Ko sieviete vīrietim seksā var piedāvāt tāāāādu,lai uz citām vairs pat neskatās?

Manas 5 dūdiņas savā starpā sacenšās pārspēt viena otru kā nu tik var.Katra no viņām cer, ka beigu beigās es izvēlēšos tieši viņu un citas atkritīs.Taču pagaidām nu ir kā ir.Lai būtu pati pilnība man vajag viņas visas 5 un vēl kādas zaķenes pa starpu.
Aizdomājos, ko gan sieviete vīrietim var seksā sniegt tādu lai citas vairs nevajag?Varbūt kādu īpašu mineta vai riminga tehniku?Vai ko citu?Kādi būtu oho sieviešu padomi un ieteikumi?

dabasmiilis  Kādas tur vēl sievietes? Cietuma kamerā piecas "dūdiņas" sacenšas savā starpā ,kura pirmā varēs iemērkt savu pincīti caurumā.

dalay  Beigās nebus nevienas 🤣

Ilze1968aprilis  vai tad, jums , maukām, nav sava kaut kāda foruma, ka te godīgas bibliotekāres jāšokē.

runcs51  Tak viņam jau arī nav...pedarastiem jau sievietes nemaz nav vajadzīgas...

Sienazutrenkataja  Nevajag kvalitāti jaukt ar kvantitāti..labāk šausmīgas beigas, nekā nebeidzamas šausmas...

Aqua  2141: oho, man skiet, nav bibliotekārēm mērkēts, bet visvairāk uz vecu auto remontu pasu rokām orientēts.

Laimnese  Nu, ko, lai saka.....tāds priekšstats, ka esi zvēru dārza īpašnieks, kuram nav paveicies ar zaķenēm un piecām zosīm( dūdiņām)....

Epifanija  Beidzot izgulēties arī sev blakus pozā zveigznīte bez kurbulēšanas, jopcik, cik tad var visu laiku!

av2  Pa lielam, sex visiem ir vienaads. Jaa, ir nianses, un veelmes, kautkaadi tabu katram savi , un tas, un ssitais, katram savaadaaks mazliet. Bet, pa lielam, nu nav dizzas atsskkiriibas. Ta luuk.
Taapeec, laiks ir saakt tomeer domaat, ka kopaa cilveekus paiistam var notureet....veel kauktaks, ne tikai sex. Nu vai tad nav forssi, ja tas otrs zina, ka.."tev negarsso kafija bez cukura", a?

Ako  Pasapņo...pasapņo...Izskatās ka pat viena tev nav😀 Ko piecas ar tādu dunduku lai iesāk. Un ja piecas ir tad visām no pilna rubuļa daudz pietrūkst...Tāds tādu atrod😅😅😅

mis_parkere  ....
Palasa pirmo lapu un atgriežas pie PA raksta par radiatoru izvēli
....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu