Par plikajām bildēm

Jautājums par plikajām bildēm. Ja zināms (nerunāsim par pilnīgiem svešiniekiem, kuri to dara uzreiz) cilvēks, vīrietis, pēc zināma abpusēja jūtu uzplūda sarakstē un no sarakstes sāk sūtīt savas plikās bildes?! OK, vienu reizi, vienu dienu, bet tad no rīta, vakarā un pusdienlaikā. Tā un šitā... Patīk sevi izrādīt. Es galīgi neesmu pret seksu kā tādu (un visvisādu)), bet nu tāds kailums nav patīkams.

SmalkaisStils  viņam ir novirzes. + viņš ir muļķis. neviens inteiģents vīrietis tev neko tādu nesūtīs. tas nav normāli. tas 1mkārt ir nepieklājīgi un rupji. un vienalga ka nedēļu pazīstami.

baluba  Cits nepiestrādā pie apakšas, citam augša iepalikusies nepieskatīta ..... tādi nu mēs cilvēki esam, domādami ka gudri vienā galā priecājamies un nepilnveidojamies visā kopumā :)
Lielai daļai slinkums jau ir būtībā .... :)

RRAGANA  “Es galīgi neesmu pret seksu kā tādu (un visvisādu)), bet nu tāds kailums nav patīkams.”
Tā ir sava veida priekšspēle. Cilvēkam vienkāršāk un ātrāk ir nosūtīt Tev bildi, cik ļoti viņš sadomājies par Tevi un iekāro, nekā to visu aprakstīt garos, paplašinātos teikumos. Tas tak ir glaimojoši! Un kas vispār var būt netīkams mīļotā cilvēka kailumā! Kāpēc jāsašūt par stāvošu locekli? Priecājies! Vīrietim nav problēmu ar erekciju. Cik saprotu, nav vairs nekāds jaunēklis. Jebšu ir?🙄

RRAGANA  Priecājies!😃 Vīrietim viss štokos! Izmanto šo laiku lietderīgi, kamēr vēl ir! Grabcui😆

fargo  tas ir nenobriedis raksturs. viņi sūta krāna bildes un tekstus. no drebeģeņas izaug. vai neizaug. viss.

koncina  Nu gadās....ja no pazīstama nav ne vainas...!

Liepa53  Tagad sapratu, kāpēc mainīja OHO formātu.

lazers1961  Hā...sievietes arī sūta savas matainās vāveres un tā viņām patīk! Un ko tagad?

RRAGANA  😂 Izlasīju “ sūta savas samtainās vāveres”.

fargo  vēl uzrakstīšu.
es nesaprotu, kā vīrs, kam ir cik... 30? 40? apsēžas un fotogrāfē savu vafeli. bet ar to nav diezgan. tad to kādam sūta. man gribas jautāt - tu vispār pajāts galvā vai kā ir?
kā nav kauns? sveša sieviete, vai tad tev nav tā, ka gribas viņu priekšā izturēties cienīgi? nē?
nofotogravēt savu kuli! sēdēt, paņemt rokā kamēru, novilkt bikses... man vnk nepielec. tad to kameru tēmet uz savu kuli. un tad sūtīt svešai sievietei. nē, nevis savai sievai, varbūt jums tur... visādi. labi, es pat to varu saprast.
bet. pļacs, cik stipri ir jābūt galvā taranētam, lai fotogrāfētu savu kuli, tad atvērtu epastu un tad sūtītū kadai sievietei. viss process mani iedzen vnk stuporā.
žēl. un bail.

Vaukskis  ..Kas par daudz, tas par skādi !

Sniega  Naivi domāt, ka sūta savu, pašam maziņš un grib padižoties ar svešu... pajautājiet cik ir patieso savu. Vienkārši, ka šie plikumu sūtītāji vairāk izskatās pēc perversiem mētellīšu virinātājiem.
Ja cilvēks pats ir simpatisks, sakarīgs, interesants un uzveidojas garīga saderība, tad turpinājumam uzmēram nav nozīme.
Manā uztverē, krāniņu sūtītāji pārpārcenšas, prostitūtas.

Epifanija  Jā, kam ir ko rādīt, rāda klātienē, ne simulē ar citu deviņvīru spēkiem!😂

Amadejs  Tas vairāk izskatās pēc sapņa vai vēlmes ne realitātes...

knopiene  Nācies te visādus ceļamrīkus bildēs redzēt, žēl ka visu laiku izdzēsu, bet nu sākšu krāt, varbūt sanāks laba bilžu grāmata. Ja nopietni tad pēdējais ko saņēmu nosita apetīti, lai gan pats vīrietis bija simpātisks.Nevajag taču pataisīt sevi par muļķīšiem, iepazīsimies un gan jau tiksim līdz tam ceļamrīkam.Laikam jābūt izmisušam, lai sāktu ar tādu foto.Man tas galīgi nav pieņemami.

Liepa53  Tas ir eksbicionisms.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu