Māksla taisīt minetu?

Talants vai prakse?

CoCoSan  Kādam ir jābūt minetam, lai varētu teikt, ka izpildījies talantīgi?

Pillerina  Simpātijas. Iekāre.
Nah... ar varītēm piespiesties.

Kencis  PIEREDZE , kas gūta ar gadiem un sasūkātiem pip--ļu kilometriem ! Tas tāpat kā pie stūres braukt , jo vairāk brauc , jo vairāk gūsti pieredzi , ... tieši tāpat ar minetu !
Dažas protams teiks , ups , man kaut kā labi sanāca šoreiz , bet tā tas nav, tur apakšā slēpjas daudzi praksē nobrauktie km, .. tfu , ne nobrauktie , bet sasūkātie !

av2  Geisha - Tev liela pieredze ar...sievieteem , zini kas vinnam patiik, kas nee ? Nu nevajag runaat par lietam, kuraas ir viens vieniigs,tikai passas pieredzes ...balstiits viedoklis .Vai arii..apspriezzat ar draudzeneem, kas ko , kaa daraa gullamistabaas? . Buusi paarsteigta, ka tiessam ir sievietes, kuras pat miillotajam nee, un nee. Un ir viiriessi, kuri arii vinnaam nee, un nee. Ir naacijas, kuraam oraalais sex ir tikai vieglas uzvediibas sievieteem domaats, un taadu tautiibu viirietis, savai sievai pat nekad ko taadu nepiedaavaas principa peec, audzinaassans, ticiibas, vai veel kaadu iemeslu deell. Jo priekss tam ir....citas, kam par to samaksaa..Cilveeki ir tik dazzaadi, un tas ir tikai normaali .
Nav jau man arii ne taa lielaakaa pieredze, bet esmu bijis kopaa ar dazzadaam, un tiessam ir dazzaaadi tabuu vinnaam arii. Taa luuk.

Walkira  Neesi mēģinājis sev iezāģēt ribas un pats to sev izdarīt? Tad arī uzzināsi atbildi uz savu jautājumu. :D

Floriana  av2 daudz pateica, esam dažādi, ir gaužām līdzīgi kā vadīt auto, vienam padodas, otram ne, vienam patīk skriet, otram ne, vienam tēja, otram kafija. Tāpēc jau tiec meklēts un pats meklējies! ;)

karumnieks1  ir jamak.pieredze vajag.ir tadas kas nemak,ir tadas kas ļoti profesionali to taisa 2021-04-29 11:41

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu