnus iesaistīt pieaugušo attiecībās, tas jau cits jautājums.

Gretta  Pēdējā laikā arvien vairāk patīk komplimenti par to, ko daru un kāda esmu, nevis par to, kā izskatos. Ciest nevaru glaimus un pielīšanu.

Tessa  komplimentus klausos katru dienu, pierasts, pieklajiigi pasakos. Bieži viirieši spiež roku, tas arii ir novertejums par to, ko daru. Jasaka roku dot ar plaukstu uz leju :D
man nav problemu izteikt kadam vai kadai komplimentu, parasti pasaku, kapec ta cilveks ir izpelnijies.

Geisha  Noslīkusi komlimentos neesmu kaut gan saņemu bieži.
Vīrietim izsaku patiesus komplimentus, ja viņš tiešām tos ir pelnījis.

Summer_in_the_City  Mans novērojums, ka latviešiem kopumā komplimenti padodas grūši. Runa nav tikai par starpdzimumu verbālajām rotaļām. Pati sevī pamanu un laboju situācijas, kad, domās piefiksēju, cik kolēģei forši jaunie auskari vai labi izskatās satiktā kaimiņiene. Sākumā piefiksēju, ka situācijas ir bijušas, bet neko skaļi izteikusi neesmu. Tagad cenšos pozitīvos iespaidus arībatskaņot. Nākamais līmenis varētu būt - sākt izteikt patiesus komplimentus svešiniekiem. Un pofig kā latviešu mentalitāte to uztvers :)

anis  Nu ja,ir pielīšana,kompliments un atzinība! Kas kuro reizi ir izskanējis,ir adresāta uztveres noteikts! No manis retumis var sagaidīt atzinību,komplimentu drīzāk zobgalības veidā. Dažkārt gribētos izspiest no sevis ko vairāk,bet sanāk reti muļķīgi... Pašam adresēta pat tikai atzinība rada neētrības sajūtu. Papļāpāt neesmu mudināms,bet bez personālijām.

ketija64  Patīk no patīkamiem cilvēkiem,no citiem tā ir tikai tukša skaņa.

rokons  Maza inversija - tak arī sievietes, kas iekārojušas vīrieti, sākuma stadijā pasaka izvēlētajam objektam kaut ko tādu, kas tam liekas patīkams. Gudras sievietes prot izprast vīrieša pašapziņu veicinošus vārdus.
Bet vēlme piesaistīt sievietes uzmanību, izpaužoties verbāli, ir pliela māksla un nav viena šablona kā to darīt.
Jāvēro apkārtnē esošie signāli, uz kuriem sieviete reaģē,un jāsūta tieši tādi.
Sentences par seksīgām kājiņām un izcilām krūtīm ir lieliski stulbuma paraugi. Ja tiešām to vajag, tad tikai jau sasniedzot intīmsakaru līmeni :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu