Sekss pēc vairākiem laulībā pavadītiem gadiem.

Seksa trūkums,vai pat neesamība,pēc daudziem gadiem laulìbā. Vai vel kāds ar to saskaras?

klaidone  Nu nav tas viss tā! Atkal vispārinājumi un šabloni.
Nav nevienas laulības,kurā nerastos problēmas.Neticu ka kādi nodzīvo kopā 50-60 gadus un visu laiku ir vienādi intensīvs sekss. Tā taču ir ļoti delikāta un intīma joma,kur viss darbojas labi vienīgi uz brīvprātības principiem.Ir tik daudz faktoru,kas var iespaidot.Un pirmkārt jau nogurums,stress,slimības.
Saku atkal ka dzīve nebeidzas ar 50! Jā,ar gadiem seksa biežums mainās,bet kāpēc jāzūd apmierinājuma kvalitātei?Un sievietēm sekss pēc auglības perioda beigām tieši ļoti bieži ir labāks,jo var ar visu dvēseli tam nodoties,bez stressa.Līdz ar to arī vīrietim nav jāstreso. Un nevajag ironizēt par cilvēkiem ,kam 90.Tas ir ļoti individuāli,bet vīrieši nebūt ne tik ātri zaudē savas spējas,kā daudzi domā.Problēmas vairāk iespējamas tad,ja liela gadu starpība.
Raivo, nekādā gadījumā pārmetumus,aizvainojumu!Ja ilgu laiku viss bija kārtībā,tātad jāmeklē cēlonis.Ja laulība ir laba,tad jācīnās.Tiltus var ātri nodedzināt un pēc tam visu atlikušo dzīvi nožēlot.

AbrEgle  Vajag runāt. Ar lauleni runāt, mājās, atklāti un par visu. Nevis vecu piepju viedokli prasīt. Vai vēl jo vairāk - klausīt.

VECA_PIEPE  "Vajag runāt. Ar lauleni runāt, mājās, atklāti" (c) PA diskušos vajag runāt, runāt un runāt,...ta bezskaita uzsauktās tēmās par to vajag runāt un "vecu piepju viedokli prasīt" (c) un "vēl jo vairāk - klausīt" (c) vajag.

Nu tā viš i!
(pilnībā piekrīt)

AbrEgle  Nu. Katram savs kā saka. Tēmas kuras tiešām kādu interesē kā noprotu šeit veidotas netiek?

VECA_PIEPE  uz to #17:01

Kā ta ne? To tēmu ir pa pilnam, kuras parasti uzsauc svētā trijotne: Bumbasķiks, Palietotais un Sultāns.

AbrEgle  Jā, bet viņi par seksu neprasa. Citās jomās es neesmu lietpratējs.

elsa  Autor, kur tu rāvi, ka es kā prototipu ņēmu tevi? Es tikai tā - hipotētiski uzbūvēju ainiņu. Bet tēma populāra. Tāpēc skaļi varu kliegt, ka vislabākais sekss ir brīvdienu sekss, neesot kopdzīvē, kad viens no otra un sadzīves nav pārguris. Kaut ticu, ka ir arī izņēmumi. Lai tiem veicas!

Mailija  Nu protams pašā attiecību sākumā sekss var būt biežāks gan liekas ka kaislīgāks,bet arī pēc tam tas turpinās un kļūst pat tāds kā mīļāks.Un vēl jau varetu seksot daudz biežāk ja nekas cits nebūtu jādara.Ir jau rūpes,darbi un arī sagurums ka ne vienmēr seksu gribas.Tad nu nevajag tikai uz to ieciklēties.

Discreta  Sākumā viss tur kā vētra. Vēlāk, kad attiecības nostabilizējušās, intimitāte ir retāk, bet tāpēc ne sliktāk. Jāieiet jaunā ritmā.

Jurij__1962  a tu pacensties uz to nekoncentrēties, vispār nedomā ka tas ir, un tā trūkuma nebūs - kā var trūkst tas kā nav ?! :)

Dzhaz  tas noziimee,ka jamaina kuharka vai kuhnja! ja kaada iedomajas,ka ar gadiem paliek tadi pashi ,ka viins - labaaki,tad smagi kluudaas,tas ir ohujenaa smags fakts,bet ar to ir jaasamierinaas!

av2  Cik nu es zinu, tad peec tiem 15+ gadiem ......apmeeram 1/3 nav sex vispaar vairs. Maajaas.
Ir kas ar to samierinaas, ir kas izsskkiraas. Kuriem ir taisniiba....gan nezinu.

Maribella15  Julianna> vai tagad Tu gaidi kaulaino, jo Tev ir beidzies auglības periods? Tad kādēļ kaut ko vispār raksti par seksu, ja Tev tas vairs nav aktuāli... Nevajag arī par sievietēm visu vispārināt tāpat kā to nedrīkst darīt par visiem vīriešiem. Un es zinu, cik grūti ir dzīvot kopā ar vīrieti, kuru mīli un kurš arī mani mīlēja, bet veselības dēļ mīlēties bija neiespējami. Bet - mīļuma un uzmanības izrādīšanai, rūpēm vienam par otru tas netraucēja. Un ne mirkli nevaru nožēlot to laiku, kuru biju ar viņu kopā, cik nu Dievs mums bija lēmis būt kopā...

aaalis  Nu, tač pameklē mīļāko....

kosrem  Man jau 62. It kā gribās, bet negribās. Pagaidām labi ir bez seksa. Iespējams, tas ir vīrietības noriets! Varbūt bailes no seksa neizdošanās.

CoCoSan  Bailes no sexa neizdošanās ir visiem un visos vecumos. Atceries pats vai mazāk baidījies, kad bija 18padsmit? Vai mazāk baidījies, kad tas notika ar tikko no jauna iepazītu sievieti? Domā sievietes nepārdzīvo un nebaidās no sexa neizdošanās?hahaa, un kā vēl baidās.
Atrodi jauku smaidīgu sieviņu un pucē tik vaļā, viss tev izdosies.😉👍

latgaliete1971  Laulībā biju 21.gadu,lasu un brīnos,sekss tikai labāks paliek,jo partneri jau jūt intuitīvi viens otru.

keksene66  Sāku lasīt komentārus un apnika . Katrs no jums modulēja savu dzīvi, savus uzskatus .
Jautājums autoram ……. Kā Tu domā, kāpēc ir izveidojusies tāda situācija ? Tavs viedoklis .

stormed  taa teikt tomatu stadus jastada uz svaigam renģēm 2020-05-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu