Sievietes muskulis

Cik bieži sievietes izmanto iekšējo muskuli darot to lai padarītu šaurāku ejiņu?

Aina_Ko  Intīmās tuvības laikā arī tiek trenēts minētais muskulis. Ja kādam vajag šaurību, lai pats biežāk padarbojas un panāk vēlamo savai partnerei. Tātad, tā varētu būt pašu vīriešu nolaidība :)

baluba  Vislabāk, visvieglāk, un visvienkāršāk ir vainot pretējo dzimumu. Ka tik ne piestrādāt pie sevis ;)
Un ja tas vēl būtu kas grūts ... nu nevajag kanteles ....

Epifanija  Īsāk sakot, muskuļus mēs viens otram trennējam darot to lietu kopā, tad uz sadarbībām tā teikt!😋🍷

dabasmiilis  Ja jau caurums par lielu , tad jātrenē loceklim muskuļi - un problēma atrisināta...

Un tas jādara regulāri , personīgi pārbaudīts - kā pusotru nedēļu loceklis netiek darbināts ,tā apkārtmērs sāk kristies.
Tas ir tāpat kā svaru zālē , ja vienreiz uzkačāsi muskuļus - presīti ,bicepsus,tricepsus un viencepsus , tas nenozīmē ,ka turpmāk var netrenēties , ka muskuļi nepazudīs.

Nodarbojies ar seksu vai nē , abiem dzimumiem ir jātrenē kājstarpe ,tad vecumdienās tiks samazināts nesaturēšanas risks.

knopiene  Ir vienkārša lieta ko katrs vīrietis nemaz neprot un nezina kā tas notiek jo piedodiet, iedomājas, ka pietiek ar to kas viņam pieder. Trenēt jau var to muskuli sieviete un iespējams pēc lieliem pūliņiem būs varbūt rezultāts. Cik saprotu tad vīriešiem gribās lauzties tajā alā kā varoņiem.Ir viens tāds triks, ja sieviete gūst apmierinājumu tad vīrietim vajadzētu just kā viņa apņem to dārgo vīrieša atribūtu.Tātad mīļie vajadzētu piestrādāt pie tā , lai sieviete ir apmierināta un gūst orgasmu tad arī būs citas sajūtas jūsu draudziņam.

elsa  Mazkrāniņiem mazkrāniņu problēma.

Amadejs  Nu izskatās ka daudziem , pat sievietēm sava fizioloģija nav īsti pazīstama.

rokons  Viens no harēma testiem - visvienkāršākais:
noturēt nefrita lodīti , ko velk ārā ar apm 3kg lielu spēku, kopējais rāvienu skaits 8 ar pauzi apm. 10 s

Sienazutrenkataja  Harēms, lodītes.
Harēmā lodi pierē vai indi krūzē arī var iedot🙂

rokons  Neesmu harēmā bijis, bet tekstos par šaudīšanos harēmos gan nekas nav lasīts. Vai tas tiešām ir tā? Ir pieredze? :D

Sienazutrenkataja  Lai runātu par harēmu..ir jāpārzin indiešu likumi, kuros vīra pienäkums ir izturēties pret visām sievām vienādi..un vienādi par viņām rüpēties.
Mūsdienās šīs sievas ir gan izglītotas, gan zin savas tiesības..un pamēģini visām nenodrošināt došanos uz iepirkumu centriem ar personīgo šoferi un miesassargu.
Daudzas no viņām ir aktïvas sab. darbinieces ,uzņēmumu vadītājas un labdarības kustību aktīvistes.
Tā ir kastu sabiedrība..kurā Tu visticamāk netiktu ne pie vienas...Saku to ne tāpēc, lai apvainotu..vienk.palasi un redzēsi..ka vairākas sievas ir tikai ļoti turīgās ģimenēs un ņemot jaunu sievu, vīram jāsaņem citu sievu piekrišana.

rokons  Indijā nav harēmu. Hinduisms neparedz daudzsievību. Musulmaņu pieeja dažādās vietā traktējas dažādi, bet vēsturiskā pieeja haremiem, kas nebūt nenozīmē sievu daudzumu, ir ar savām kopīgām iezīmēm.
Serajos mītošās sievietes sauc arī par blakussievām, un to statuss atkarīgs no valsts kurā tās atrodas

Sienazutrenkataja  Vēsturiski daudzsievība bijusi daudzām tautām..gan ķīniešiem, gan indiešiem, pat vikingiem un ebrejiem..ēģiptiešiem, romiešiem..

ziimulis  varbūt kāda ar ļoti labi trenētu un šauru, jo šauru čožiņu atrakstīs...?

Sienazutrenkataja  Ar zīmuli var tikai lielus burbuļus uz papïra uzzīmēt..

ziimulis  bet trīslitru burkā tikai gurķus skābēt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu